Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο παραπάνω δε φαίνεται τίποτα ανησυχητικό.

Τρέξε stability test με furmark και δες που φτάνει η θερμοκρασία.

Δημοσ.
υπάρχει κάποιο bug η μόνο σε εμένα κολλάει το παιχνίδι και κλείνει?

ξεκίνησα το "lost and damned" και πάντα στην πρώτη αποστολή κολλάει,not responding,close.

bug,πρόβλημα του pc ή η απαγορευμένη λέξη?πφ...

Βαλε τα patch και στρωνει ... απαγορευμενες λεξεις υπαρχουν και τα patch ...

Επισκέπτης
Δημοσ.
θα μου πει εμενα κανεις γιατι μ κολαει για 1-2 δευτερ. οτα πας κατι??

φιλε "xaiko" δεν ξερω αν ελυσες το προβλημα σου εγω παντος που ειχα το ιδιο το ελυσα εγκαθηστωντας το 1.0.6 patch του παιχνιδιου!

Δημοσ.

Εγώ έβαλα το 1,7 χτες και με όλα τέρμα (very high και όλα στο 100 εκτός από το distance 50 γιατί τελίωσε η μνήμη της κάρτας) απλά γονάτισε η 5870 με ι7...αν είναι δυνατόν!!

Δημοσ.
Εγώ έβαλα το 1,7 χτες και με όλα τέρμα (very high και όλα στο 100 εκτός από το distance 50 γιατί τελίωσε η μνήμη της κάρτας) απλά γονάτισε η 5870 με ι7...αν είναι δυνατόν!!

Φυσικά και είναι δυνατόν, αυτό που έκανες δεν παίζεται σε κανένα σύστημα (ακόμα) :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
φιλε "xaiko" δεν ξερω αν ελυσες το προβλημα σου εγω παντος που ειχα το ιδιο το ελυσα εγκαθηστωντας το 1.0.6 patch του παιχνιδιου!

ναι?! ωραιος!! εγω οπως το πιρα το game ετσι κ το εχω.. ουτε patch ουτε τπτ, απο'τι καταλαβα πρεπει να κατεβασω το 1,7? απο που θα το κανω αυτο?

Επεξ/σία από xaiko
Δημοσ.

Εχώ αρχισει το liberty story σλλά έχώ φοβερό πρόβλημα με αυτά τα κ..ελικόπτερα. Μιλάμε με το keyboard δεν νιώθουν καθόλου και πάει όπου θέλει. Είναι και ένα mission που έχει να κηνιγήσεις κάτι ταχύπλοα με το ελικόπτερο και να τα ρίξεις!! Μιλάμε καμία τύχη. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

Δημοσ.

Κι εμένα έπαιξε άσχημα με τα νεύρα μου η συγκεκριμένη αποστολή.

Οι πρώτες 10 φορές είναι δύσκολες. ;p

Tα αριθμητικά πλήκτρα τα χρησιμοποιείς ε;

Δημοσ.
Βαλε τα patch και στρωνει ... απαγορευμενες λεξεις υπαρχουν και τα patch ...

xm.έβαλα το 1.1.2 αλλα δεν είδα άσπρο φως..

Δημοσ.
Εχώ αρχισει το liberty story σλλά έχώ φοβερό πρόβλημα με αυτά τα κ..ελικόπτερα. Μιλάμε με το keyboard δεν νιώθουν καθόλου και πάει όπου θέλει. Είναι και ένα mission που έχει να κηνιγήσεις κάτι ταχύπλοα με το ελικόπτερο και να τα ρίξεις!! Μιλάμε καμία τύχη. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

Μια συμβουλη απλα διοτι εγω το επαιξα στo 360.Ειχαν και μενα σπασει τα νευρα απιστευτα με τη συγκεκριμενη αποστολη.Οταν τα καταφερα τελικα,καταλαβα το λαθος το οποιο ηταν να το πηγαινω πανω κατω ολη την ωρα και να μην μπορω να βρω ισσοροπια.Οταν εφτασα στο απαραιτητο υψος ωστε να μπορω να χτυπησω τα ταχυπλοα,απλα αφησα το πανω κατω και απλα πηγαινα προς τα εμπρος ή αριστερα /δεξια.Στο λεπτο ειχα τελειωσει την αποστολη.Ελπιζω να βοηθησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...