dhmak Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μπράβο σε αυτόν που το έφτιαξε, πολύ καλό το παραπάνω βίντεο. Εντυπωσιάστηκα.
koularasss Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 απο που να κατεβασω τις ρυθμίσεις(shadows/view distance);,και το patch πως θα το βελτιωσει;
kostasmak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Παιδιά πριν από λίγο καιρό είχα αγοράσει το GTA IV THE COMPLETE EDITION.Το τερμάτισα όλα μια χαρά αλλά αποφάσισα να κάνω φορματ τον υπολογιστή και έτσι όλα τα saves χαθηκαν.Ετσι αρχισα από την αρχη...Και σήμερα ενώ έπαιζα κανονικά σταμάτησα για μια στιγμή και έβγαλα το dvd.Ε την επόμενη φορά που το έβαλα δεν το διάβαζε ο υπολογιστης...Ελεγξα τα άλλα dvd και έπαιζαν μια χαρά.Πέρνω το dvd του gta το γυρνάω από την ανάποδη και τι είδα?....Στην περιφέρεια του dvd υπήρχε ενα πολύ μικρο(ισα ισα φαινόταν) ξεφλούδισμα-κάψιμο...Προφανώς συνέβη την τελευταια φορα που το ειχα μεσα στον dvd player...Εγγυηση έχω απο αντιπροσωπεια αλλά δεν ξέρω αν κάνουν κάτι στη περιπτωση μου...Οποιαδήποτε προταση ευπρόσδεκτη...
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Την εγγύηση του Η/Υ αν λες ξέχνα την,επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία που γράφει πάνω στο case του παιχνιδιού ίσως να σε εξυπηρετήσουν.
kostasmak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν εννοω του υπολογιστη αλλά του παιχνιδιου.Το πηρα πριν 1 μηνα και μου ελεγε 1 ετος εγγυηση αντιπροσωπειας EDIT Εκανα reboot με το dvd μέσα και το διάβασε κανονικά...
kostasmak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Άντε γεια! Σορρυ για το double-post.Έβαλα το συγκεκριμένο mod με την εκδοση 1.0.4 και όντως ειναι πολύ καλύτερο τώρα.Ειναι όμως πάρα πολύ φωτεινή η εικόνα όταν έχει ήλιο.Μηπως θέλει κάποια ειδική ρύθμιση?
john2gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 GTA 4 iCEnhancer 1.25 Is Now Available – Get Ready For Another Round Of Videos
john2gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 The inevitable GTA4 screenshots – Truly photorealistic graphics and no, we are not exaggerating
evoracing Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... έχω ένα πρόβλημα με το GTA IV δείτε το βίντεο... http://www.youtube.com/watch?v=_g7C13W-BqE
3leven Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... έχω ένα πρόβλημα με το GTA IV δείτε το βίντεο... Δεξι κλικ > Εκτελεση ως διαχειριστης?
koularasss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 μου κολλαει το gta iv και εχω αυτο το λαπτοπ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-LX-RDP02-014.htm ξερει κανεις τι φταει???
TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 1.τρέξε το patch του παιχνιδιού http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/title_update_7_EN.zip 2. αν συνεχίζει να κολλάει κατέβαζε ποιότητα από της ρυθμίσεις 3.άλλη φορά ψάξε πρώτα αν υπάρχει θέμα με το πρόβλημά σου για το GTAIV υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα
koularasss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 1.ποιο ειναι το θεμα αν μπορεις δωστο μου σε λινκ. 2.μπορω να βαλω patch οταν ειναι αγορασμενο το gta iv?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα