fe31h Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ναι έχεις δίκιο δέν το είδα... Η κάρτα γραφικών ποιά είναι όμως; γιατί λές 4800series αλλα είναι διάφορες! Δεν ξερω ποια ακριβως ειναι!!Παντως ξερω οτι εχει 512 μεγαμπιτε edit:4800 series μου βγαζει στο pc wizard και στο ati catalyst... Ποια ειναι δεν ξερω... εχει και μια διπλη ψυκτρα με δυο ανεμιστηρες... δεν εχω δει ελλαδα τετοια ψυχτρα σε ΑΤΙ.. μπας και ειναι καμια ιδιοκατασκευη?
d3m0n Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Βάλε τους τελευταίους drivers για τη κάρτα σου βγάζοντας με driver sweeper τους παλιούς. Πάντως να ξέρεις ότι με 2gb ram, 2πύρηνο επεξεργαστή stock και αν έχεις και καμιά 4850 πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις σ'αυτό το παιχνίδι..
3leven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Βάλε τους τελευταίους drivers για τη κάρτα σου βγάζοντας με driver sweeper τους παλιούς. Πάντως να ξέρεις ότι με 2gb ram, 2πύρηνο επεξεργαστή stock και αν έχεις και καμιά 4850 πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις σ'αυτό το παιχνίδι.. Η καρτα γραφικων στο GTA IV πολυ μικρο ρολο παιζει.. εδω ειναι θεμα επεξεργαστη και μονο επεξεργαστη.. Για του λογου το αληθες , με τη προηγουμενη καρτα μου (9500 GT) και την νεα (6850 Sapphire) δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα στα frames..
dimitrix Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 γεια παιδια! μολις αγορασα το gta iv αυθεντικο,αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει 2 cd το παιχνιδι και δεν ξερω το αλλο γιατι ειναι! τελος παντον,,βαζω το κανονικο αφου κανω στην αρχη τα βασικα (εκτελεση και αλλα) σε ενα σημειο κανω στο cd μεσα κανω εκει που μου λεει next σε ολα για να κανει εγκατασταση αλλα για να γεμισει το μπλε να τερματιστει για να εγκαταστιθει σε ενα σημειο προς το τελος μου λεει D:/GTA ή νομιζω D:/DVD ενα απο τα δυο εεεε εκει παταω οκ αλλα μου λεει αυτο,προσοχη, "setuP could find afile on the specified path or disk please check that proper diks is inserted or specify a new path" αυτο μου λεει και δεν ξερω τι να κανο διπλα λεει cancel αν ομως το πατησω και πατησω να βγω παλι απο την αρχη η εγκατασταση αλλα ακομα διπλα λεει browse αυτο,μαλλον εκει πρεπει να παω γτ εχει πολλα αρχεια αλλα δεν ξερω τι να κανω εκει εχω κολλησει! ασ με βοηθησει καποιος! μηπος παιζει ρολο και το αλλο cd πεστε παιδια αν μπορειτε οποιος το εχει κανει!!
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 γεια παιδια! μολις αγορασα το gta iv αυθεντικο,αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει 2 cd το παιχνιδι και δεν ξερω το αλλο γιατι ειναι! τελος παντον,,βαζω το κανονικο αφου κανω στην αρχη τα βασικα (εκτελεση και αλλα) σε ενα σημειο κανω στο cd μεσα κανω εκει που μου λεει next σε ολα για να κανει εγκατασταση αλλα για να γεμισει το μπλε να τερματιστει για να εγκαταστιθει σε ενα σημειο προς το τελος μου λεει D:/GTA ή νομιζω D:/DVD ενα απο τα δυο εεεε εκει παταω οκ αλλα μου λεει αυτο,προσοχη, "setuP could find afile on the specified path or disk please check that proper diks is inserted or specify a new path" αυτο μου λεει και δεν ξερω τι να κανο διπλα λεει cancel αν ομως το πατησω και πατησω να βγω παλι απο την αρχη η εγκατασταση αλλα ακομα διπλα λεει browse αυτο,μαλλον εκει πρεπει να παω γτ εχει πολλα αρχεια αλλα δεν ξερω τι να κανω εκει εχω κολλησει! ασ με βοηθησει καποιος! μηπος παιζει ρολο και το αλλο cd πεστε παιδια αν μπορειτε οποιος το εχει κανει!! οταν σου βγαλει αυτο τοτε βγαζεις το cd1 και βαζεις το cd2. επειδη ειναι μεγαλο παιχνιδι το installer του αποτελειται απο 2 dvd. βαζεις το ενα, αρχιζει το ινσταλλ και στη μεση περιπου θα σου ζητησει το δευτερο...
