activex Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δοκιμασε κανεις τα "Expansions" χωρις το Full πακετο να μας πει εαν δουλευανε ? Τα Expansions είναι standalone (16gb από μόνα τους) γιατί να μη δουλεύουν ;
Massiv0r Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τα ειχα βρει ξεχωριστα σε 4GB το καθενα για να τα βαλεις πανω στο GTA IV... Στην ουσια h 16GB περιεχει και το GTA IV.
HALF EVIL Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω btw και αν έχει κάποιος λύση, πολύ θα το εκτιμούσα. Άλλαξα οθόνη σε 24΄ και ξεκινώντας το παιχνίδι , πατώντας το PLAY η οθόνη μαυρίζει και βγαίνει ένα μήνυμα του μενού της οθόνης " Εικόνα εκτός ορίων 30 Hz" . Υποψιάζομαι ότι κάτι συμβαίνει με την νέα ανάλυση της οθόνης και το 30 HZ με παραπέμπει σε Refresh rate ? , αλλά αν δεν μπορώ να μπώ στο main menu του παιχνιδιού για να αλλάξω στα settings την ανάλυση , τι γίνεται ? Σημειωτέον ότι η οθόνη παραμένει μαύρη , αλλά στο background ακούγεται η μουσική του παιχνιδιού και χρειάζεται reset του Pc . Έχει κανείς κάποια ιδέα ?
sleepy_head Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 χμμ περίεργο πρόβλημα αυτό. Και εγώ με 24" είμαι αλλά δεν έχω πρόβλημα. Τί refresh rate έχεις όταν είσαι στο desktop?
greenmachine Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τα ειχα βρει ξεχωριστα σε 4GB το καθενα για να τα βαλεις πανω στο GTA IV... Στην ουσια h 16GB περιεχει και το GTA IV. Σοβαρά? Παιζεις δηλαδή 3 campaigns? Ή απλά είναι 16 επειδή περιέχεται ξανά όλη η πόλη?
gio@ Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω btw και αν έχει κάποιος λύση, πολύ θα το εκτιμούσα. Άλλαξα οθόνη σε 24΄ και ξεκινώντας το παιχνίδι , πατώντας το PLAY η οθόνη μαυρίζει και βγαίνει ένα μήνυμα του μενού της οθόνης " Εικόνα εκτός ορίων 30 Hz" . Υποψιάζομαι ότι κάτι συμβαίνει με την νέα ανάλυση της οθόνης και το 30 HZ με παραπέμπει σε Refresh rate ? , αλλά αν δεν μπορώ να μπώ στο main menu του παιχνιδιού για να αλλάξω στα settings την ανάλυση , τι γίνεται ? Σημειωτέον ότι η οθόνη παραμένει μαύρη , αλλά στο background ακούγεται η μουσική του παιχνιδιού και χρειάζεται reset του Pc . Έχει κανείς κάποια ιδέα ? προσπάθησε να κάνεις reset στις ρυθμίσεις του gta και πιστεύω θα είσαι οκ
HALF EVIL Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 προσπάθησε να κάνεις reset στις ρυθμίσεις του gta και πιστεύω θα είσαι οκ Πως θα το κάνω αυτό τη στιγμή που δεν μπαίνω ούτε στο κύριο μενού του παιχνιδιού? ---------- Προσθήκη στις 22:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:00 ---------- χμμ περίεργο πρόβλημα αυτό. Και εγώ με 24" είμαι αλλά δεν έχω πρόβλημα. Τί refresh rate έχεις όταν είσαι στο desktop? 1920 Χ 1080 Πριν είχα 20άρα οθόνη και όταν την άλλαξα παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα, μόνο σ' αυτό το παιχνίδι. Μέσω Steam, έκανα backup τους φακέλους του παιχνιδιού σε 4 disks .Αν το κάνω uninstall και reinstall από το back up μήπως θα λυνότανε το πρόβλημα ?
sleepy_head Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Για δοκίμασε να σβήσεις το αρχείο settings.cfg από τον φάκελο C:/Users/ONOMA/AppData/Local/Rockstar%20Games/GTA%20IV/Settings/ Κάνε πρώτα backup το αρχείο.
HALF EVIL Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Για δοκίμασε να σβήσεις το αρχείο settings.cfg από τον φάκελο C:/Users/ONOMA/AppData/Local/Rockstar%20Games/GTA%20IV/Settings/Κάνε πρώτα backup το αρχείο. Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο . (Windows 7 Premium 64 bit). To παιχνίδι είναι εγκατεστημένο μέσω Steam και όχι από CD. Πάντως ούτε στον φάκελο του παιχνιδιού στο Steam υπάρχει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ίσως θα σε βοηθούσε να το τρέξεις με κάποιες από τις command line παραμέτρους. Εδώ δείχνει το πως: Και εδώ έχει τις command line παραμέτρους που δουλεύουν στην Steam έκδοση. Tools: -benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game. -help: Display list of all command line options Graphics: -renderquality: Set the render quality of the game. (0-4) -shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16) -texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2) -viewdistance: Set the view distance of the game (0-99) -detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99) -novblank: Disable wait for vblank (No Vsync) -norestrictions: Do not limit graphics settings -width: Set width of main render window (default is 800) -height: Set height of main render window (default is 600) -safemode: Run the graphics in the lowest setting possible -frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ) -refreshrate: Set the refresh rate of main render window – Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60) -fullscreen: Force fullscreen mode -windowed: Force windowed mode -availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9) -percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA Audio: -fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint -minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint System: -noprecache: Disable precache of resources -nomemrestrict: Disable memory restrictions
HALF EVIL Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ίσως θα σε βοηθούσε να το τρέξεις με κάποιες από τις command line παραμέτρους.Εδώ δείχνει το πως: Και εδώ έχει τις command line παραμέτρους που δουλεύουν στην Steam έκδοση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ιδιαίτερα Praetorian. Το παιχνίδι δούλεψε.
nikos445 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 για σασ παιδια εχω ενα προβλημα εχω το gta iv pc game αλλα δν μου κανει save γιατι λεει οτι κανει μολισ το κλισω και το ανοιξω παλι δν κανει load και κανει new game!!!!! helpp!!!!!
greenmachine Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Dεν είναι πρόβλημα, αποτι θυμάμαι στην αρχή, μέχρι να φτάσεις σε κάποιο σημείο, δε γίνεται save. Όπως στα tutorials ενα πραγμα,που δε σαφηνουν να κάνεις save, μέχρι αυτά να τελειώσουν
scrooge Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 μια ερωτηση. εχω "βρει" το episodes from liberty city. στην εκδοση των 8.59 GB. θα το βαλω αυριο μαλλον. αυτο αποτελειται απο 2 iso αρχεια...θα παιζει σκετο η θα θελει το GTAIV κανονικα εγκατεστημενο? γνωριζει κανεις?
greenmachine Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εχει απαντηθει..Δεν χρειάζεται το gta4..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα