Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το patch που εβαλα ειναι το 1.1.2.0 και τα δυο παιχνιδια τα παιζω σε high αλλα και χαμιλοτερα που δοκιμασα ηταν το ιδιο

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γειά χαρά, μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, γιατί μου πετάει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να το τρέξω ;;

(έχω βάλει μόνο το νεότερο patch 1.0.7.0, δέ νομίζω να χρειαζόταν να περάσω πρώτα τα προηγούμενα ;; )

35961435464231242112_thumb.jpg

Δημοσ.
γειά χαρά, μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, γιατί μου πετάει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να το τρέξω ;;

(έχω βάλει μόνο το νεότερο patch 1.0.7.0, δέ νομίζω να χρειαζόταν να περάσω πρώτα τα προηγούμενα ;; )

35961435464231242112_thumb.jpg

Πώς μου αρέσουν αυτά τα ελληνικά μηνύματα των windows!!:lol:

Δοκίμασε να διαβάσεις στο φόρουμ τους τί γράφουν. Η αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις unistall το LIVE και να το περάσεις ξανά.Μιας και πετάει σφάλμα σε αυτό. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε xtrmsnpr, απλά είχα εγκατεστημένη την έκδοση του GFWL που έχει το παιχνίδι.

Κατέβασα τη νεότερη έκδοση και το μήνυμα έφυγε.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ φίλε xtrmsnpr, απλά είχα εγκατεστημένη την έκδοση του GFWL που έχει το παιχνίδι.

Κατέβασα τη νεότερη έκδοση και το μήνυμα έφυγε.

Τίποτα,εσύ να είσαι καλά.

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να υπηρχε καλυτερος χειρισμος οσον αναφορα το ελικόπτερο... μονο στο san andreas ηταν καπως υποφερτό. Επισης παλι κατα τη γνωμη μου αυτο που πρεπει πχ να σκοτωσεις 100 περιστερια ή να βγαλεις ταδε φωτογραφιες ειναι ανουσιο κατα τη γνωμη μου. Ευτυχως που δε ειναι οπως στο vice city που αμα εκανες τη τελευταια αποστολη με 99% το παιχνιδι εβλεπες διαφορετικο ending scene....

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να υπηρχε καλυτερος χειρισμος οσον αναφορα το ελικόπτερο... μονο στο san andreas ηταν καπως υποφερτό. Επισης παλι κατα τη γνωμη μου αυτο που πρεπει πχ να σκοτωσεις 100 περιστερια ή να βγαλεις ταδε φωτογραφιες ειναι ανουσιο κατα τη γνωμη μου. Ευτυχως που δε ειναι οπως στο vice city που αμα εκανες τη τελευταια αποστολη με 99% το παιχνιδι εβλεπες διαφορετικο ending scene....

Δημοσ.
Ευτυχως που δε ειναι οπως στο vice city που αμα εκανες τη τελευταια αποστολη με 99% το παιχνιδι εβλεπες διαφορετικο ending scene....

Δεν γινόταν αυτό που λες.

Δημοσ.
Ευτυχως που δε ειναι οπως στο vice city που αμα εκανες τη τελευταια αποστολη με 99% το παιχνιδι εβλεπες διαφορετικο ending scene....

Δημοσ.

τι να σου πω ,καπου τοτε οταν επαιζα το παιχνιδι,στο νετ ειχα διαβασει πως και καλα αν οταν κανεις τη τελευταια αποστολη [νομιζω στη mansion ενος χοντρου] ,και εισαι στο 99% του παιχνιδιου,τοτε το βιντεακι που ειναι ως ending scene ειναι διαφορετικο* ,σε σχεση με το βιντεο που δειχνει το παιχνιδι αν δεν εχεις 99%..! :rolleyes:

* και καλα οτι ο βερσετυ [ετσι δε λεγοταν αυτος?]

http://www.fanfiction.net/s/4700096/1/Vice_City_Alternate_Ending

κατι τετοιο ξερω γω... Απλα ειχα τσουχτει που δε το πηγα 100% θενξ γκοντ που δε ισχυει τοτε...

Δημοσ.

τι να σου πω ,καπου τοτε οταν επαιζα το παιχνιδι,στο νετ ειχα διαβασει πως και καλα αν οταν κανεις τη τελευταια αποστολη [νομιζω στη mansion ενος χοντρου] ,και εισαι στο 99% του παιχνιδιου,τοτε το βιντεακι που ειναι ως ending scene ειναι διαφορετικο* ,σε σχεση με το βιντεο που δειχνει το παιχνιδι αν δεν εχεις 99%..! :rolleyes:

* και καλα οτι ο βερσετυ [ετσι δε λεγοταν αυτος?]

http://www.fanfiction.net/s/4700096/1/Vice_City_Alternate_Ending

κατι τετοιο ξερω γω... Απλα ειχα τσουχτει που δε το πηγα 100% θενξ γκοντ που δε ισχυει τοτε...

Δημοσ.

Στο episodes from liberty city, δεν υπάρχει επιλογή να βγάλω το noise effect? Στο ps3 διάβασα ότι στο display υπάρχει η επιλογή noise effect, αλλά στο pc δεν υπάρχει κάτι τέτοιο..Υπάρχει τρόπος να βγει αλλιώς? Με εκνευρίζει ταμάλα..

Δημοσ.
Μια ερωτηση στα γρηγορα.

Ο κολλητος μου εχει το παιχνιδι αμα τσιμπισω και αυτο http://www.g2play.net/store/Grand-Theft-Auto-IV-GTA-IV-Retail-CD-Key.html θα εχω προβλημα να παιξω ονλινε;

Λογικα θα εισαι ok. Αμα κανεις google μερικοι αναφερουν οτι το g2play ειναι απατη αλλα εμενε πηρε ενας φιλος μου cd key για το battlefield bad company 2 χωρις κανενα prob. Σε κανα μισαωρο του ηρθε το email με το cd key

Δημοσ.
Λογικα θα εισαι ok. Αμα κανεις google μερικοι αναφερουν οτι το g2play ειναι απατη αλλα εμενε πηρε ενας φιλος μου cd key για το battlefield bad company 2 χωρις κανενα prob. Σε κανα μισαωρο του ηρθε το email με το cd key

Και γω απο κει το πηρα για το BF και ολα κομπλε.

Κατι αλλο τωρα που το θυμηθηκα.

Εκανα μια @@ πριν απο καιρο και πηρα retail Cd key για ονλινε.Απο που μπορω να αγορασω ενα cd key ή εστω ενα digital copy του παιχνιδιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...