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Όταν σου βγάζει το μήνυμα βάζεις το CD 2 και πατάς ΟΚ... Μετά θα σου ξαναπεί να βάλεις το CD 1 κτλ.
ducatirulez Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λογικα βαζεις το δευτερο cd και πατας next.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Από κάποια σχετικά links (αναζήτηση με google), χρειάζονται και τα δύο CD για την εγκατάσταση. Όταν χρειαστεί το 2ο CD, θα το ζητήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης Το μήνυμα που σου δείχνει, από ό,τι καταλαβαίνω μπορεί να έχει να κάνει με γρατσουνισμένο δισκάκι, προβληματικό δισκάκι ή προβληματικό CD/DVD drive. Σχετικό link από google: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379766 P.S.: Η έκδοση που έχω εγώ είναι από Steam. Ίσως κάποιος άλλος που έχει κάνει την εγκατάσταση από CD ξέρει καλύτερα.
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 γεια παιδια! μολις αγορασα το gta iv αυθεντικο,αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει 2 cd το παιχνιδι και δεν ξερω το αλλο γιατι ειναι! τελος παντον,,βαζω το κανονικο αφου κανω στην αρχη τα βασικα (εκτελεση και αλλα) σε ενα σημειο κανω στο cd μεσα κανω εκει που μου λεει next σε ολα για να κανει εγκατασταση αλλα για να γεμισει το μπλε να τερματιστει για να εγκαταστιθει σε ενα σημειο προς το τελος μου λεει D:/GTA ή νομιζω D:/DVD ενα απο τα δυο εεεε εκει παταω οκ αλλα μου λεει αυτο,προσοχη, "setuP could find afile on the specified path or disk please check that proper diks is inserted or specify a new path" αυτο μου λεει και δεν ξερω τι να κανο διπλα λεει cancel αν ομως το πατησω και πατησω να βγω παλι απο την αρχη η εγκατασταση αλλα ακομα διπλα λεει browse αυτο,μαλλον εκει πρεπει να παω γτ εχει πολλα αρχεια αλλα δεν ξερω τι να κανω εκει εχω κολλησει! ασ με βοηθησει καποιος! μηπος παιζει ρολο και το αλλο cd πεστε παιδια αν μπορειτε οποιος το εχει κανει!! τοτε πρεπει να βαλεις και το 2ο dvd μεσα και να κανεις browse και να βρεις το dvd. μετα πατας ok και συνεχιζει η εγκατασταση!
koularasss Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αγορασα το gta iv το εγκατεστησα κανονικα και μολις το εκκινησα μου ελεγε για κατι activasion code τα οποια μου εδινε,εγω τα εβαζα και μετα μου λεει να το ενεργοποιεισω μονος μου και παλι μου εδωσε ενα κωδικο τον εβαλα και μου λεει πως δεν γινεται.το εκανα εγκατασταση πολλες φορες ολο το ιδιο γινοταν αλλα με διαφορετικους κωδικους.διαβασα στο site του gta iv και ελεγε να δω μηπως φταει ενα port 443,το οποιο δεν ξερω τι ειναι,και μου λενε μαλλον το εμποδιζει το antivirus και πως πρεπει να το ανοιξω αυτο το port αλλα εγω δεν ξερω πως.μηπως φταιει το antivirus?εχω το kaspersky internet security 2011.
koularasss Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 το εφτιαξα το προβλημα.ηταν ενας κωδικος στο πισω μερος ενος φυλλαδιου που ειχε μεσα.αλλα τωρα μου κολλαει το gta iv αν και το εχω βαλει να παιρχει μονο 261mb απο την καρτα γραφικων.που μου κολλαει γινεται ολο και πιο περιεργο καθως εχω 2.67 επεξεργαστη με turbo γινεται 2.93 που γινεται οταν ανοιγω το gta iv,4gb ram που ''βλεπει'' τα 3.68mb,nvidia geforce gt540m 2gb kai dirext 11.τι φταει???
SlackulatoR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι αυτό θέλει πολύ δυνατό hardware για να παίξει είναι αρκετά βαρύ και κακογραμμένο...Εδώ κολλάει σε άτομα με καινούριο hardware. Απλά κατέβασε τις ρυθμίσεις(shadows/view distance) και την ανάλυση και δοκίμασε. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2011 από SlackulatoR
TheELF Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Το παιχνίδι αυτό θέλει πολύ δυνατό hardware για να παίξει είναι αρκετά βαρύ και κακογραμμένο...Εδώ κολλάει σε άτομα με καινούριο hardware. Απλά κατέβασε τις ρυθμίσεις(shadows/view distance) και την ανάλυσε και δοκίμασε. Συν ότι κανένας δεν περνάει το απαραίτητο gta iv patch
koularasss Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 απο που να κατεβασω τις ρυθμίσεις(shadows/view distance);,και το patch πως θα το βελτιωσει; και το λαπτοπ μου ουτε μια βδομαδα δεν εχει που το αγορασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα