Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια,μου εφερε ο καλος μου θειος:Pτο episodes bla bla bla

Οταν παταω να τρεξει μου λεει οτι λειπει το xlive.dll(νομιζω)

Τωρα τι κανω;

Προφανως ειναι κατι για το windows live ετσι;

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Το Σάββατο μου έδωσε ένας φίλος μου το GTAIV και είπα να το βάλω στο PC μου.. Έχω win7 , intel core i5, 6gb ram, Ati radeon mobility HD5650 up to 3770mb..

Κατά την εγκατάσταση μου λέει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο manhant01.img και έτσι πατάω παράβλεψη.. To ζουμί είναι ότι όταν μπα'ινω στο παιχνίδι και πατάω start ξεκινάει να μου δείχνει κάτι μόρτιδες και μετά μαυρίζει η οθόνη και γράφει κάτω δεξια starting new game και ενώ δείχνει ότι φορτώνει το game κολάει εκεί..

Δημοσ.
Καλησπέρα.. Το Σάββατο μου έδωσε ένας φίλος μου το GTAIV και είπα να το βάλω στο PC μου.. Έχω win7 , intel core i5, 6gb ram, Ati radeon mobility HD5650 up to 3770mb..

Κατά την εγκατάσταση μου λέει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο manhant01.img και έτσι πατάω παράβλεψη.. To ζουμί είναι ότι όταν μπα'ινω στο παιχνίδι και πατάω start ξεκινάει να μου δείχνει κάτι μόρτιδες και μετά μαυρίζει η οθόνη και γράφει κάτω δεξια starting new game και ενώ δείχνει ότι φορτώνει το game κολάει εκεί..

Δοκίμασε να βάλεις κάποιο από τα τελευταία patch

Δημοσ.

προφανως αυτο που λειπει σου δημιουργει προβλημα...το dvd του φιλου σου ειναι χαλασμενο/corrupted η εσυ δεν εχεις καλο drive κ δεν μπορει να το διαβασει σωστα, κ ετσι δεν μπορει να περασει αυτο το αρχειο.

Δημοσ.
πιγενε και εγκατεστισε αυτο : http://www.gamesforwindows.com

αν δν δουλευι μετΑ π το εγκατεστισεσ!

επανεγκατεστισε το GTA IV κακι μετα αυτο παλι

Thx mate...απλα το κατεβασα και ολα gg:-)

Btw,με ποιο απο τα 2 expansions να ξεκινησω;

Gay blabla 'η το αλλο; :P

Δημοσ.

Okay

Gonna give it a try!~

---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:29 ----------

fakin shit:P

Στο σημειο που διαλεγεις ποιο απο τα 2 θελεις να παιξεις,οταν διαλεγω το gay "μπενει" αλλα το παραθυρο του παιχνιδιου γινεται μαυρο και δεν μπαινει καν στο game:shock:

Δημοσ.
Ακούω τα καλύτερα για το patchάκι...

Αλλά ρε παιδιά, δεν είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν σχεδόν 1.5 χρόνο μετά βελτιώσεις σε ταχύτητα και ποιότητα ;

Δε νομίζω να είναι συμπεριφορά σοβαρής εταιρίας αυτή :-(

Εγω παλι περισσοτερο τσαντισμενος ειμαι με εταιριες που απλα τα βγαζουν και τα παρατανε. (οπως το Fall out 3 που οριτζιναλ αγορασμενο δεν καταφερα ποτε να το τρεξω σωστα, ουτε σε winXP32 μητε σε vista64, και τα προβληματα πασιγνωστα σε ολα τα φορα ... )

Σιγουρα βιαστηκανε να το κυκλοφορησουν, χωρις να εχει γινει η καλυτερη δουλεια, αλλα το οτι 1,5 χρονο μετα εχει ακομα υποστηριξη, νομιζω τους τιμαει, τιμαει και μενα που εδωσα τα 40 ευρουλακια μου τοτε αντι να τα φαω παστελια.

Δημοσ.
αλλα το οτι 1,5 χρονο μετα εχει ακομα υποστηριξη, νομιζω τους τιμαει, τιμαει και μενα που εδωσα τα 40 ευρουλακια μου τοτε αντι να τα φαω παστελια.

Θα συμφωνούσα αν σε όλο το διάστημα του 1.5 χρόνου ασχολούνταν εντατικά με βελτιώσεις. Εδώ έχουμε μια μεγάλη παύση (γράψιμο...ενώ υπήρχε χώρος για βελτιώσεις!) και ένα ξαφνικό ενδιαφέρον 1,5 χρόνο μετά, ΠΡΙΝ την κυκλοφορία του εμπορικού DLC...και ο νοών ανόητων! ;)

Υ.Γ Άσχετο αλλά το παιχνίδι θεωρείται το ποιο πολυέξοδο όλων τον εποχών,

με κόστος παραγωγής που ήδη έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια ...

http://www.gameover.gr/articles/%CE%A4%CE%BF-GTA-IV-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9.11304.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια εχω το εξης προβλημα, παιζω το GTA Episodes from Liberty City ανδ το παιχνιδι εχει πολλα σπασιματα....

Να τονησω οτι οταν επαιζα το GTA IV δεν ειχα κανενα προβλημα, αλλα το Liberty City απλα δεν βλεπετε...

Εχω ι7 920 και 4870 πανω και Vista...

Εχει βγει κανενα updatε h kanena patch???

Λοιπον κατεβασα το patch 1.1.1.0 αλλα δεν ξερω εαν το εχω εγκαταστησει σωστα. Μεσα στο φακελο του patch εχει 2 αρχεια, ενα setup και ενα titleupdate.

Το setup εκτελειται κανονικα αλλα το title update οχι...

Επεξ/σία από mchrisober
Δημοσ.

Λοιπον κατεβασα το patch 1.1.1.0 αλλα δεν ξερω εαν το εχω εγκαταστησει σωστα. Μεσα στο φακελο του patch εχει 2 αρχεια, ενα setup και ενα titleupdate.

Το setup εκτελειται κανονικα αλλα το title update οχι...

Αν τελειώνει κανονικά το update τότε είσαι οκ.

Άκουσα και εγώ ότι έχει περισσότερο ασταθή framerate από το gta4, τι ρυθμίσεις βάζεις ; με το Patch κλείσε shadows night και τα Κεντρικά shadows καλύτερα όχι πάνω από medium. Με αυτή τη κάρτα θα έπαιζα (με τα περισσότερα) στο high και Distance με detail όχι πάνω από καμιά 20αριά ενώ την κίνηση γύρο στο 40...

...Για να έχεις και τα επιθυμητά 30 fps σε σχετικά δύσκολα σημεία!

Δημοσ.
Thx mate...απλα το κατεβασα και ολα gg:-)

Btw,με ποιο απο τα 2 expansions να ξεκινησω;

Gay blabla 'η το αλλο; :P

Μα φυσικά ξεκινάς με το άλλο (The Lost and The Damned)

και το καλύτερο (The Ballad of Gay Tony) το αφήνεις τελευταίο!!! :-)

Λιώνεις το πρώτο, storyline, gang wars, side missions κλπ και μετά περνάς στο άλλο.

Μη βιάζεστε να τα τελειώσετε ρε παιδιά, ποιος ξέρει πότε θα βγει το επόμενο. :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...