Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι δεν καταλαβα μπορεις να μου δωσεις λινκ απο που να τα κατεβασω και να μου πεις τι πρεπει να κανω για να λειτουργησουν?

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατεβασε αυτο, κανε install μονο το afterburner και μετα μολις το ανοιξεις, πηγαινε settings-->monitoring και εκει θα δεις μια λιστα που θα λεει graph, properties κλπ. Εκει θα βρεις το framerate θα το ενεργοποιησεις και μετα εφοσον το εχεις επιλεγμενο θα πατησεις και απο κατω: show on screen display. Υστερα εισαι οκ, ανοιγεις το παιχνιδι και σου διχνει τα frames σου.

Δημοσ.

1)τι ειναι το afterburner?

2)το προγραμμα θα το κλεισω πριν ανοιξω το παιχνιδι?

3)εχω μεσα στο παιχνιδι και το native trainer,πειραζει?

4)με αυτο μπορω να κανω overclock την gpu?

Δημοσ.

δεν λεει πουθενα framerate.

μπορω να κανω overclock την gpu?

edit:βρηκα το framerate αλλα ποιες απο τις 4 επιλογες να πατησω που εχει απο κατω?

edit στο edit:το εκανα,ετσι θα ειναι σε καθε game που χρησιμοποιει την nvidia?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια Μολις μπενω στο Gta iv λαγγαρει σε οτι γραφικα και αναλυση τα βαλω..εχω καινουρια καρτα την ati 6750 ειμαι 1000% δεν φτεει η καρτα..στα αλλα τα παιχνιδια ειναι μια χαρα..τι μπορει να φτεει? εχω το αυθεντικο gta iv...

Δημοσ.

Εγώ πάντως αντιμετώπισα το περίφημο "bug του ελικοπτέρου" στο τέλος. Δεν λέω άλλες λεπτομέρειες, γιατί ό,τι και να πω θα είναι spoiler.

Απλώς δοκίμασα όλες τις λύσεις που προτείνονται στα διάφορα forums αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα (gamepad, vsync, remap jump key κλπ, μόνο το... fraps δεν δοκίμασα!) Εννοείται είχα περάσει όλα τα official patches. Πραγματικά τραγικό.

Οπότε είδα απλώς το τέλος στο youtube και πάμε γι' άλλα (κυρίως Assassin's Creed).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...