nikosspeed Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω ρε φιλε το εψαχνα πολυ καιρο αυτο,θα το δω αργοτερα.Στο βιντεο λεει πως λειτουργει? το δευτερο λινκ που δινει στο βιντεο δεν λεει πουθενα download. εδιτ:βρηκα ενα λινκ το κατεβασα το εβαλα αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει. βοηθεια δεν ανοιγει με τιποτα,εβγαλα αυτα που ειχα βαλει,εκανα επανεκινηση το λαπτοπ αλλα τιποτα,βοηθεια!!!!! κάτι τέτοια μου έκανε και εμένα . νομίζω πρέπει να το τρέξεις ως διαχειριστής . γενικά μου είχε βγάλει πολλά προβλήματα μέχρι να δουλέψει . κανε reinstal το παιχνίδι αν δεν βγάζεις άκρη . τα save δεν τα χάνεις . πάντως για το δεύτερο λινκ δουλεύει κανονικά γράφει με μικρά γράμματα ( Download it here: GTAIV YAASIL - Yet Another ASI Loader !)
DJJordan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εγώ μόνο για το graphics mod, έχω κάνει τουλάχιστον 5 επανεγκαταστάσεις και τελικά δεν δούλεψε, τα πιο καινούρια επίσημα patches δεν είναι συμβατά. Σε όσους έχει δουλέψει, μπορείτε να αναφέρετε συγκεκριμένα ποιες εκδόσεις patch με ποιά συγκεκριμένα mods και με τι σειρά πρέπει να εγκατασταθούν; και αν υπάρχουν θέματα με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών κλπ...
koularasss Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 nikosspeed εχω καποιες ερωτησεις: 1)οταν λες να το τρεξω σαν διαχειριστης τι εννοεις? 2)κατεβασα το δευτερο λινκ αλλα δεν ξερω ποια αρχεια να βαλω απο τον φακελο στο gta iv? 3)αντι να το κανω ξανα εγκατασταση αντεγραψα τον φαελο Grand theft auto iv και κανω εκει τις δοκιμες μου,το ιδιο δεν ειναι?
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 θελω να το τελειωσω επιτελους το παιχνιδι. Πηγα να βαλω το icenhancer, χαλια fps. Δεν γινεται στο ιδιο συστημα να μειωνεται η αποδοση στο 40% (24 απο 60κατι fps) Καποια προταση?
nikosspeed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 nikosspeed εχω καποιες ερωτησεις: 1)οταν λες να το τρεξω σαν διαχειριστης τι εννοεις? 2)κατεβασα το δευτερο λινκ αλλα δεν ξερω ποια αρχεια να βαλω απο τον φακελο στο gta iv? 3)αντι να το κανω ξανα εγκατασταση αντεγραψα τον φαελο Grand theft auto iv και κανω εκει τις δοκιμες μου,το ιδιο δεν ειναι? 1. δεξί κλικ πάνω στο αρχείο και πάτα (run as...)για windows xp . για τα 7 δεν θυμάμαι τι ακριβώς γραφεί (μάλλον το ίδιο ) . αυτό έκανα εγώ για να ξεκινήσει αλλιώς δεν ξεκίναγε. 2.το λέει στο βίντεο . νομίζω είναι ένα αρχείο που λέει asiloader δεν θυμάμαι καλά . 3. νομίζω όχι . δεν είμαι σίγουρος . καλύτερα κανε backup τα αρχεία που θα αντικαταστήσεις .
koularasss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 2.εννουσα το εννλακτικο λινκ του 2ου λινκ,εκει που λεει "however.." το εκανα εκτελεση ως διαχειριστης αλλα τιποτα. μηπως φταει οτι ειναι αυθεντικο?
nikosspeed Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 2.εννουσα το εννλακτικο λινκ του 2ου λινκ,εκει που λεει "however.." το εκανα εκτελεση ως διαχειριστης αλλα τιποτα. μηπως φταει οτι ειναι αυθεντικο? και εμένα αυθεντικό είναι . δεν ξέρω τι παίζει . τι να πω . και σε έναν κολλητό μου που το έβαλα έπαιζε κανονικά (σχεδόν κανονικά ) έβγαζε κάτι προβληματάκια .
nikosspeed Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 κανενα αλλο που να δουλευει ξες? θα το ψάξω .
koularasss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 μπορεις να μου βρεις ενα asi loader για v.1.0.7.0 του gta iv?και να μου πεις ποια αρχεια να βαλω?
koularasss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 και εσυ μηπως το εχεις αυθεντικο?δοκιμσε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=1RBmb1l6hhY,σε εμενα δεν δουλεψε αλλα στα σχολια λενε καποιοι οτι δουλεψε.ολα τα αρχεια του φακελου βαλε.(το λιωκ ειναι στο description του βιντεο)
DJJordan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 να φαινότανε και το βίντεο, καλά θα τανε..
koularasss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1RBmb1l6hhY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα