Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχω περάσει τιποτα patch απλα εκανα instal ειναι original δεν ξέρω ελεγα μηπος απο πλευρα hardware επειδή ειναι απαιτητικό παιχνιδι ειναι καλά αυτα που έχω η θέλει αναβάθμιση ?

---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:44 ----------

λοιπόν έβαλα και τα patch ακόμα μου κάνει τα ίδια .

Επεξ/σία από jasper
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε αυτο το προβλημα π εχεις δν παιζει κανενα ρολο το hardware εκτος και αν θες να το παιζεις υψηλα details οποτε θα πρεπει να κανεις αναβαθμησεις

Δημοσ.
δεν εχω περάσει τιποτα patch απλα εκανα instal ειναι original δεν ξέρω ελεγα μηπος απο πλευρα hardware επειδή ειναι απαιτητικό παιχνιδι ειναι καλά αυτα που έχω η θέλει αναβάθμιση ?

---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:44 ----------

λοιπόν έβαλα και τα patch ακόμα μου κάνει τα ίδια .

Ελπιζω να μην το βαρυνες πολυ με τα details γιατι δεν χανεις μονο σε framerate αλλα και σε loading. Βαλε τερμα χαλημα τα details και τρεξε το in game benchmark και μετα παιξε λιγο. Δες αν το κανει και παλι. Τι λειτουργικο εχεις επι ευκαιρια?

Δημοσ.

Θερμοκρασίες GPU έχεις τσεκάρει;

Πριν το patch υπήρχαν προβλήματα με nvidia drivers που οδηγούσαν σε BSOD πάντως.

Δημοσ.
Σκέφτομαι για αναβάθμιση η κάρτα γραφικών η επεξεργαστή 1 απτά δυο κάτι κάλο τι προτείνεται για να δουλεύω το συγκεκριμένο παιχνίδι .

Καταρχας δωσε ενα screenshot απο τα settings των γραφικων σου, ή εστω γραψε μας τι ακριβως settings βαζεις.

Οσον αφορα αναβαθμιση, κοιτα καλυτερα σε μια καρτα γραφικων, και σε μια αφτερμαρκετ ψυκτρα επεξεργαστη ωστε να τον ανεβασεις λιγο πριν τον αλλαξεις.

Απο την 8800gts που ειχα σε Gtx260, η διαφορα ηταν ικανοποιητικοτατη.

Στο tbogt παντως που πρεπει να ειναι το πιο κακογραμμενο απο τα 3, υπαρχουν σημεια που και σε εμενα χανεται ο δρομος ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τα settings στο παιχνίδι δεν τα εχω αλλαξη ειναι default οσο για καρτα γραφικών εχω τωρα gtx 9800 512mb εχω μεινει πισω πια ειναι τελευταια θέλω καπια καλη ?

Επεξ/σία από jasper
Δημοσ.

χεχ, ρε μαν τα default δεν ειναι σε ολους ιδια, ή και να ειναι που να τα θυμομαστε; :D

Δωσε ενα screenshot.

Aπο καρτα, αν δεν σε νοιαζει το οικονομικο, με μια gtx470 ή ati 5870 εισαι κομπλε.

Aν δεν θες να ανοιχτεις, με μια gtx260/275/280/285 εισαι παλι κομπλε. Απο ati δεν εχω καθολου υποψιν μου παλαιοτερα μοντελα και κατα ποσο αξιζουν ...

Δημοσ.

Ειδικά στο συγκεκριμένο game, σίγουρα ο Ε7400 προκαλεί σημαντικότερο φρένο από την 9800GTX.

Δημοσ.

θα το βάλω να δω

---------- Προσθήκη στις 21:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ----------

Με τετοια καρτα και παιζεις 1024?? Ανεβασε σε 1280 ή ακομα και 1440 και μετρας απο εκει.

χμμ όντως ειναι κάπως καλυτερα thanks. το θεμα ειναι να δω αφτο που μου κανει μερικες φορες βγάζει μπλε οθονη και κανει restart .

---------- Προσθήκη στις 21:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:39 ----------

Μάλλον με βλέπω σε λιγο καιρό για αλλαγές Τεσπα ευχάριστο όσους έκαναν post .

Δημοσ.

υπάρχει κάποιο bug η μόνο σε εμένα κολλάει το παιχνίδι και κλείνει?

ξεκίνησα το "lost and damned" και πάντα στην πρώτη αποστολή κολλάει,not responding,close.

bug,πρόβλημα του pc ή η απαγορευμένη λέξη?πφ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ξανα-επισημαίνω, τσέκαρε θερμοκρασίες, την καταπίνει την gpu το GTAIV.

φιλε μάλλον εχεις δίκιο τωρα παίζει να ειναι αυτό εκανα 1 τεστ με το speedfan δεν ειμαι σίγουρος gta2f.png

Επεξ/σία από jasper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...