Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου μονο μια ερωτηση ακομα , χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο patch του παιχνιδιου πχ 1.2.... Το τελευταίο patch που θα στο κατεβάσει αυτόματα. Και είσαι έτοιμος.
jimmy007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Βάλε τα πάντα στο φουλ και αν δεν σου τα ρίξει, τότε φέρε μου το PC σου. Ευχαριστώ παιδιά τα φουλαρα όλα και ανεβαινει πολύ εύκολα τώρα!!! Thanks!:-)
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εγκατέστησα χθες το Liberty City Stories. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και τα παλικάρια έχουν κάνει φοβεροί δουλειά όσον αφορά τα MC Clubs με Prospects, κλπ... Η έχθρα που υπάρχει με τους Αγγέλους, είναι φανερό ότι έχει να κάνει με τους Hell's Angels, απλά για διακριτικούς λόγους αλλάξανε λίγο το όνομα. Πολύ καλό ξαναλέω και θα το συνεχίσω. Όσον αφορά την απόδοση του, με το σύστημα της υπογραφής μου παίζει αρκετά καλά, αλλά θα ήθελα και καλύτερα. Με τα παρακάτω Settings στα οποία ανέβασα μόνο το Night Shadows το οποίο ήταν Off, παίζω από 20-50FPS... Γύρω στα 35FPS... Χρησιμοποιεί και τις δύο GPU ή η κάρτα τεμπελιάζει?
freezen Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια εχω καποιο προβλημα ενω το cod 6 που θυμαμαι προσφατα που παιξα το παιζα με ολα full γραφικα αυτο μεχρι και στο 800χ600 μου κολλαει μηπως ξερει καποιος τι μπορει να ναι μπας και χει προβλημα το crack??
Tilemaxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια εχω καποιο προβλημα ενω το cod 6 που θυμαμαι προσφατα που παιξα το παιζα με ολα full γραφικα αυτο μεχρι και στο 800χ600 μου κολλαει μηπως ξερει καποιος τι μπορει να ναι μπας και χει προβλημα το crack?? Στο topic του GTA IV?
activex Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Στο topic του GTA IV? Για το gta ρωτάει, απλά αναφέρει ότι του έπαιζε καλά το cod6
freezen Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια εχω καποιο προβλημα ενω το cod 6 που θυμαμαι προσφατα που παιξα το παιζα με ολα full γραφικα αυτο μεχρι και στο 800χ600 μου κολλαει μηπως ξερει καποιος τι μπορει να ναι μπας και χει προβλημα το crack?? το gta iv εννοω
activex Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 το gta iv εννοω Παλικάρι το gta είναι βαρύ... κατέβασε τα γραφικά τόσο κάτω όσο χρειάζεται , ώστε να σε ικανοποιεί (κάπως) το αποτέλεσμα. Αν δε το έχεις κάνει... βάλε και όλα τα patch.
freezen Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παλικάρι το gta είναι βαρύ...κατέβασε τα γραφικά τόσο κάτω όσο χρειάζεται , ώστε να σε ικανοποιεί (κάπως) το αποτέλεσμα. Αν δε το έχεις κάνει... βάλε και όλα τα patch. φιλε μου το χω 800χ600 και ακομα κολλαει καποια αλλη βλακεια πρεπει να υπαρχει λετε να παιζει ρολο που το παιχνιδι το χω σε διαφορετικο σκληρο αποτι τα windows και ετσι να αργει στο φορτωμα
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να ανεβάσεις ανάλυση γύρω στα 1680x.... με χαμηλά Settings... και 2χ anisostropic.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Είναι η euphoria engine και το γενικό του "optimisation" που το κάνει πολύ βαρύτερο από το COD6. Στηρίζεται περισσότερο στην CPU άλλωστε παρά στην κάρτα γραφικών και στις αναλύσεις (εκτός από τα texture details).
freezen Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Είναι η euphoria engine και το γενικό του "optimisation" που το κάνει πολύ βαρύτερο από το COD6.Στηρίζεται περισσότερο στην CPU άλλωστε παρά στην κάρτα γραφικών και στις αναλύσεις (εκτός από τα texture details). μα ουτε στον επεξεργαστη πιστευω πως υπαρχει προβλημα ειναι αρκετα δυνατος (core 2 quad)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Χμ... τι να σου πω τότε... :/
freezen Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 τι να πω ρε παιδια δεν ξερω πηγα και εψαξα τα system requirements και πως γινετε ενω το πσ τα τιρει ολα να μην παιζει ?? τι να πω δεν ξερω μαλλον δεν θα χαρω εγω αυτο το παιχνιδακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα