{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μπα δεν παλεύετε...κακό port και όλα αυτά για να μην υπάρχει city load...καλύτερα load ffs... δεν παίζεται ούτε στα low. Καλύτερα στο PS3.
fearwhatnow Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μπα δεν παλεύετε...κακό port και όλα αυτά για να μην υπάρχει city load...καλύτερα load ffs... δεν παίζεται ούτε στα low. Καλύτερα στο PS3. Tι μηχανακι εχεις?Με 8800gt σε high και medium textures τρεχει μια χαρα.Αν βαλεις και τις ρυθμισεις που ισχυουν σε ps3 δεν πεφτεις απο 55-60 fps.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 με ότι settings και να το βάλω δεν αλλάζει σημαντικά κάτι...πέφτει και 14 fps όταν κοιτάς city, c2d 3.5Gh, 4G ram, 4870 1G.
nikosl Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Έπαιξα και τερμάτισα το baland of gay Tony. Μιλάμε για έπος, μου θύμησε πολύ το αγαπημένο μου vice city !!!!!!!!!!!!! Respect στην rockstar!
liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 με ότι settings και να το βάλω δεν αλλάζει σημαντικά κάτι...πέφτει και 14 fps όταν κοιτάς city, c2d 3.5Gh, 4G ram, 4870 1G. Εγώ παρατήρησα πως αν το αφήσω να διαλέξει αυτόματα graphic settings, δεν έχω framedrops (<35-40) και το οπτικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικότατο. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς ορίζει, χοντρικά παίζω σε 1600x1200 και όλα very high πλην ενός-δυο high (ή κάτι τέτοιο), draw distance και η άλλη μλκίτσα που δε θυμάμαι σε μέτρια επίπεδα. Αν αρχίζω να σκαλίζω, το draw distance (άσχετα με το τι του έχω ορίσει) πάει περίπατο, τα μισά textures εξαφανίζονται, και το framerate πάει σαν καρδιογράφημα...
speedy23 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Έπαιξα και τερμάτισα το baland of gay Tony. Μιλάμε για έπος, μου θύμησε πολύ το αγαπημένο μου vice city !!!!!!!!!!!!! Respect στην rockstar! Εγω επαιξα το αλλο πρωτα και τελειωσα και εχω κανει μονο 3 αποστολες απο το TBOGT αλλλα αυτες και μονο αρκουν για να πω οτι οχι μονο ειναι καλυτερο απο το The lost and the damned αλλα και απο μονο του σπερνει πραγματικα.Αλλη ατμοσφαιρα και απ'οτι εχω διαβασει οι αποστολες αξιζουν πολυ.
activex Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πόσες ώρες είναι πάνω κάτω το κάθε DLc ρε παιδιά ;
stratos789 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 γεια σασ furomιστες τι γινεται?λοιπον εχω ενα προβλημα με το windows live στο gta iv και στο gta episodes from liberty city.οταν παταω να μπω online στο profile μου και παταω join μετα απο λιγο μου λεει disconnect μηποσ ξερεται γιατι γινεται αυτο?και τα δυο παιχνιδια ειναι γνησια.ευχαριστω
nikosl Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Mόνο από τα soundtracks που ξετρύπωσαν για να παίζουν στο υποτιθέμενο club Maisonette 9, δείχνει το πόσο καλή δουλειά έκαναν. Εθιστικότατο story που δεν με άφησε να ξεκολλήσω μέχρι να το τερματίσω, και μάλιστα στο τέλος ένιωσα μια πίκρα που δεν είχε άλλο.... Μιλάμε για το απόλυτο gangster παιχνίδι, με νυχτερινη ζωή, ακριβά αμάξια, γυναίκες, καταχρήσεις παντώς είδους και πολύ μπαμ μπούμ. Αν το GTAIV είχε βγει εξ αρχής με αυτό το στορυ (με μεγαλύτερη διάρκεια βέβαια) θα είχε πουλήσει πολλαπλάσια αντίτυπα, είμαι σίγουρος. Aπολαύστε απλά το trailer για να πάρετε μια γεύση: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=_5I6fl4_hyc[/ame]
jimmy007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά έχω το iv και εχω κολήσει σε αυτήν την αποστολή: revenger's tragedy Κολάω εκεί που ο νικο πάει να ανέβει απο την βάρκα στο ελικοπτερο, πατάω πολύ γρήγορα το Α (ή το SPACE) αλλά δεν αναιβένει ο μ@λ@κ@ς και μετά απο λίγο πεφτει και σκοτώνεται! Πάρτε και το βίντεο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9I5XXFHUJG8[/ame] στο 0:25 κολάω! Ξέρει κανείς γιατι δεν ανεβαίνει??
Tilemaxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Είναι πολύ απλό, πατας συνεχόμενα το πλήκτρο που εμφανίζεται στην οθόνη και ανεβαίνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάς.
jimmy007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Εγώ το πατάω και το αφήνω πολυ γρηγορα και δεν γίνεται τιποτα! Ετσι πρέπει?
Tilemaxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πρέπει να το πατάς και να το αφήνεις πολύ γρήγορα εως ότου ανέβει στο ελικόπτερο.
jimmy007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πρέπει να το πατάς και να το αφήνεις πολύ γρήγορα εως ότου ανέβει στο ελικόπτερο. Δεν ανεβενει το έχω κάνει 50 φορες πολύ γρήγορα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα