Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι..το 1.0.7..Τεσπα,για να πω την αληθεια..ετσι στο λιγο που το επεξα..δεν μου πολυ αρεσε,καλα που το δανειστικα απο εναν φιλο μου πρωτα και δεν το αγορασα

Δημοσ.

κατι δεν παιζει σωστα, αποκλειεται. το game με 4πηρυνο πεταει. εμενα μου εβγαζε 10 οταν τον δοκιμαζα (χαχαχ πολυ γελιο) στον μονοπηρυνο athlon 3500+.

Δημοσ.
κατι δεν παιζει σωστα, αποκλειεται. το game με 4πηρυνο πεταει. εμενα μου εβγαζε 10 οταν τον δοκιμαζα (χαχαχ πολυ γελιο) στον μονοπηρυνο athlon 3500+.

Mπορει να μην κανω κατι εγω σωστα..γιατι ολα τα αλλα τα παιχνιδια τα παταει χαλαρα..εκτος crysis το οποιο παιζω σε 1920χ1080 ολα entusiastic και 4χAA..και νταξ..δεν ειναι τοσο χαλαρο οσο τα υπολοιπα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα:Intel core i7 920,ati radeon 4870 1gb,μητρικη asus P6T και ram 3gb ddr3.Εβαλα το συκγεκριμενο παιχνιδι σημερα με αναλυσεις αλλες high και αλλες medium και εκει που αρχιζει,παιζει για 3-4 λεπτα και μετα το pc σβηνει αποτομα κ κανει restart.Φανταζομαι οτι μπορει να φταει το τροφοδοτικο μου που ειναι 550W.Μπορειτε να μου πειτε αν μπορει να φταει κατι αλλο???Ευχαριστω...

Δημοσ.

απο οτι εχεις αναφερει ειναι τπτ overclocked;

Αν οχι κατεβασε και τρεξε τα μετροπρογραμματα linx & furmark.

Aν και με αυτα σου σβηνει, κατα πασα πιθανοτητα τροφοδοτικο φταιει και δεν εχει σχεση με το gt4...

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα και το the lost and damned. Ποιό σύντομο μου φάνηκε από το tony gay. Πολύ καλό γενικά και αυτό αλλά νομίζω ότι το tony gay ήταν ανώτερο σαν story έτσι όπως παρουσιαζόταν.

Δημοσ.

Παρολο που θα συμφωνησω μαζι σας οσον αφορα τις αποστολες, σαν μηχανοβιος, ευχαριστηθηκα περισσοτερο τους lostMC κι απο το ΙV το ιδιο.

Παντως οντως το tlad τελειωσε αποτομα και με αφησε να θελω κι αλλο.

Μου την εδωσε παντως που δεν εδωσε να καταλαβουμε τι εγινε και τσιμπησαν τον καπταιν οι αστυνομικοι και γιατι ελεγαν rat τον ηρωα ...

Δημοσ.
Παρολο που θα συμφωνησω μαζι σας οσον αφορα τις αποστολες, σαν μηχανοβιος, ευχαριστηθηκα περισσοτερο τους lostMC κι απο το ΙV το ιδιο.

Παντως οντως το tlad τελειωσε αποτομα και με αφησε να θελω κι αλλο.

Μου την εδωσε παντως που δεν εδωσε να καταλαβουμε τι εγινε και τσιμπησαν τον καπταιν οι αστυνομικοι και γιατι ελεγαν rat τον ηρωα ...

Ο Κάπταιν ήταν ο προδότης τελικά, στην αρχή όμως έριξαν το φταίξιμο στον Τζόνι. Γι' αυτό τον έλεγαν Rat.

Δημοσ.

Και τα δυο ήταν φοβερά.

Το bogt είχε έντονα χρώματα, όμορφα αμάξια, φοβερή μουσική, ότι πρέπει δηλαδή για night life.

Το tlad απ'την άλλη είχε μια μουντάδα στην φωτογραφία του, μονίμως παρέα με τους ίδιους τύπους. Αποτύπωσε ακριβώς τη ζωή ενός τύπου περιθωριακού που έχει μόνο τη μηχανή του και την αδερφότητα του.

Για μένα και τα δυο θα μπορούσαν να είναι κεντρική ιδέα για ένα αυτόνομο gta. Μεγαλούργησε πάλι η ρουφιάνα η rockstar

Δημοσ.
Παίδες τι ακριβώς είναι τα "Ballad Of gay Tony" , "The Lost and Damned","stories from liberty city" ???

Είναι expansions αφού τελειώσεις το κανονικό game ???

το "liberty city stories" είναι ένα expansion που περιέχει 2 παιχνίδια/ιστορίες μέσα. Το "Ballad Of gay Tony" και το "The Lost and Damned"

Δημοσ.
Παίδες τι ακριβώς είναι τα "Ballad Of gay Tony" , "The Lost and Damned","stories from liberty city" ???

Είναι expansions αφού τελειώσεις το κανονικό game ???

Stand-alone expansions. Δε χρειάζεται το αρχικό gta4 για να παίξουν. Χρειάζονται σίγουρα όμως, εξίσου ισχυρό pc:mad:

Δημοσ.
Stand-alone expansions. Δε χρειάζεται το αρχικό gta4 για να παίξουν. Χρειάζονται σίγουρα όμως, εξίσου ισχυρό pc:mad:

Είναι μεγάλα σε διάρκεια ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...