Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ικανοποιητική διάρκεια και τα δυο μαζί, όντως, αλλά όπως κάθε ξεχωριστό παιχνίδι σε αφήνει να θέλεις πολύ ακόμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι,δεν μπορω να κανω save γιατι μου ζηταει να κανω λογαριασμο,τι ειναι αυτο και πω γινεται?παω να κανω αλλα βγαζει error..(δεν θελω να παιζω online..)θα εκτιμουσα οποαδηποτε βοηθεια....

Δημοσ.
καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι,δεν μπορω να κανω save γιατι μου ζηταει να κανω λογαριασμο,τι ειναι αυτο και πω γινεται?παω να κανω αλλα βγαζει error..(δεν θελω να παιζω online..)θα εκτιμουσα οποαδηποτε βοηθεια....

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=381133

Δημοσ.

εγκατεστησα το gta iv στον υπολογιστη μου ο οποιος το σηκωνει ανετα αλλα εχω αρκετα κολληματα. τι φταιει. δεν εχω εγκαταστησει καποιο patch.

Δημοσ.
εγκατεστησα το gta iv στον υπολογιστη μου ο οποιος το σηκωνει ανετα αλλα εχω αρκετα κολληματα. τι φταιει. δεν εχω εγκαταστησει καποιο patch.

Βάλε όλα τα patchs , θα δεις σημαντική διαφορά. Από εκεί και πέρα κανένα pc δεν λες ότι το σηκώνει άνετα.

Γιαυτό φρόντισε να το παλαντζάρεις με βάση το "auto" και οπωσδήποτε μη fullάρεις τα γραφικά!

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει πως οποιαδήποτε παρεκτροπή από τα auto settings ρίχνει εξαιρετικά δυσανάλογα τις επιδόσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εγκατέστησα στο καινούργιο Pc (AMD Phenom II x4 965, Sapphire Radeon HD 5770 1GB - PCI-E, 6 gb ram ddr3) το παιχνίδι (αυθεντικό) και μου ψιλοκολλάει...

Τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω?

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Εγκατέστησα στο καινούργιο Pc (AMD Phenom II x4 965, Sapphire Radeon HD 5770 1GB - PCI-E, 6 gb ram ddr3) το παιχνίδι (αυθεντικό) και μου ψιλοκολλάει...

Τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω?

Πέρνα τα patches.

Δημοσ.
Βάλε όλα τα patchs , θα δεις σημαντική διαφορά. Από εκεί και πέρα κανένα pc δεν λες ότι το σηκώνει άνετα.

Γιαυτό φρόντισε να το παλαντζάρεις με βάση το "auto" και οπωσδήποτε μη fullάρεις τα γραφικά!

μετα απο λιγο ψαξιμο στο youtube εγκατεστησα το patch 1.0.4.0 και τα κολλιματα εξαφανιστηκαν. αργοτερα θα βαλω και το τελευταιο που νομιζω ειναι το 1.0.7.0

Δημοσ.

ενω μπορω και παιζω ανετα το gta iv οταν παιζω το episodes from liberty city εχω αρκετο κολλιμα (σε μερικα σημεια οταν τρεχεις με αυτοκινητο φαινεται σαν αργη κινηση). τι μπορει να φταιει????? ποιο ειναι το τελευταιο patch???????

Δημοσ.

απο οσο ξερω το τελευταιο patch για το EFLC ειναι το 1.6 ή 1.0.6

μηπως παιζεις με διαφορετικα settings?

(π.χ το IV σε medium ενω το EFLC σε High)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...