bad_freddy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Στο xbox έπαιζες online μέσα από το κινητό του Niko Επιβεβαιώνω ότι το ίδιο ισχύει και για το pc
koularasss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 κανε με add αν θες,λεγομαι halfgenie0036
koularasss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 πως μπορω να βαλω δικια μου μουσικη? http://www.youtube.com/watch?v=lNyBkms3iVA&feature=player_embedded πως μπορω να βαλω και εγω να βαλω στο παιχνιδι τον πινακα που χρησιμοποιει στο 54αρτο δευτερολεπτο για να κλεισει την ραμπα?
panos2171 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Για να βαλεις δικια σου μουσικη πηγαινε στο φακελο του GTA στα εγγραφα και στον υποφακελο (νομιζω mp3 λεγετε) βαλε τα τραγουδια η τις συντομευσεις τους.Τα αλλα που λες ειναι scripts και μπορεις να βρεις πολλα στο gta3.net
evoracing Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Το GTA IV παίζεται διπλό (σε ένα PC με δυο τηλεχειριστήρια) όπως το San Andreas...???
Sed22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Παιδια βγηκε το trailer για το Grand theft auto V Απο το βιντεο καταλαβαινω προσωπικα οτι θα θελει τα κερατα του απο απαιτησεις !!! http://www.rockstargames.com/videos/video/8001
DJJordan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Kαλησπέρα, χρειάζομαι βοήθεια βήμα-βήμα για να εγκαταστήσω τα απαραίτητα mods ώστε να φτάσει το παχνίδι σε επίπεδο "dirty mod" με βελτιωμένα γραφικά, δεν έχω εμπειρία και όποιο mod περνάω μόλις μπω στο παιχνίδι με πετάει έξω! έχω athlon x2, 4G ram, ATI5770 και windows 7 x64, και έχω περάσει το patch 1070. Παρακαλώ βοηθήστε, έχω πορωθεί μόνο με τα video που έχω δει και έχω ξενερώσει που δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
koularasss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ποτε λετε να βγει στην αγορα το Grand theft auto V ?
koularasss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 υπαρχει expanson pack???τι ειναι το expansion pack?
Meraklis56 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 @koularas κάποια στόματα λένε,αν η rockstar ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα όπως στα προηγούμενα,δηλαδή 7-8 μήνες μετά την εμφάνιση του πρώτου trailer,τότε αναμένεται απρίλιο προς καλοκαίρι,άντε και φθινόπωρο. expansion pack είναι το Stories From Liberty City
koularasss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lNyBkms3iVA&feature=player_embedded πριν απο λγες μερες ρωτησα ,για τον πινακα που βγαζει αυτος πανω δεξια καπου στο 54ο δευτερολεπτο,πως μπορω να το βαλω και εγω,ενα παιδι μου απντησε πως ειναι διαφορα script και πως μπορω να τα κατεβασω απο το gta3.net αλλα δεν μπορεσα, μπορει καποιος να μου δωσει λινκ?
nikosspeed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lNyBkms3iVA&feature=player_embedded πριν απο λγες μερες ρωτησα ,για τον πινακα που βγαζει αυτος πανω δεξια καπου στο 54ο δευτερολεπτο,πως μπορω να το βαλω και εγω,ενα παιδι μου απντησε πως ειναι διαφορα script και πως μπορω να τα κατεβασω απο το gta3.net αλλα δεν μπορεσα, μπορει καποιος να μου δωσει λινκ? το είχα κάνει εγώ . έβαζες οτι ήθελες μέσα στο παιχνίδι . μπορούσες να εξαφανίσεις οτι ήθελες . έκανες τα πάντα άλλαζες χρώμα αυτοκινήτου όποτε σου κ@υλωνε . έφτιαχνες καινούρια πόλη αν ήθελες. εξαφάνιζες τους ανθρώπους όλα τα αυτοκίνητα . σου λέω δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να κάνεις . μέχρι και save όπου θες κάνεις . εγω ειχα δει αυτο και το εκανα Link τα λινκ που ζητάς είναι κάτω από το βίντεο .
koularasss Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω ρε φιλε το εψαχνα πολυ καιρο αυτο,θα το δω αργοτερα.Στο βιντεο λεει πως λειτουργει? το δευτερο λινκ που δινει στο βιντεο δεν λεει πουθενα download. εδιτ:βρηκα ενα λινκ το κατεβασα το εβαλα αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει. βοηθεια δεν ανοιγει με τιποτα,εβγαλα αυτα που ειχα βαλει,εκανα επανεκινηση το λαπτοπ αλλα τιποτα,βοηθεια!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα