Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι,μια σκεψη εκανα επειδη ειδα τα βιντεάκια παραπανω. Τι επεξεργαστη εχεις ; ΠΡοσωπικα,το liberty city stories με Q9550 @ 3 gh και 5870 παιζει σε high ολα, draw distance 50 και τα αλλα (vehicle density κτλ στο φουλ) μια χαρά. Ενω το IV κολλαει αν το παρακανω εστω κ λιγο οποτε παιζω με πολυ λιγοτερες/κατεβασμενες ρυθμισεις ... Δε ξερω γιατι.

Δημοσ.

Αν καποιοι εχουν ενδοιασμους με το οτι ειναι βαρυ για το pc τους , αλλα γουσταρουν full details ας κατεβασουν το distance..

Μετραει πολυ και η διαφορα στο game δεν ειναι εμφανης.. Το ειχα βαλει ακομα και στο 1 αλλα και παλι μια χαρα βαθος ειχα εκτος απο της γεφυρες που επιανα τελικες και μου πεταγονταν καπως αποτομα τα αυτοκινητα :P

Δημοσ.

Ποιο συστημα θεωρειται ικανο να τρεξει αυτο το παιχνιδι με ή χωρις mod? Οσοι το τρεχετε απο PC το θεωρειτε καλυτερο απο κονσολα?

Δημοσ.

Ποιο συστημα θεωρειται ικανο να τρεξει αυτο το παιχνιδι με ή χωρις mod? Οσοι το τρεχετε απο PC το θεωρειτε καλυτερο απο κονσολα?

Εγω ναι το θεωρω καλυτερο απο της κονσολας απο πολλες οπτικες γωνιες...

Απλα αν δεν αγορασω την 6850 δεν μπορω να το παιξω σε φουλ σεττινγς..

Δημοσ.

εγω το τρεχω μια χαρα αλλα αυτο το mod για τα γραφικα δεν εχω καταφερει να το δουλεψω,μια τρωει crash το gta4 μια εχω ψηλο φωτισμο μια χαμηλο μια φταχνουν τα γραφκα αλλα λιγο καμμια σχεση με τα βιντεο που εχω δει

Δημοσ.

Απο 4 πυρήνες και πάνω μπορεί να τρέξει κάποιος το game στο full. Σε dual core είναι αδύνατο.

Αστοχο αυτο που λες μιας και για καποιον το full μπορει να ειναι 1024x768 και για καποιον αλλον 1400x900...

Eγω πχ με εναν dual core στα 1400x900 το game δεν πιανει fps.. Αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα..

Μην τα καταδικαζουμε ολα...

Δημοσ.

Αστοχο αυτο που λες μιας και για καποιον το full μπορει να ειναι 1024x768 και για καποιον αλλον 1400x900...

Eγω πχ με εναν dual core στα 1400x900 το game δεν πιανει fps.. Αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα..

Μην τα καταδικαζουμε ολα...

Βασικά , η ανάλυση δεν παίζει ρόλο στις επιδόσεις του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για παιχνίδια και fps,στα πάντα η ανάλυση παίζει ρόλο.

Κι όμως αν έχεις καλή κάρτα και σε κρατάει πίσω ο επεξεργαστής , ακόμα και να ρίξεις την ανάλυση σε 800χ600 , τα ίδια fps θα πιάνεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...