sleepy_head Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Για δοκιμάσε να απενεργοποιήσεις την ενσωματομένη κάρτα μέσω bios.
koularasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 καμια λυση παιδια???(εκτος απο την απενεργοποιηση των ενσωματωμενων γρφικων)
SlackulatoR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει αλλά δοκίμασε αυτό: Πήγαινε στο Nvidia control panel -> 3D Settings -> Manage 3D Settings -> Program Settings και κάνε add το .exe του GTA IV. Μετά πήγαινε στην λίστα, και στο Power management mode επέλεξε Prefer maximum performance...
koularasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω για την συμβουλη SlackulatoR αλλα δεν δουλεψε.μηπως αυτη η εκδοση δεν υποστηριζει την καρτα γραφικων μου?
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 στο λαπτοπ(κοιταξτε υπογραφη) εβαλα το icenhancer 1.3 αλλα οταν ξεκιναω το gta iv χρησιμοποιει την ενσωματωμενη καρτα γαφικων οχι την nvidia,ενω ποιο παλια το ειχα ρυθμισει απο τον πινακα ελεγχου της nvidia και ολα ηταν μια χαρα.τωρα το βαζω,το ξαναβαζω αλλα τιποτα.τι να κανω???? :shock: :shock: μήπως έχει κάποιο κουμπάκι το λαπτοπ πάνω που αλλάζει τις γραφικές κάρτες; Εμένα το lenovo ideapad y560 έχει και τα αλλάζω από κει.
koularasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 απο τον πινακα ελεγχου της nvidia μπορω να διαλεξω για ποιες εφαρμογες θελω να χρησιμοποιηται αλλα εχει και μια γενικη ρυθμιση για ολες τις εφαρμογες,δεν βρηκα καποιο κουμπι.και μηως ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ολο το λαπτοπ να δουλευει απο την nvidia και οχι απο τα ενσωματωμενα γραφικα?
panos9553 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 καμια απαντηση? Koularasss εδω ειναι θεμα για το συγκεκριμενο Game και οχι για λυσεις προβληματων σε λαπτοπ...πηγαινε στο καταλληλο μερος και ανοιξε θεμα εαν θες απαντηση..
Commentator Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 αμα παιζει καποιος multi να κανει add manifesto7gr
koularasss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 θα σε κανω add το απογευμα και με λενε halfgenie0036.
jason_rethymno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 πως γίνεται να παίξει κανείς multiplayer? ,το χω αυθεντικό ,ψάχνω δε το βρίσκω την επιλογή.Εχω το GTA IV,όχι το liberty city stories.
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 πως γίνεται να παίξει κανείς multiplayer? ,το χω αυθεντικό ,ψάχνω δε το βρίσκω την επιλογή.Εχω το GTA IV,όχι το liberty city stories. Στο xbox έπαιζες online μέσα από το κινητό του Niko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα