freezen Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έκανες αυτό που σου είπα? ναι εχω δοκιμασει σε ολες τισ αναλυσεις και με low ολα αλλα παλι τιποτα...
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εγώ πάλι τρώω bsod κάθε μισή ώρα, και δεν είναι σίγουρα θέμα stability. :/
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Σίγουρα δεν είναι? Prime βγάζεις δηλαδή? ---------- Προσθήκη στις 08:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:34 ---------- Καλά ρε παιδιά, κανείς δεν μιλάει? Πριν σας έδειξα τα Settings που έχω στο παιχνίδι και κανείς δεν πρόσεξε ότι το παιχνίδι εκμεταλλεύεται τη μισή κάρτα? Κανονικά η κάρτα έχει 1792 MB GDDR3 ( 896MB per GPU )! Στο παιχνίδι όμως όπως βλέπεται δίνει τους ενός GPU! Με βλέπω σύντομα για αναβάθμιση με το κολόκαρτα που έχω μπλέξει! Τα περισσότερα παιχνίδια που έχω βάλει για να μη πω όλα το ένα GPU βλέπουν! Έλεος!!!!
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τι prime, και linkpack και memtest clear. Τα γύρισα και όλα default, και πάλι έφαγα freeze&bsod. Θα τον έκοβα πως έχει αρχίσει και τα παίζει η κάρτα επειδή παίζει (ανέκαθεν) με αρκετά ψηλά temps, αλλά και furmark xtreme burning stability 1.5 ώρα δεν έβγαλε τίποτα. Στο SLi δεν διπλασιάζεται η μνήμη λόγω δεύτερης κάρτας. Υπάρχει, αλλά δεν είναι εκμεταλλεύσιμη.
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Είναι αυτό λες ε? Κατάλαβα... 3dmark σου περνάει?
SlimData Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Διάβασα τις τελευταίες σελίδες και ψήθηκα, το βράδυ άκυρες οι μπύρες, re-install GTA IV και λιώσιμο. Με το που τελειώσει αυτό, πάμε και για lost and damned και ballad. Είχα πάει να το ξαναξεκινήσω πριν δυο μήνες και με το που άρχιζε κόλλαγε ελεεινά, χωρίς να του έχω πειράξει καθόλου settings. Δεν μπορεί να φταίει το μηχάνημα όμως. Any ideas?
SlackulatoR Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ρε μιλάμε το παιχνίδι είναι καταραμένο, μόλις το έβαλα στο dvd drive και δεν το διαβάζει, ενώ σε άλλο pc που δοκίμασα ξεκινάει το installation κανονικά
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν μπορεί να φταίει το μηχάνημα όμως. Any ideas? Δεν παίζει σε Dual Cores... Θέλει Quad ++
SlimData Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν παίζει σε Dual Cores... Θέλει Quad ++ Έχω πάνω τον 920 και gtx285 2gb. Γι'αυτό λέω ότι δεν γίνεται να φταίει το μηχάνημα.. Αλλά τότε βαριόμουνα και να το ψάξω. Το βραδάκι θα το κοιτάξω καλύτερα
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τελευταίους Drivers, κλπ... Το Liberty city stories έχεις ή το κανονικό?
SlimData Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Το κανονικό.. Drivers κτλ είναι κομπλέ.. Φαντάζομαι πως κάτι απλό θα είναι.. Θα ενημερώσω το βράδυ
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Είναι αυτό λες ε?Κατάλαβα... 3dmark σου περνάει? Δεν υπάρχει stress που να καταπίνει περισσότερο την gpu από το furmark man, λες να σκάλωνε σε 3dfarts; ;p
cone Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν παίζει σε Dual Cores... Θέλει Quad ++ γιατί δε παίζει σε dual cores; εγώ με GTS250 1Gb και Ε7400 το έχω. απείραχτα. εντάξει, κάνω κάποιουσ συμβιβασμούσ βέβαια αλλά έχω ανάλυση 1280χ1024, 4χ antial, κάποια άλλα στο high και κάποια στο low.
SlimData Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λοιπόν, έφαγα τον τόπο και δεν βρήκα πουθενά το παιχνίδι κι έτσι μου το έφερε ο θείος. Το έβαλα όμως και σαν να είναι λίγο μεθυσμένη η vga μου! WTF???!!!! Πρέπει να βρω το γνήσιο asap, κρίμα όμως, ήθελα να το ξεκινήσω απόψε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα