Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να βαλεις δικια σου μουσικη πηγαινε στο φακελο του GTA στα εγγραφα και στον υποφακελο (νομιζω mp3 λεγετε) βαλε τα τραγουδια η τις συντομευσεις τους.Τα αλλα που λες ειναι scripts και μπορεις να βρεις πολλα στο gta3.net

Δημοσ.

Kαλησπέρα, χρειάζομαι βοήθεια βήμα-βήμα για να εγκαταστήσω τα απαραίτητα mods ώστε να φτάσει το παχνίδι σε επίπεδο "dirty mod" με βελτιωμένα γραφικά, δεν έχω εμπειρία και όποιο mod περνάω μόλις μπω στο παιχνίδι με πετάει έξω! έχω athlon x2, 4G ram, ATI5770 και windows 7 x64, και έχω περάσει το patch 1070. Παρακαλώ βοηθήστε, έχω πορωθεί μόνο με τα video που έχω δει και έχω ξενερώσει που δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

Δημοσ.

@koularas κάποια στόματα λένε,αν η rockstar ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα όπως στα προηγούμενα,δηλαδή 7-8 μήνες μετά την εμφάνιση του πρώτου trailer,τότε αναμένεται απρίλιο προς καλοκαίρι,άντε και φθινόπωρο.

expansion pack είναι το Stories From Liberty City

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=lNyBkms3iVA&feature=player_embedded πριν απο λγες μερες ρωτησα ,για τον πινακα που βγαζει αυτος πανω δεξια καπου στο 54ο δευτερολεπτο,πως μπορω να το βαλω και εγω,ενα παιδι μου απντησε πως ειναι διαφορα script και πως μπορω να τα κατεβασω απο το gta3.net αλλα δεν μπορεσα, μπορει καποιος να μου δωσει λινκ?
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=lNyBkms3iVA&feature=player_embedded πριν απο λγες μερες ρωτησα ,για τον πινακα που βγαζει αυτος πανω δεξια καπου στο 54ο δευτερολεπτο,πως μπορω να το βαλω και εγω,ενα παιδι μου απντησε πως ειναι διαφορα script και πως μπορω να τα κατεβασω απο το gta3.net αλλα δεν μπορεσα, μπορει καποιος να μου δωσει λινκ?

το είχα κάνει εγώ . έβαζες οτι ήθελες μέσα στο παιχνίδι . μπορούσες να εξαφανίσεις οτι ήθελες . έκανες τα πάντα άλλαζες χρώμα αυτοκινήτου όποτε σου κ@υλωνε . έφτιαχνες καινούρια πόλη αν ήθελες. εξαφάνιζες τους ανθρώπους όλα τα αυτοκίνητα . σου λέω δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να κάνεις . μέχρι και save όπου θες κάνεις . εγω ειχα δει αυτο και το εκανα Link

τα λινκ που ζητάς είναι κάτω από το βίντεο .

Δημοσ.

ευχαριστω ρε φιλε το εψαχνα πολυ καιρο αυτο,θα το δω αργοτερα.Στο βιντεο λεει πως λειτουργει?

το δευτερο λινκ που δινει στο βιντεο δεν λεει πουθενα download.

εδιτ:βρηκα ενα λινκ το κατεβασα το εβαλα αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει.

βοηθεια δεν ανοιγει με τιποτα,εβγαλα αυτα που ειχα βαλει,εκανα επανεκινηση το λαπτοπ αλλα τιποτα,βοηθεια!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...