SlimData Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ικανοποιητική διάρκεια και τα δυο μαζί, όντως, αλλά όπως κάθε ξεχωριστό παιχνίδι σε αφήνει να θέλεις πολύ ακόμα
daniel87 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι,δεν μπορω να κανω save γιατι μου ζηταει να κανω λογαριασμο,τι ειναι αυτο και πω γινεται?παω να κανω αλλα βγαζει error..(δεν θελω να παιζω online..)θα εκτιμουσα οποαδηποτε βοηθεια....
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι,δεν μπορω να κανω save γιατι μου ζηταει να κανω λογαριασμο,τι ειναι αυτο και πω γινεται?παω να κανω αλλα βγαζει error..(δεν θελω να παιζω online..)θα εκτιμουσα οποαδηποτε βοηθεια.... http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=381133
kavalaSotiris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 εγκατεστησα το gta iv στον υπολογιστη μου ο οποιος το σηκωνει ανετα αλλα εχω αρκετα κολληματα. τι φταιει. δεν εχω εγκαταστησει καποιο patch.
activex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 εγκατεστησα το gta iv στον υπολογιστη μου ο οποιος το σηκωνει ανετα αλλα εχω αρκετα κολληματα. τι φταιει. δεν εχω εγκαταστησει καποιο patch. Βάλε όλα τα patchs , θα δεις σημαντική διαφορά. Από εκεί και πέρα κανένα pc δεν λες ότι το σηκώνει άνετα. Γιαυτό φρόντισε να το παλαντζάρεις με βάση το "auto" και οπωσδήποτε μη fullάρεις τα γραφικά!
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Έχω παρατηρήσει πως οποιαδήποτε παρεκτροπή από τα auto settings ρίχνει εξαιρετικά δυσανάλογα τις επιδόσεις.
jonhh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα! Εγκατέστησα στο καινούργιο Pc (AMD Phenom II x4 965, Sapphire Radeon HD 5770 1GB - PCI-E, 6 gb ram ddr3) το παιχνίδι (αυθεντικό) και μου ψιλοκολλάει... Τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω?
Tilemaxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα! Εγκατέστησα στο καινούργιο Pc (AMD Phenom II x4 965, Sapphire Radeon HD 5770 1GB - PCI-E, 6 gb ram ddr3) το παιχνίδι (αυθεντικό) και μου ψιλοκολλάει... Τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω? Πέρνα τα patches.
jonhh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πέρνα τα patches. ποιά Patches/? Εχουν βγει για Windows 7? μπορεις να ποσταρεις κανα λινκ? ΤΗΗΧΧΧΧΧ
activex Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 ποιά Patches/? Εχουν βγει για Windows 7? μπορεις να ποσταρεις κανα λινκ? ΤΗΗΧΧΧΧΧ Τι σχέση έχουν τα windows ; το patch στο παιχνίδι κάθετε. Εδώ πχ το τελευταίο http://support.rockstargames.com/help/rockstar_games/GTAIV_patch_7
kavalaSotiris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Βάλε όλα τα patchs , θα δεις σημαντική διαφορά. Από εκεί και πέρα κανένα pc δεν λες ότι το σηκώνει άνετα.Γιαυτό φρόντισε να το παλαντζάρεις με βάση το "auto" και οπωσδήποτε μη fullάρεις τα γραφικά! μετα απο λιγο ψαξιμο στο youtube εγκατεστησα το patch 1.0.4.0 και τα κολλιματα εξαφανιστηκαν. αργοτερα θα βαλω και το τελευταιο που νομιζω ειναι το 1.0.7.0
nvidiakias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ενω μπορω και παιζω ανετα το gta iv οταν παιζω το episodes from liberty city εχω αρκετο κολλιμα (σε μερικα σημεια οταν τρεχεις με αυτοκινητο φαινεται σαν αργη κινηση). τι μπορει να φταιει????? ποιο ειναι το τελευταιο patch???????
endj3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 απο οσο ξερω το τελευταιο patch για το EFLC ειναι το 1.6 ή 1.0.6 μηπως παιζεις με διαφορετικα settings? (π.χ το IV σε medium ενω το EFLC σε High)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα