Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,έχω ενα προβλημα.σήμερα το πέρασα και όλα οκ στην εγκατάσταση.όταν παίζω όμως και πατάω a ή d για να παω δεξια η αριστερα μου κολλάει καπως η εικόνα και μετα οκ αλλα καθε φορα που πατάω αυτά τα δύο πλήκτρα μου γίνεται αυτό.εχει κανεις το ιδιο πρόβλημα???μπορεί κανεις να μου πει τι πρέπει να κάνω??

• Moderators
Δημοσ.

^^^^

Τυπικά δοκιμάζεις:

1. Τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου,

2. Να έχεις το πιο πρόσφατο Patch για το παιχνίδι (και εννοείται να έχεις αγορασμένο το παιχνίδι).

3. να μην τρέχεις άλλα προγράμματα παράλληλα που δεν χρειάζεσαι.

4. να καθαρίσεις το PC από malware/spyware.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τις ρυθμίσεις γραφικών, αν τις έχεις πολύ ψηλά. Το παιχνίδι έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις.

Αν τα κολλήματα συμβαίνουν μόνο αρχικά αλλά μερικά λεπτά αργότερα σταματούν, τότε είναι φυσικολογικό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για σας παιδια εγκατεστησα στο pc μου προσφατα το gta iv αλλα αντιμετωπιζω δυο προβληματα 1) δεν αναγνωριζει τηλεχειρηστηριο και 2) η εικονα κανει συνεχεια σπασιματα το pc ειναι καινουργιο και εχω τη καρτα γραφικων asus eah 5670 τι πρεπει να κανω ??? μηπως υπαρχει καποιο patch που πρεπει να κατεβασω ??? plzzzzzz heeeelp

Δημοσ.

Για τα κολλήματα κατέβασε τα patch και θα φτιάξει. Τώρα για το χειριστήριο θα σε γελάσω, αλλά τι το χρειάζεσαι anyway

Δημοσ.
Για τα κολλήματα κατέβασε τα patch και θα φτιάξει. Τώρα για το χειριστήριο θα σε γελάσω, αλλά τι το χρειάζεσαι anyway

πιο ακριβως να κατεβασω γιατι απο τι ξερω εχουν βγει 7 μηπως μπορεις να με διευκολυνεισ λιγο ρε φιλε γιατι δεν εχω ιδεα :-( αν μπορεις βαλε καπιο λινκ

Δημοσ.

Παιδια αυτο το θεμα με τρομαζει .ακουστε.εχω το gta iv episode from liberty sity. το εχω γνήσιο.το εκανα εγκατασταση στο pc γιατι εκανα format και οταν τελειωνει την εγκατασταση μου ζηταει το serial .Τον γραφω και μου βγαζει activation failed .μου εχει κατω της επιλογες back activate manually cancel

παταω το Activate manually

μου βγαζει ενα αλλο παραθηρο

εκει εχει αυτην την ιστοσελιδα http://activate.rockstargames.com/

παταω μετα στην ιστοσελιδα το παιχνιδι episodes from liberty city

μετα παταω στο Manual 'Product Activation' Guide

και ακουλουθω της οδηγιες ακριβως απως της λεει για να βγαλω εναν κωδικο με τον οποιο θα ξεκλειδώσω το παιχνιδι .οταν συμπληρώνω τα δυο κενα κατω κατω μου βγαζει αυτο You have exceeded the allowed activations on the same PC.

To free up new activations, please revoke an existing activation.και δεν μου δεινει τον κωδικο με αποτελεσμα να μην μπορεσω να παιξω .να αναφερω οτι ειχα ξανα εγκαταστησει το παιχνιδι σε αλλο pc αλλα εκανα format και στον αλλον πριν κατι μερες .το παιχνιδι τωρα πηγε χαμενο ?

συγνώμη αν σας κουρασα .

ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Παίζει να είναι το περίεργο του Games for Windows Live.

Ξέρω ότι θα σου φανεί περίεργο, αλλά αν έχεις άλλο παιχνίδι GFWL (και που να μην παίζεις), βάλε εκείνου το κλειδί.

Δημοσ.

όχι δεν έχω άλλο παιχνίδι με gfwl . καμία άλλη λύση δεν υπάρχει ? κοντεύω να τρελαθώ .30 ευρώ παιχνίδι και δεν μπορώ να παίξω για έναν κωδικό

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παιδια γιατι θελω να το ξεκινησω σιγα σιγα.

Στο PC τι προβληματα παρουσιαζει, που λενε ολοι οτι ειναι κακογραμμενο? Απο εικονες στο ιντερνετ βλεπω οτι τα γραφικα ειναι καλυτερα απο της κονσολας, αλλα αμα ειναι να παρουσιαζει προβληματα, να πιασω να το παιξω σε κανα xbox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...