Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι?

Prime βγάζεις δηλαδή?

---------- Προσθήκη στις 08:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:34 ----------

Καλά ρε παιδιά, κανείς δεν μιλάει?

Πριν σας έδειξα τα Settings που έχω στο παιχνίδι και κανείς δεν πρόσεξε ότι το παιχνίδι εκμεταλλεύεται τη μισή κάρτα?

Κανονικά η κάρτα έχει 1792 MB GDDR3 ( 896MB per GPU )!

Στο παιχνίδι όμως όπως βλέπεται δίνει τους ενός GPU!

Με βλέπω σύντομα για αναβάθμιση με το κολόκαρτα που έχω μπλέξει!

Τα περισσότερα παιχνίδια που έχω βάλει για να μη πω όλα το ένα GPU βλέπουν! Έλεος!!!!

EFLC2010-04-2808-58-02-52-1.jpg

Δημοσ.

Τι prime, και linkpack και memtest clear.

Τα γύρισα και όλα default, και πάλι έφαγα freeze&bsod.

Θα τον έκοβα πως έχει αρχίσει και τα παίζει η κάρτα επειδή παίζει (ανέκαθεν) με αρκετά ψηλά temps, αλλά και furmark xtreme burning stability 1.5 ώρα δεν έβγαλε τίποτα.

Στο SLi δεν διπλασιάζεται η μνήμη λόγω δεύτερης κάρτας.

Υπάρχει, αλλά δεν είναι εκμεταλλεύσιμη.

Δημοσ.

Διάβασα τις τελευταίες σελίδες και ψήθηκα, το βράδυ άκυρες οι μπύρες, re-install GTA IV και λιώσιμο. Με το που τελειώσει αυτό, πάμε και για lost and damned και ballad.

Είχα πάει να το ξαναξεκινήσω πριν δυο μήνες και με το που άρχιζε κόλλαγε ελεεινά, χωρίς να του έχω πειράξει καθόλου settings. Δεν μπορεί να φταίει το μηχάνημα όμως. Any ideas?

Δημοσ.

Ρε μιλάμε το παιχνίδι είναι καταραμένο, μόλις το έβαλα στο dvd drive και δεν το διαβάζει, ενώ σε άλλο pc που δοκίμασα ξεκινάει το installation κανονικά :shock:

Δημοσ.
Δεν παίζει σε Dual Cores... Θέλει Quad ++

Έχω πάνω τον 920 και gtx285 2gb. Γι'αυτό λέω ότι δεν γίνεται να φταίει το μηχάνημα.. Αλλά τότε βαριόμουνα και να το ψάξω. Το βραδάκι θα το κοιτάξω καλύτερα

Δημοσ.
Είναι αυτό λες ε?

Κατάλαβα...

3dmark σου περνάει?

Δεν υπάρχει stress που να καταπίνει περισσότερο την gpu από το furmark man, λες να σκάλωνε σε 3dfarts;

;p

Δημοσ.
Δεν παίζει σε Dual Cores... Θέλει Quad ++

γιατί δε παίζει σε dual cores;

εγώ με GTS250 1Gb και Ε7400 το έχω. απείραχτα.

εντάξει, κάνω κάποιουσ συμβιβασμούσ βέβαια αλλά έχω ανάλυση

1280χ1024, 4χ antial, κάποια άλλα στο high και κάποια στο low.

Δημοσ.

Λοιπόν, έφαγα τον τόπο και δεν βρήκα πουθενά το παιχνίδι κι έτσι μου το έφερε ο θείος. Το έβαλα όμως και σαν να είναι λίγο μεθυσμένη η vga μου! WTF???!!!! Πρέπει να βρω το γνήσιο asap, κρίμα όμως, ήθελα να το ξεκινήσω απόψε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...