Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο σε αυτόν που το έφτιαξε, πολύ καλό το παραπάνω βίντεο.

Εντυπωσιάστηκα.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πριν από λίγο καιρό είχα αγοράσει το GTA IV THE COMPLETE EDITION.Το τερμάτισα όλα μια χαρά αλλά αποφάσισα να κάνω φορματ τον υπολογιστή και έτσι όλα τα saves χαθηκαν.Ετσι αρχισα από την αρχη...Και σήμερα ενώ έπαιζα κανονικά σταμάτησα για μια στιγμή και έβγαλα το dvd.Ε την επόμενη φορά που το έβαλα δεν το διάβαζε ο υπολογιστης...Ελεγξα τα άλλα dvd και έπαιζαν μια χαρά.Πέρνω το dvd του gta το γυρνάω από την ανάποδη και τι είδα?....Στην περιφέρεια του dvd υπήρχε ενα πολύ μικρο(ισα ισα φαινόταν) ξεφλούδισμα-κάψιμο...Προφανώς συνέβη την τελευταια φορα που το ειχα μεσα στον dvd player...Εγγυηση έχω απο αντιπροσωπεια αλλά δεν ξέρω αν κάνουν κάτι στη περιπτωση μου...Οποιαδήποτε προταση ευπρόσδεκτη...

Δημοσ.

Την εγγύηση του Η/Υ αν λες ξέχνα την,επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία που γράφει πάνω στο case του παιχνιδιού ίσως να σε εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.

Δεν εννοω του υπολογιστη αλλά του παιχνιδιου.Το πηρα πριν 1 μηνα και μου ελεγε 1 ετος εγγυηση αντιπροσωπειας

EDIT Εκανα reboot με το dvd μέσα και το διάβασε κανονικά...

Δημοσ.

Άντε γεια!

Σορρυ για το double-post.Έβαλα το συγκεκριμένο mod με την εκδοση 1.0.4 και όντως ειναι πολύ καλύτερο τώρα.Ειναι όμως πάρα πολύ φωτεινή η εικόνα όταν έχει ήλιο.Μηπως θέλει κάποια ειδική ρύθμιση?

Δημοσ.

1.τρέξε το patch του παιχνιδιού http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/title_update_7_EN.zip

2. αν συνεχίζει να κολλάει κατέβαζε ποιότητα από της ρυθμίσεις

3.άλλη φορά ψάξε πρώτα αν υπάρχει θέμα με το πρόβλημά σου για το GTAIV υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...