evoracing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι συγνώμη διόρθωνα στα γρήγορα στο google chrome η δεύτερη πόλι ήθελα να πω...
>-Nosakos<- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως δεύτερη πόλη εννοείς? Νομίζω όταν σ καίνε το σπίτι το οποίο γίνετε σχετικά σύντομα, αλλά δεν είμαι σίγουρος καθώς έχω ένα χρόνο να το παίξω το game
veteranos123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα φιλαρακι εχει το ιδιο pc με αυτο της υπογραφης μου(τα ειχαμε παρει μαζι)και εχει το παιχνιδι αυθεντικο οταν του κλεινει του λεει οτι σταματησε να λειτουργει και τωρα δεν ανοιγει καν του πεταει μηνυμα οτι σταματισε να λειτουργει.Το εχει στην 1.7 εκδοσηι.Ξερει κανεις τι παιζει και αν μπορουμε να κανουμε κατι να παιξει? ευχαριστω
koularasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τερματισα το παιχνιδι και οταν μπαινω στο αεροδρομιο δεν θελω να με κυνηαει η αστυνομια.τι να κανω?
evoracing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τερματισα το παιχνιδι και οταν μπαινω στο αεροδρομιο δεν θελω να με κυνηαει η αστυνομια.τι να κανω? Εγώ φιλαράκο μου μπαίνω και δεν με κυνηγάει... δοκίμασε να πάρεις ενα περιπολικό μετα πάτα ''Ε'' πας στην δεύτερη επιλογή και να ψάξεις το όνομα το παίκτη (δεν θιμαμε πως τον λένε πάντως στης αρχές το είχες και αποστολή)
koularasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 πιανου παιχτη? cheat χρησιμοποιουσες?
koularasss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιος τροπος για να γκρεμιζονται τα κρηρια οταν τα βαραω?
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιος τροπος για να γκρεμιζονται τα κρηρια οταν τα βαραω? όχι... μόνο τα αμάξια, λάμπες, κάδοι, κρούνοι και λοιπές δημοκρατικές ομάδες...
koularasss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιο mod που να το επιτρεπει?
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιο mod που να το επιτρεπει? δεν το ξέρω 100% αλλά το κόβω απίθανο να υπάρχει
valadwnis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούριος στο ιστότοπο σας... Θα ήθελα απλά να ρωτήσω αν μπορει να με βοηθήσει κανείς σας...Έχω το GTA IV και θέλω να το έχω τερματισμένο ... βρήκα κάποια αρχεία άλλα το θέμα είναι ότι δέν μπορώ να βρώ τον φάκελο save games επειδή δέν είμαι και τζιμάνι όσο ποιο απλά και κατανοητά μπορείται να μου τα εξηγήσεται εσείς τα τζίνια των pc....και άν έχεται να προτείνεται απο που να τα κατεβάσω τα savegames! ευχαριστώ εκ των προτέρων
evoracing Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα... θέλω να κάνω μια ερώτηση... μετά από πια πιστά ανοίγει η τρίτη πόλη??? είμαι σε αυτήν με το φορτηγό που πρέπει να το πάρω από ένα λιμάνι και να το πάω σε ένα γκαράζ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα