Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω ρε φιλε το εψαχνα πολυ καιρο αυτο,θα το δω αργοτερα.Στο βιντεο λεει πως λειτουργει?

το δευτερο λινκ που δινει στο βιντεο δεν λεει πουθενα download.

εδιτ:βρηκα ενα λινκ το κατεβασα το εβαλα αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει.

βοηθεια δεν ανοιγει με τιποτα,εβγαλα αυτα που ειχα βαλει,εκανα επανεκινηση το λαπτοπ αλλα τιποτα,βοηθεια!!!!!

κάτι τέτοια μου έκανε και εμένα . νομίζω πρέπει να το τρέξεις ως διαχειριστής . γενικά μου είχε βγάλει πολλά προβλήματα μέχρι να δουλέψει . κανε reinstal το παιχνίδι αν δεν βγάζεις άκρη . τα save δεν τα χάνεις . πάντως για το δεύτερο λινκ δουλεύει κανονικά γράφει με μικρά γράμματα ( Download it here: GTAIV YAASIL - Yet Another ASI Loader !)

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ μόνο για το graphics mod, έχω κάνει τουλάχιστον 5 επανεγκαταστάσεις και τελικά δεν δούλεψε, τα πιο καινούρια επίσημα patches δεν είναι συμβατά. Σε όσους έχει δουλέψει, μπορείτε να αναφέρετε συγκεκριμένα ποιες εκδόσεις patch με ποιά συγκεκριμένα mods και με τι σειρά πρέπει να εγκατασταθούν; και αν υπάρχουν θέματα με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών κλπ...

Δημοσ.

nikosspeed εχω καποιες ερωτησεις:

1)οταν λες να το τρεξω σαν διαχειριστης τι εννοεις?

2)κατεβασα το δευτερο λινκ αλλα δεν ξερω ποια αρχεια να βαλω απο τον φακελο στο gta iv?

3)αντι να το κανω ξανα εγκατασταση αντεγραψα τον φαελο Grand theft auto iv και κανω εκει τις δοκιμες μου,το ιδιο δεν ειναι?

Δημοσ.

θελω να το τελειωσω επιτελους το παιχνιδι. Πηγα να βαλω το icenhancer, χαλια fps. Δεν γινεται στο ιδιο συστημα να μειωνεται η αποδοση στο 40% (24 απο 60κατι fps)

Καποια προταση?

Δημοσ.

nikosspeed εχω καποιες ερωτησεις:

1)οταν λες να το τρεξω σαν διαχειριστης τι εννοεις?

2)κατεβασα το δευτερο λινκ αλλα δεν ξερω ποια αρχεια να βαλω απο τον φακελο στο gta iv?

3)αντι να το κανω ξανα εγκατασταση αντεγραψα τον φαελο Grand theft auto iv και κανω εκει τις δοκιμες μου,το ιδιο δεν ειναι?

1. δεξί κλικ πάνω στο αρχείο και πάτα (run as...)για windows xp . για τα 7 δεν θυμάμαι τι ακριβώς γραφεί (μάλλον το ίδιο ) . αυτό έκανα εγώ για να ξεκινήσει αλλιώς δεν ξεκίναγε.

2.το λέει στο βίντεο . νομίζω είναι ένα αρχείο που λέει asiloader δεν θυμάμαι καλά .

3. νομίζω όχι . δεν είμαι σίγουρος . καλύτερα κανε backup τα αρχεία που θα αντικαταστήσεις .

Δημοσ.

2.εννουσα το εννλακτικο λινκ του 2ου λινκ,εκει που λεει "however.."

το εκανα εκτελεση ως διαχειριστης αλλα τιποτα.

μηπως φταει οτι ειναι αυθεντικο?

Δημοσ.

2.εννουσα το εννλακτικο λινκ του 2ου λινκ,εκει που λεει "however.."

το εκανα εκτελεση ως διαχειριστης αλλα τιποτα.

μηπως φταει οτι ειναι αυθεντικο?

και εμένα αυθεντικό είναι . δεν ξέρω τι παίζει . τι να πω . και σε έναν κολλητό μου που το έβαλα έπαιζε κανονικά (σχεδόν κανονικά ) έβγαζε κάτι προβληματάκια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...