Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφού ξανατερμάτισα με τον κύριο Bellic ξεκίνησα για λίγες ώρες τους Lost. Αν εξαιρέσω τις φάσεις που πρέπει να ακολουθείς τον leader με τις μηχανές (boooooooring....), μου είναι πολύ ευχάριστο εως τώρα. Τι να πω, gta, καλύτερη σειρά videogame ever

Μεχρι το San Adreas ναι :P

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ προσωπικά ένα πολύ μικρό μειον μόνο στον κεντρικό χαρακτήρα θα βάλω, γενικά όμως ήταν και πάλι φοβερή εμπειρία gta. Είτε παίζω το 3 είτε παίζω το vc είτε το sa είτε το iv μου βγάζει το ίδιο. Απλά προτιμούσα by far tommy vercetti και cj αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει να παραδεχτώ ότι ο nb μοιάζει πολύ πιο αληθινός χαρακτήρας από τους προηγούμενους...

Δημοσ.
παιδια το expansion στο multi λεει τιποτα ή να κατσουμε στο πρωτο?

Kατι λεει, το TLaD.

Παντως για το expansion δεν μου ζητησε καν serial number. Υποθετω επειδη ειχα το IV εγκατεστημενο. Παντως και να σου ζητησει serial το gfwl για το episodes, και με του IV παιζει κανονικα. ;)

Εχει κανενας και το GTA IV και το Episodes στο ιδιο PC ? καθε φορα που αλλαζω τις ρυθμισεις στο ενα χαλανε στο αλλο...

Δυστυχως, αν εχεις εγκατεστημενα τα patches 1.0.6 και 1.0.1 για τα IV και eflc αντιστοιχα, οτι αλλαγες κανεις στο ενα, πιανουν και στο αλλο.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ενα προβλιμα.. οταν ειμαι στο game κ παταω κουμπια στο πλικτρολογιο κολαει για 1-2 δευτερα:mad: πως μπορω να το φτιαξω αυτο?? το game einai original

cpu phenom 955

gpu ati 5850

ram 4 giga

κατι μ ειπανε να μπω στο σιτε κ του gta iv k να κοιταξω τι driver θελει για το την καρτα μ,

αλλα χαθικα τελειως..:-(

λετε να ειναι αυτο το προβλιμα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

και εγω το ιδιο ακριβως προβλημα εχω με τον "xaiko" αλλα με μια 5770 και εχω το τελευταιο driver μαλλον υπαρχει ασυμβατοτητα με win 7 γιατι στα vista επαιζα κανονικα!

Δημοσ.

φακιν γκρικλισ ρουλ

New GTA IV / EFLC patch

A new update is now available for both GTA IV and EFLC through GFWL. Downloadable versions will be made available on the Rockstar Games Support site.

GTA IV

v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese)

- fix a bug causing tree leaves to look transparent

- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks

- fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge

- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV, Lost and Damned so users can remap "down" arrow key

EFLC

v. 1.1.2.0

- fix a bug causing tree leaves to look transparent

- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching music tracks from the Ballad of Gay Tony

- fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge

- fix for slowdown occuring when getting in a boat during "Sexy Time" mission in The Ballad of Gay Tony

- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Lost and Damned so users can remap "down" arrow key

- EFLC now has it's own settings file called "SETTINGS_EFLC.CFG" to avoid possible conflicts with GTA IV installations

Δημοσ.

1 απορία μήπως καπιος γνωρίζει εχω το gta iv original και πρόσφατα μου κάνει κάτι κωλύματα όσο παίζω .πρόσφατα πήρα και το GTA iv Episodes from Liberty City σε αφτο πολυ συχνά χανεται ο δρόμος από κάτω και μερικές φορές βγαζη μπλε οθόνη και σβηνη το pc. Απο hardware intel core 2 Duo e7400 2.80GHz 3 gb ram motherboard eq45m-s2 gigabyte socket 775 . κάρτα γραφικών 9800 geforce gtx 512 mb. Σκέφτομαι για αναβάθμιση η κάρτα γραφικών η επεξεργαστή 1 απτά δυο κάτι κάλο τι προτείνεται για να δουλεύω το συγκεκριμένο παιχνίδι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...