marios_geo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Έχω αγορασμένο το παιχνίδι, και κάθε φορά που το ξεκινάω θέλει το dvd. Είναι λίγο δύσκολο να το έχω συνεχώς μαζί μου. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το περάσω μέσω steam; Σε άλλα παιχνίδια (πχ starcraft η civilzation V), ενώ η εγκατάσταση έγινε μέσω dvd, όταν ξεκινάνε παίζουν μέσω steam και δεν χρειάζεται να βάλω dvd για να ξεκινήσουν.
Γκμοχ Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εχω ram 4gb CPU intel core i5 3.2Gh. και οταν παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι lagαρει απιστευτα εχω το ιδιο προβλημα με το βιντεο
Γκμοχ Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 οταν δει καποις mod το θεμα ας το παει παρακαλω στα pc games....καταλαθος το εβαλλα εδω Μήπως βοηθήσει αυτό? φιλε μου τα εχω δει αυτα τα βιντεο....το windows event log το οποιο "ξετσεκαρει" δεν ξερω πως να το βρω στα ελληνικα που εχω εγω τον υπολογιστη
TheELF Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 οταν δει καποις mod το θεμα ας το παει παρακαλω στα pc games....καταλαθος το εβαλλα εδω φιλε μου τα εχω δει αυτα τα βιντεο....το windows event log το οποιο "ξετσεκαρει" δεν ξερω πως να το βρω στα ελληνικα που εχω εγω τον υπολογιστη Aρχείo καταγραφής συμβάvτωv Windows Έτσι είναι στα Ελληνικά windows.Το update του παιχνιδιού το πέρασες έτσι; Χωρίς το update είναι θεό-αργό το GTA IV.
Γκμοχ Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Aρχείo καταγραφής συμβάvτωv Windows Έτσι είναι στα Ελληνικά windows.Το update του παιχνιδιού το πέρασες έτσι; Χωρίς το update είναι θεό-αργό το GTA IV. ευχαρηστω πολυ.δεν ηξερα για το update
nikos_studio Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Thanx... Θα το κοιτάξω σπίτι.. (Να δω πότε θα βρω χρόνο να παίξω κιόλας...)
Sed22 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Να ρωτησω ρε παιδια γιατι θελω να το ξεκινησω σιγα σιγα. Στο PC τι προβληματα παρουσιαζει, που λενε ολοι οτι ειναι κακογραμμενο? Απο εικονες στο ιντερνετ βλεπω οτι τα γραφικα ειναι καλυτερα απο της κονσολας, αλλα αμα ειναι να παρουσιαζει προβληματα, να πιασω να το παιξω σε κανα xbox. Και γω θα ηθελα μια βοηθεια εδω...δεν ξερω τι patch να βαλω γιατι κατι ιστοριες για bugs ειχα ακουσει σε κατι αποστολες..εχουν ληθει αυτα τα προβληματα?
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Και γω θα ηθελα μια βοηθεια εδω...δεν ξερω τι patch να βαλω γιατι κατι ιστοριες για bugs ειχα ακουσει σε κατι αποστολες..εχουν ληθει αυτα τα προβληματα? Η κοινή λογική λέει να περνάς πάντα το ποιο νέο update που υπάρχει,στο λίνκ ποιο πάνω έχει και patch notes που σου λένε τη ακριβώς φτιάξανε.
Sed22 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Η κοινή λογική λέει να περνάς πάντα το ποιο νέο update που υπάρχει,στο λίνκ ποιο πάνω έχει και patch notes που σου λένε τη ακριβώς φτιάξανε. Δοκιμασμενο ?Ελπιζω να μην εχουμε κανενα προβλημα.. Μηπως ξερουμε αμα το ελαφρενει λιγο το game το patch ? Ή δεν τα γλυτωνω τα λαγκαρισματα ?
3leven Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δοκιμασμενο ?Ελπιζω να μην εχουμε κανενα προβλημα.. Μηπως ξερουμε αμα το ελαφρενει λιγο το game το patch ? Ή δεν τα γλυτωνω τα λαγκαρισματα ? Ναι αμα εχεις την 1.0.0 θα δεις καποια διαφορα στο λαγκαρισμα , με τα τελευταια patch...
Sed22 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QShKNIe8oGA&feature=player_embedded τελειο!!!
siera77 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΑ πηρα σημερα το grand theft ayto iv και ηθελα να ρωτησω παιδια δενη γινεται να περιφερεσαι μεσα στην πολη και να κανεις οτι θες οπως το san andreas ???? καθε φορα που παρνω αλλο αμαξι με βαζει παλι απο την αρχη...!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μπορεις να το κανεις,απλα μαλλον εισαι μεσα σε αποστολη και δεν το εχεις καταλαβει
siera77 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ναι πως μπορω να βγω απο την αποστολη????αν γνωριζεις μπορεις να μου πεις????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα