activex Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Βασικά είναι το Gionight's mod (Gionight's Best ENB Final). Από ό,τι καταλαβαίνω είναι ίδια η λογική με το iCEnhancer (ένα πολύ καλό config του ENB Series). Δουλεύει μόνο με την έκδοση 1.0.4. (η Steam έκδοση είναι η 1.0.7 και χρειάζεται downgrade για να τρέξει). Ουψ ναι έχεις δίκαιο, βιάστηκα Το πρόβλημα μου παραμένει όμως, Και εδω θέλουμε μια gtx580 για να μη σε ρίχνει κάτω από τα 30fps (συνδυαστικά με Ι7 και ένα γερό overclock)
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 http://www.gta4-mods.com/vehicles/realisticcarsiv-gta4-car-pack-v15-f10073 αν βάλω αυτό εδώ ή οποιοδήποτε άλλο mod θα έχω πρόβλημα με τα saves μου;;
activex Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 http://www.gta4-mods.com/vehicles/realisticcarsiv-gta4-car-pack-v15-f10073 αν βάλω αυτό εδώ ή οποιοδήποτε άλλο mod θα έχω πρόβλημα με τα saves μου;; Τα Mod δε πειράζουν save (εκτός και αν σε κάποιο αναφέρεται) με τα Patch πρόσεχε...
koularasss Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Could not write license data! Please contact Customer Support for further instructions.μολις παταω να ξεκινησει μου βγαζει αυτο.τι να κανω?
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τα Mod δε πειράζουν save (εκτός και αν σε κάποιο αναφέρεται) με τα Patch πρόσεχε... εντάξει,ότι patch υπάρχει για το παιχνίδι,τα έχει περάσει το steam. Ευχαριστώ για την απάντηση θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω!!
jason_rethymno Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά το παχνίδι το χω αγοράσει αυθεντικό και στην αρχή όταν πάω να το κάνω install μου βγάζει αλαμπουρνέζικα ,δηλαδή σαν αυτό Τι να κάνω? την φωτο την βρήκα απ το Ιντερνετ ,αλλα μου βγάζει τα ίδια.Windows 7 έχω Καπου άκουσα για code page αλλά γιατί να χω λάθος code page αφου δε πείραξα τίποτα,και όλα τα άλλα παιχνίδια δε μου το κάνουν αυτό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως είναι θέμα autorun.exe? (κάτι τέτοιο βρήκα σε σχετικά forums). Δοκίμασε να ανοίξεις το CD με "εξερεύνηση" (windows explorer) και να τρέξεις απευθείας το install ή το σχετικό αρχείο τέλος πάντων. (έχω την Steam έκδοση σε Win 7 x64).
arsenal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια εχω το παιχνιδι γνήσιο.Ωστοσο επειδη το εχω τερματίσει στο 360 γινεται να περάσω save game 100%?το θελω για pc να παίζω ονλιν
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα...πριν από λιγους μήνες τερμάτισα το GTA IV και επιδι χρειάστηκε να κάνω format έγραψα τα save σε ένα CD αλλά τώρα τα περνάω στο φάκελο με τα save πάω και κάνω load game και μου λέει load failed...
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανες ξανά σύνδεση με το steam(όχι απαραίτητα με ιντερνέτ απλά να έχεις κάνει προφίλ);αν δεν σε αναγνωρίσει ότι είσαι ο ίδιος παίχτης δεν τα φορτώνει.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είχα κανει τίποτα online λογαριασμούς και τέτοια...
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλά μέσα στο παιχνίδι χωρις Online πρέπει να κάνεις profile για να αποθηκεύεις τα παιχνίδια σου, δεν μπορεί να έχεις save χωρίς να έχεις κάνει κάτι τέτοιο.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην με κυνηγάει η αστυνομία??? Η έστω να μπορώ να μπω στην δεύτερη πόλη..
evoracing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ποια πίστα ξεκλειδώνετε η δεύτερη πολύ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα