panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οχι,μια σκεψη εκανα επειδη ειδα τα βιντεάκια παραπανω. Τι επεξεργαστη εχεις ; ΠΡοσωπικα,το liberty city stories με Q9550 @ 3 gh και 5870 παιζει σε high ολα, draw distance 50 και τα αλλα (vehicle density κτλ στο φουλ) μια χαρά. Ενω το IV κολλαει αν το παρακανω εστω κ λιγο οποτε παιζω με πολυ λιγοτερες/κατεβασμενες ρυθμισεις ... Δε ξερω γιατι.
3leven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Αν καποιοι εχουν ενδοιασμους με το οτι ειναι βαρυ για το pc τους , αλλα γουσταρουν full details ας κατεβασουν το distance.. Μετραει πολυ και η διαφορα στο game δεν ειναι εμφανης.. Το ειχα βαλει ακομα και στο 1 αλλα και παλι μια χαρα βαθος ειχα εκτος απο της γεφυρες που επιανα τελικες και μου πεταγονταν καπως αποτομα τα αυτοκινητα
therock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ποιο συστημα θεωρειται ικανο να τρεξει αυτο το παιχνιδι με ή χωρις mod? Οσοι το τρεχετε απο PC το θεωρειτε καλυτερο απο κονσολα?
3leven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ποιο συστημα θεωρειται ικανο να τρεξει αυτο το παιχνιδι με ή χωρις mod? Οσοι το τρεχετε απο PC το θεωρειτε καλυτερο απο κονσολα? Εγω ναι το θεωρω καλυτερο απο της κονσολας απο πολλες οπτικες γωνιες... Απλα αν δεν αγορασω την 6850 δεν μπορω να το παιξω σε φουλ σεττινγς..
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 και GPU + CPU εξαρταται η αποδοση κατ εμε,στο συγκεκριμενο παιχνιδι
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Απο 4 πυρήνες και πάνω μπορεί να τρέξει κάποιος το game στο full. Σε dual core είναι αδύνατο.
aekoupoli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εγω το τρεχω μια χαρα αλλα αυτο το mod για τα γραφικα δεν εχω καταφερει να το δουλεψω,μια τρωει crash το gta4 μια εχω ψηλο φωτισμο μια χαμηλο μια φταχνουν τα γραφκα αλλα λιγο καμμια σχεση με τα βιντεο που εχω δει
3leven Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Απο 4 πυρήνες και πάνω μπορεί να τρέξει κάποιος το game στο full. Σε dual core είναι αδύνατο. Αστοχο αυτο που λες μιας και για καποιον το full μπορει να ειναι 1024x768 και για καποιον αλλον 1400x900... Eγω πχ με εναν dual core στα 1400x900 το game δεν πιανει fps.. Αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα.. Μην τα καταδικαζουμε ολα...
Dennisbest Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αστοχο αυτο που λες μιας και για καποιον το full μπορει να ειναι 1024x768 και για καποιον αλλον 1400x900... Eγω πχ με εναν dual core στα 1400x900 το game δεν πιανει fps.. Αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα.. Μην τα καταδικαζουμε ολα... Βασικά , η ανάλυση δεν παίζει ρόλο στις επιδόσεις του επεξεργαστή.
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Όταν μιλάμε για παιχνίδια και fps,στα πάντα η ανάλυση παίζει ρόλο.
Dennisbest Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Όταν μιλάμε για παιχνίδια και fps,στα πάντα η ανάλυση παίζει ρόλο. Κι όμως αν έχεις καλή κάρτα και σε κρατάει πίσω ο επεξεργαστής , ακόμα και να ρίξεις την ανάλυση σε 800χ600 , τα ίδια fps θα πιάνεις..
Stavrakas13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 αρα θα την ανεβασεις για να παρεις οτι μπορεις απτην καρτα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα