Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως δεύτερη πόλη εννοείς?

Νομίζω όταν σ καίνε το σπίτι το οποίο γίνετε σχετικά σύντομα, αλλά δεν είμαι σίγουρος καθώς έχω ένα χρόνο να το παίξω το game

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι εχει το ιδιο pc με αυτο της υπογραφης μου(τα ειχαμε παρει μαζι)και εχει το παιχνιδι αυθεντικο οταν του κλεινει του λεει οτι σταματησε να λειτουργει και τωρα δεν ανοιγει καν του πεταει μηνυμα οτι σταματισε να λειτουργει.Το εχει στην 1.7 εκδοσηι.Ξερει κανεις τι παιζει και αν μπορουμε να κανουμε κατι να παιξει? ευχαριστω

Δημοσ.

τερματισα το παιχνιδι και οταν μπαινω στο αεροδρομιο δεν θελω να με κυνηαει η αστυνομια.τι να κανω?

Εγώ φιλαράκο μου μπαίνω και δεν με κυνηγάει... δοκίμασε να πάρεις ενα περιπολικό μετα πάτα ''Ε'' πας στην δεύτερη επιλογή και να ψάξεις το όνομα το παίκτη (δεν θιμαμε πως τον λένε πάντως στης αρχές το είχες και αποστολή)

Δημοσ.

υπαρχει καποιος τροπος για να γκρεμιζονται τα κρηρια οταν τα βαραω?

όχι... μόνο τα αμάξια, λάμπες, κάδοι, κρούνοι και λοιπές δημοκρατικές ομάδες...

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά...

Είμαι καινούριος στο ιστότοπο σας...

Θα ήθελα απλά να ρωτήσω αν μπορει να με βοηθήσει κανείς σας...Έχω το GTA IV και θέλω να το έχω τερματισμένο :devil: ... βρήκα κάποια αρχεία άλλα το θέμα είναι ότι δέν μπορώ να βρώ τον φάκελο save games

επειδή δέν είμαι και τζιμάνι όσο ποιο απλά και κατανοητά μπορείται να μου τα εξηγήσεται εσείς τα τζίνια των pc....και άν έχεται να προτείνεται απο που να τα κατεβάσω τα savegames!

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα... θέλω να κάνω μια ερώτηση... μετά από πια πιστά ανοίγει η τρίτη πόλη??? είμαι σε αυτήν με το φορτηγό που πρέπει να το πάρω από ένα λιμάνι και να το πάω σε ένα γκαράζ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...