Galis Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 εχει παρα πολλα frames drops και οχι δυο-τρια. Το παιζουμε στο ps3 ενος φιλου.Παντως ειναι παιχνιδαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Yeap, τα frames πέφτουν πολλές φορές σήμερα που το είδα στο Xbox360 (και με τσούζουν τα 30fps cap του). Υπάρχει ΕΝΤΟΝΟ aliasing, όπως και flickering (πέτυχα και bugs στις σκιές μιας και μερικές εξαφανιζόντουσαν αλλά ok, έτυχε). Και είναι υπέρτατη αποτυχία το Depth Of Field που δοκίμαζε να βάλει η Rockstar. All in all, τα γραφικά δεν με τρέλαναν καθόλου (in fact... αν έτρεχε έτσι ένα παιχνίδι στο PC μου θα έλεγα ότι τρέχει σκατά... ναι έχω καλομάθει ). Σαν παιχνίδι όμως έχει χαβαλέ και τι πιο ωραίο από το να σκας στον τοίχο και να βλέπεις τον χαρακτήρα σου να πετάγεται από το παμπρίζ (χοχοχοχο ). Καλή φάση είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μα τελικά σε PC πότε θα βγει; Ή έχει βγεί ήδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 όποτε βγει...επίσημη ημερομηνία δεν έχει δωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ευτυχώς υπάρχουν και οι pcάδες γιατί προς console games πλευρά θα με βγάλουν τρελό... Τα γραφικά είναι άστα βράστα... συν οτι βαράω σε ανύπαρκτα δέντρα.. Πιο dof... εδώ στα 10 μέτρα δεν είναι πλήρες πεδίο :| Κατα τα άλλα ωραίο παιχνιδάκι.. αλλα τουλάχιστον για να το παίξεις σε κονσόλα πρέπει να έχεις υπομονή... Άντε μακάρι να βιαστούνε για pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Για να πω την αλήθεια όταν το πρωτοείδα στο ps3 που έχω έβαλα τα γέλια. Είδα το aliasing στο πρώτο αμάξι μου βούτηξα και τρελάθηκα. Έτρεξα γρήγορα να δω το callendar για να βεβαιωθώ ότι το ps3 μου δεν είναι time machine που με γύρισε 10 χρόνια πίσω . Είπα δεν είναι δυνατόν το συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει σαρώσει τα 10άρια με αυτά τα τρισάθλια γραφικά εν έτη 2008 και βασικά έκλαιγα τα ευρώ μου. Με τα πολλά το πήρα απόφαση ότι το παιχνίδι έτσι δείχνει, άρχισα να ασχολούμαι και κόλλησα όπως ήταν αναμενόμενο μιας και είναι εκπληκτικό. Τα γραφικά τα θεωρώ όμορφα ως σχεδίαση απλά οι κονσόλες είναι αδύναμες για να τα απεικονίσουν σωστά. Φυσικά σε 6 μήνες ή όποτε βγει το gta στο pc θα παίξουμε το παιχνίδι as meant to be played. Καλές χρυσές οι κονσόλες αλλά αν είσαι pcας βάζεις πολύ νερό στο κρασί σου.... Στα του παιχνιδιού μια φορά είχα frame drop αλλά τα είχα κάνει π****να ingame με όλη την μπατσαρία της LC πίσω μου xD. Το δε pop in πρόβλημα είναι μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ευτυχώς υπάρχουν και οι pcάδες γιατί προς console games πλευρά θα με βγάλουν τρελό...Τα γραφικά είναι άστα βράστα... συν οτι βαράω σε ανύπαρκτα δέντρα.. Πιο dof... εδώ στα 10 μέτρα δεν είναι πλήρες πεδίο :| Κατα τα άλλα ωραίο παιχνιδάκι.. αλλα τουλάχιστον για να το παίξεις σε κονσόλα πρέπει να έχεις υπομονή... Άντε μακάρι να βιαστούνε για pc... στο εχουμε πει οτι για τα αορατα δεντρα που βρισκες, δυο ειναι τα τινα: α) εχεις προβλημα στο δισκακι/ματι του drive β) κατι προεξεχει απο το κεφαλι σου και βρισκεις παντου οσο για τις γκρινιες, κανεις δεν ειπε οτι ειναι τεχνολογικο επιτευγμα το gta. δεν ειναι ομως και χαλι. αν δεν σας παιζει καλα στο 360, κοιταξτε την περιπτωση (α). (ή αν ειστε φλασαρισμενοι, εχετε κανει μαλακια στο φλας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Τεσπά τα προβλήματα του 360 ας τα δούμε εκεί που είναι να τα δούμε... Πάντως gta ποτέ δεν είχα μπορέσει να παίξω σε κονσόλα.. pc πάντα. Θέλεις για τον χειρισμό; Θέλεις πάνω απο όλα για το loading? To παιχνιδάκι μαμεί φυσικά... αλλα όλα 10; No way jose... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 To παιχνιδάκι μαμεί φυσικά... αλλα όλα 10; No way jose... και για μενα δεν ειναι 10αρι. ομως ενα 9αρι (γεματο) ειναι. 10αρι ισως ειναι για αυτους που ειναι το αγαπημενο τους ειδος παιχνιδιου, και ειναι διατεθιμενοι να παραβλεψουν μερικα πραγματα.. (πχ κοντρολ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μοναδικό αξιότατο 10ρι το cod4... Στο 9 με βρίσκεις σύμφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biscoto Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ναι το COD εχει καλο χειρισμο σε σχεση με πισι γιαυτο του βαζεις δεκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Το 10 δεν το έχει πιάσει κανένα παιχνίδι από τα τελευταία.Απλά όλα είναι 9++++. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ναι το COD εχει καλο χειρισμο σε σχεση με πισι γιαυτο του βαζεις δεκα.. Ναι όντως... Αλλα όχι μόνο αυτό.. θέλεις τα γραφικά.. θέλεις η κίνηση... θέλεις πολλές λεπτομέρειες που μου κακοφάνηκαν; 10ρι στο gta δεν έβαζα με τπτ.. άσχετα αμα το θεωρώ ενδιαφέρον παιχνίδι... Το 10 δεν το έχει πιάσει κανένα παιχνίδι από τα τελευταία.Απλά όλα είναι 9++++. Αν εξαιρέσω την διάρκεια του cod4 που το campaign το έβγαλα σε μισό βράδυ, το παιχνίδι απλά Γ@ΜΗΣΕ! Είναι το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει ένα 10ρι.. Το μόνο που θυμάμαι να πιστεύω οτι θα μπορούσε να δικαιολογήσει 10ρι με @@ είναι το Zelda : Ocarina of time που ήταν αντίστοιχα άψογο (και δεν είχε και πρόβλημα διάρκειας).... Γενικά πάντως αν στο gta έχεις έστω και μισό frame drop h άν χάνεται το βάθος ή αν έχεις ΠΟΛΥ loading...ξενερώνεις... Γι αυτό το βάζεις στο pc που το φέρνεις στα μέτρα σου και το παίζεις ευχάριστα... Μπορεί να μην το παίζω με 4χΑΑ αλλα θα το παίξω ανθρώπινα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Γιαυτό το ign σακς...Ελεεινοί άνθρωποι...όχι κ 10 το gta.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Εγω σε ενα trailer που ειδα στο gta,οδηγουσε ενας ενα θηριο αμαξι και ειχε κατι φυτα πιο περα και τα περασε απο μεσα τους λες και ηταν αορατα.. Μα καλα λιγο Crysis δν εχουν δει τις Rockstar?χ0α0χα0χα0χαΧ.kidding:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα