Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει αλλά δοκίμασε αυτό:

Πήγαινε στο Nvidia control panel -> 3D Settings -> Manage 3D Settings -> Program Settings και κάνε add το .exe του GTA IV.

Μετά πήγαινε στην λίστα, και στο Power management mode επέλεξε Prefer maximum performance...

Δημοσ.

στο λαπτοπ(κοιταξτε υπογραφη) εβαλα το icenhancer 1.3 αλλα οταν ξεκιναω το gta iv χρησιμοποιει την ενσωματωμενη καρτα γαφικων οχι την nvidia,ενω ποιο παλια το ειχα ρυθμισει απο τον πινακα ελεγχου της nvidia και ολα ηταν μια χαρα.τωρα το βαζω,το ξαναβαζω αλλα τιποτα.τι να κανω???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

μήπως έχει κάποιο κουμπάκι το λαπτοπ πάνω που αλλάζει τις γραφικές κάρτες; Εμένα το lenovo ideapad y560 έχει και τα αλλάζω από κει.

Δημοσ.

απο τον πινακα ελεγχου της nvidia μπορω να διαλεξω για ποιες εφαρμογες θελω να χρησιμοποιηται αλλα εχει και μια γενικη ρυθμιση για ολες τις εφαρμογες,δεν βρηκα καποιο κουμπι.και μηως ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ολο το λαπτοπ να δουλευει απο την nvidia και οχι απο τα ενσωματωμενα γραφικα?

Δημοσ.

καμια απαντηση?

Koularasss εδω ειναι θεμα για το συγκεκριμενο Game και οχι για λυσεις προβληματων σε λαπτοπ...πηγαινε στο καταλληλο μερος και ανοιξε θεμα εαν θες απαντηση..

Δημοσ.

πως γίνεται να παίξει κανείς multiplayer? ,το χω αυθεντικό ,ψάχνω δε το βρίσκω την επιλογή.Εχω το GTA IV,όχι το liberty city stories.

Στο xbox έπαιζες online μέσα από το κινητό του Niko

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...