Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια συμβουλη απλα διοτι εγω το επαιξα στo 360.Ειχαν και μενα σπασει τα νευρα απιστευτα με τη συγκεκριμενη αποστολη.Οταν τα καταφερα τελικα,καταλαβα το λαθος το οποιο ηταν να το πηγαινω πανω κατω ολη την ωρα και να μην μπορω να βρω ισσοροπια.Οταν εφτασα στο απαραιτητο υψος ωστε να μπορω να χτυπησω τα ταχυπλοα,απλα αφησα το πανω κατω και απλα πηγαινα προς τα εμπρος ή αριστερα /δεξια.Στο λεπτο ειχα τελειωσει την αποστολη.Ελπιζω να βοηθησα.

Αυτό κάνω τώρα αλλά υπάρχει ένα κενό.. Οτάν πας να κάνεις μπροστά το ελικόπτερο κάνει μερικές φορές μεγάλη κλίση και μπορείς εύκολα να βρεθείς στην θάλασσα.

Καλά και αυτοί οι απαράδεκτοι developer φτιάξανε sim ελικοπτέρου σε arcade game. Τι άλλο θα δούμε..

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα αριθμητικά πλήκτρα δίνουν κατεύθυνση, και τα wasd πορεία.

Δε ξέρω πόσο κατανοητό είναι το παραπάνω, δοκίμασε συνδυασμούς και θα καταλάβεις.

:P

Δημοσ.

Τελικά την τέλειωσα την αποστολή αλλά κατάλαβα ότι δεν πάει μόνο με τα αριθμητικά πλήκτρα μπροστά. Αν κάνεις μπροστά το mouse ελαφρά, παίρνε κλίση το ελικόπτερο και προχωράει. Για ποιό γρήγορα πας με τα αρηθμητικά πλήκτρα. Αλλά και έτσι είναι το πιο δύσχρηστο σύστημα που θα μπορούσαν να είχαν βάλει σε game.

Και η αποστολή είναι φοβερά δύσκολη γιατί θέλει λεπτούς χειρισμούς από το ελικόπτερο που καλά καλά δεν μπορείς να το κάνεις να πάει μπροστά.

Δημοσ.

οταν πατας το πανω κ απο τα wasd και απο τα αριθμητικα παει μπροστα σκυφτο με φορα προς τα κατω, αλλα παει:Ρ αν τα πατας κοφτα μια το ενα μια το αλλο παει το ελικοπτερο εκει που θες (sort of)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορουμε να περασουμε modifications [δλδ δικα μας αμαξια κτλ] και αν ναι πως? για το GTA IV αναφερομαι...

βασικα εχω βρει ενα τροπο,με το spark,δλδ κατι αντιστοιχο με αυτο που καναμε με τα .txd αρχεια στα προηγουμενα παιχνιδια,αλλα βαζω τα..αμαξακια μου και το παιχνιδι δεν ανοιγει καν...!καμια βοηθεια???

[πλιζ μην αναφερθουμε σε ...σπασμενα κτλ...απλα τι να κανουμε ωστε να περασουμε τα αμαξακια και τις μηχανουλες μας!!!]

Δημοσ.

Φοβερό το "the ballad of gay tony" θεότρελο ιδίως στο τέλος του κάνεις κάτι απίθανα και φοβερό το story του. Το μόνο κακό είναι ότι έχεις πολλές αποστολές με ελικόπτερο και σου σπάνε τα νεύρα με τον άθλιο χειρισμό του.

Τώρα έχω αρχίσει το "the lost and damned. Και αυτό φαίνετε να είναι πολύ καλύ δουλειά. Heavy metal και rock μουσική και έχουν αλλάξει και το interface του παιχνιδιού για να έρθει στα μέτρα του expansion.

Δημοσ.

λεβέντες μια ερώτηση, πέρασα το παιχνίδι αλλά παθαίνω το εξής, τα γραφικά σέρνονται χωρίς λόγο, έχω μια saphire vapor x 5770 1 gb ram oveρrclocked και ενώ στο GTA IV με τον Belic όλα έπαιζαν στα τέρματα σε ανάλυση full HD εδώ πρέπει να τα βάλω σχεδόν όλα στο low, έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει;

Δημοσ.
Eγω τι να πω...εχω την 5870 και εναν phenom 955 και το game μου βγαζει 10fps..στα low graphics!!!! Ελεος δηλαδη....

δεν παίζει!!!!

κοίτα drivers etc...

Δημοσ.
δεν παίζει!!!!

κοίτα drivers etc...

Και ομως παιζει..τα drivers τα εβγαλα,τα ξαναεβαλα,τα ξαναεβγαλα κτλπ....

Απο εκει ειμαι 85-90% σιγουρος..no problem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...