DJJordan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ok thanks, μήπως ξέρεις και κανένα καλό ENB που να δουλεύει στα σίγουρα σε 1.0.7.0;
koularasss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 αν ηξερα θα εβαζα!!και εγω ακομα το ψαχνω.
panos2171 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 back up δεν κρατησες για να ξανα αντικαταστησεις τους φακελους??
DJJordan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ωραίος thanks δούλεψε! να ρωτήσω τώρα, μόνο 20 slots έχει με αυτοκίνητα; γιατί πέρασα ένα αμάξι με το openiv και δεν το βρίσκω..
koularasss Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 djjordαn αυτο που σου εδωσα δουλεψε?οτι λεει στο βιντεο εκανες?
DJJordan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 έκανα ότι λέει δουλεύει κανονικά, το trainer μου δίνει 20 slot με συγκεκριμένα αμάξια, αλλά πρόσθεσα κάποια mod cars και δεν υπάρχουν εκεί, στο trainer.ini όμως υπάρχει λίστα με πάνω από 130 αμάξια
Meraklis56 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει MOD για καλύτερα γραφικά; όχι όμως για το GTA IV το απλό,αλλά το stories. Αδιάφορο πόσο βαρύ μπορεί να γίνει το παιχνίδι
koularasss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 σε εμενα δουλεψε αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=t-uHpXrx6Y8&feature=related αλλα δεν εβαλα την 6.0 εκδοση που λεει,εβαλα απο το σαιτ του λινκ την εκδοση 5.9 γιατι απο την 6.0 ελειπε κατι.ξερετε γιατι δεν εχει ολα τα αμξια οπως το infernus? και πως μπορω να βαλω ενα κοντερ για να βλεπω την ταχυτητα?
DJJordan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Το έλυσα τελικά το πρόβλημα, λίγο ψάξιμο το μενού ήθελε, πέρασα και την έκδοση 6.3 αλλά δεν είδα κάποια διαφορα. Θέλω να λύσω όμως και ένα άλλο θεματάκι, υπάρχει κάποιο patch για να χρησημοποιήσω usb τιμονιέρα με πετάλια; η τιμονιέρα μου εκτός από usb, συνδέεται και σε ps και σε xbox είναι η easytouch steering wheel
DJJordan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν βρήκα ένα προγραματάκι που κάνει συγχρονισμό οποιοδήποτε χειριστήριο με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, δηλαδή όρισα το τιμόνι και τα πετάλια να τα βλέπει σαν τα βελάκια του πληκτρολογίου, λέγεται "xpadder" και τρέχει σε xp και vista, τρέχει και σε windows 7 με συμβατοποίηση σε προηγούμενο λειτουργικό, το gtaiv όμως δεν αναγνωρίζει άξονες και όταν στρίβω το τιμόνι, στρίβει κατευθείαν από 0% στο 100% με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατον να κατευθύνω σωστά το κάθε αμάξι, το δοκίμασα και στο "Driver SA" που έχει το ίδιο πρόβλημα με τη συμβατότητα χειριστηρίων και στρίβει απολύτως φυσιολογικά
koularasss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ξερει κανεις πως μπορω να βλεπω τα fps την στιγμη που παιζω?
Djole_7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ξερει κανεις πως μπορω να βλεπω τα fps την στιγμη που παιζω? Με το fraps, evga precision η και με το MSI Afterburner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα