TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 1. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1 2.Αν δεις το λίνκ είναι από την επίσημη σελίδα(rockstargames) κανονικά είναι μόνο για αγορασμένα.
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Σβησε τους παλιους drivers της καρτας γραφικων και περνα τους τελευταιους απο εδω: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
koularasss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εχω τους τελευταιους drivers χθες τους εβαλα.δεν μου βγαζει το σαιτ TheELF.το patch που μου εδωσες μπαινει ευκολα?
TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εχω τους τελευταιους drivers χθες τους εβαλα.δεν μου βγαζει το σαιτ TheELF.το patch που μου εδωσες μπαινει ευκολα? Απλά γράψε gtaiv στην αναζήτηση το πρώτο που θα σου βγάλει θα είναι το κεντρικό θέμα του gta. To patch δύσκολα εύκολα (εύκολα μπαίνει) πρέπει να περαστεί για να δούμε αν έχεις πρόβλημα,όπως είναι στα dvd είναι απαράδεκτα χάλια και δεν πάει καλά σε κανέναν.
koularasss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εχει πουθενα οδηγιες για το πως μπαινει το patch?
TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Αποσυμπιέζεις το zip τρέχεις το exe τι άλλο θες να ξέρεις;;;
koularasss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 οκ το εβαλα.σε 5 λεπτα θα σου πω αν συνεχισει να κολαει.και οι ρυθμισεις ειναι σε low. εχει μεσα και το epeisodes from liberty city.παιζει το epeisodes from liberty city??μπορω να παιξω και online?με ποιον τροπο? ειμαι online στο gta iv.κανενας παιζει?
evoracing Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... έχω ένα πρόβλημα με το GTA IV δείτε το βίντεο... http://www.youtube.com/watch?v=_g7C13W-BqE ????
koularasss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 μπορει να μην το σηκωνει ο υπολογιστης και ετσι κλειωει αυτοματα.
evoracing Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Όχι (τα χαρακτηριστικά τα έχω γραμμένα) παλιά μια χαρά έπαιζα...
koularasss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 κατι παρομοιο ειχε παθει ο αδερφος μου στο λαπτοπ του με το vtua tennis 3 και εκλεινε μονο του το παιχνιδι παρολο που τους πρωτους μηνες επαιζε πολυ καλα.σου προτεινω να το απεγκαταστησεις και να το εγκαταστησεις ξανα.
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... Έχω το GTA IV (δεν είναι αυθεντικό) και θέλω να περάσω save με ολοκληρωμένες τις αποστολές του παιχνιδιού. Περνάω ενα αρχείο στο C:\Users\**User**\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00000d8b0b2c218/SGTA400 κάνω load game και μου λέει ''load faled''...Δεν ξέρω χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο???
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μπορεί να είναι κακό(χαλασμένο) save ή να χρειάζεται κάποιο plugin/mod για να δουλέψει. Γενικά από εκεί που το κατέβασες δες αν έχει οδηγίες.
Vaggos02 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εγκατέστησα το παιχνίδι πριν 2-3 μέρες αλλά παρατήρησα ότι freezare συνεχώς χωρίς προφανή λόγο. Σήμερα που βρήκα χρόνο το ξαναδοκίμασα αρκετούς διαφορετικούς συνδυασμούς ρυθμίσεων αλλά δεν είδα καμία θεαματική βελτίωση. Στο pc έχω Phenom II 955 στα 3.8, 4GB ram και GPU την Sapphire 5850 xtreme. Δεν νομίζω ότι δικαιολογούνται τα κολλήματα, ακόμα και στις πιο χαμηλές ρυθμίσεις. Τι άλλο πρέπει να κάνω μπας και παίξω ικανοποιητικά γιατί μου φαίνεται ωραίο το παιχνίδι;
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Φίλε μου και εγώ ειχα αυτό το πρόβλημα και μου είπαν να εγκαταστήσω τα patch τα εγκατέστησα και δουλεύει τέλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα