koularasss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 γιατι δεν καταλαβα μπορεις να μου δωσεις λινκ απο που να τα κατεβασω και να μου πεις τι πρεπει να κανω για να λειτουργησουν?
stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Κατεβασε αυτο, κανε install μονο το afterburner και μετα μολις το ανοιξεις, πηγαινε settings-->monitoring και εκει θα δεις μια λιστα που θα λεει graph, properties κλπ. Εκει θα βρεις το framerate θα το ενεργοποιησεις και μετα εφοσον το εχεις επιλεγμενο θα πατησεις και απο κατω: show on screen display. Υστερα εισαι οκ, ανοιγεις το παιχνιδι και σου διχνει τα frames σου.
koularasss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 1)τι ειναι το afterburner? 2)το προγραμμα θα το κλεισω πριν ανοιξω το παιχνιδι? 3)εχω μεσα στο παιχνιδι και το native trainer,πειραζει? 4)με αυτο μπορω να κανω overclock την gpu?
stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ανοιχτο το εχεις το προγραμμα και τρεχεις το παιχνιδι. Δεν ξερω τι ειναι το native trainer...
koularasss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 δεν λεει πουθενα framerate. μπορω να κανω overclock την gpu? edit:βρηκα το framerate αλλα ποιες απο τις 4 επιλογες να πατησω που εχει απο κατω? edit στο edit:το εκανα,ετσι θα ειναι σε καθε game που χρησιμοποιει την nvidia?
stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 δεν λεει πουθενα framerate. μπορω να κανω overclock την gpu?
koularasss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 μπορω να κλοκαρω την καρτα γραφικων με αυτο?
stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ναι, αν ξερεις ποσο να ανεβασεις τα ρολογια της, μπορεις.
shooterg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια Μολις μπενω στο Gta iv λαγγαρει σε οτι γραφικα και αναλυση τα βαλω..εχω καινουρια καρτα την ati 6750 ειμαι 1000% δεν φτεει η καρτα..στα αλλα τα παιχνιδια ειναι μια χαρα..τι μπορει να φτεει? εχω το αυθεντικο gta iv...
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κατέβασε και το αυθεντικό patch γιατί η πρώτη έκδοση πάει σαν κότα ο,τι υπέρ μηχάνημα και να έχεις. http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/title_update_7_EN.zip
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως αντιμετώπισα το περίφημο "bug του ελικοπτέρου" στο τέλος. Δεν λέω άλλες λεπτομέρειες, γιατί ό,τι και να πω θα είναι spoiler. Απλώς δοκίμασα όλες τις λύσεις που προτείνονται στα διάφορα forums αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα (gamepad, vsync, remap jump key κλπ, μόνο το... fraps δεν δοκίμασα!) Εννοείται είχα περάσει όλα τα official patches. Πραγματικά τραγικό. Οπότε είδα απλώς το τέλος στο youtube και πάμε γι' άλλα (κυρίως Assassin's Creed).
Hom3sick Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δικό μου βιντεάκι με διάφορες π@παριές http://www.youtube.com/watch?v=9h5Oo4BlTag&context=C3e58f9bADOEgsToPDskLkbTxxlvHB5VRQing60m4d
koularasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ξερει κανενας καποιο κρυφο μερος στο παιχνιδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα