javaneze Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Και πού τα βρίσκω στα saves να τα κρατήσω;; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2810990&postcount=2215
Eluminator_91 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Nα ρωτησω, σ'ενα λαπτοπ με intel core 2 duo 2.0ghz, 3gb ram και καρτα γραφικων nvidia 9300gs 256mb θα παιζει το Gta iv??
fearwhatnow Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Nα ρωτησω, σ'ενα λαπτοπ με intel core 2 duo 2.0ghz, 3gb ram και καρτα γραφικων nvidia 9300gs 256mb θα παιζει το Gta iv?? Οχι δεν θα παιζει.
activex Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Οχι δεν θα παιζει. το παιχνίδι θα παίξει... αυτός δε θα παίξει!
Eluminator_91 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Οχι δεν θα παιζει. Ουτε αν βαλω τις ρυθμισεις στα γραφικα στο low?? Οντως ειναι βαρυ παιχνιδι, καπου ειχα διαβασει οτι θελεις 4πηρυνους cpu και ισχυρη καρτα γραφικων για να το απολαυσεις. Aυριο θα το ξαναεχω στα χερια μου καθως το ειχα δωσει για καποιες μερες σ'ενα φιλο μου..
kostacurtas Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Grand Theft Auto IV PC Patch 1.0.6.0 Released A performance-improving patch for Grand Theft Auto IV is now available through Steam, Games For Windows Live and other services: Rockstar Games Social Club # Remove Rockstar Games Social Club application # Separate RGSC application no longer required to launch game # Social Club login now occurs during the launch process Shadows # A new, less memory-intensive, and better-looking scalable shadow solution has been implemented # Enhanced Night Shadows added with user-selectable level of detail (replaces Shadow Density) Performance # Rendering optimizations have been made to improve performance, particularly when enabling shadows # User-configurable graphics settings have been added for shadow control # Improved memory management Multiplayer # Enhanced security to isolate users from cheaters and hackers Episodic Content # Provide in-game support to purchase "The Lost and Damned" and "The Ballad of Gay Tony" (Not available in Russian/Japanese Versions) Bug Fixes # Vehicle shadows re-enabled between 8pm and 6am # Fix floating street textures # Pedestrians in vehicles appear further out from the player to allow for long range sniping # The Moon has been implemented with simulated lunar phases # Fixed garbled text in Japanese Multiplayer menus # "RESC 10" error fix for specific hardware configurations
activex Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ακούω τα καλύτερα για το patchάκι... Αλλά ρε παιδιά, δεν είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν σχεδόν 1.5 χρόνο μετά βελτιώσεις σε ταχύτητα και ποιότητα ; και μάλιστα όταν αυτό συνοδεύεται από εμπορική κυκλοφορία dlc... ε ο κοινός νους λέει ότι μας είχαν γραμμένους! ενώ φυσικά και μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα πριν χρειαστεί να τα ξανά σκάσουμε... Δηλαδή χωρίς τα expansions Patch δε χρειαζόταν ; Δε νομίζω να είναι συμπεριφορά σοβαρής εταιρίας αυτή
fearwhatnow Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ακούω τα καλύτερα για το patchάκι... Αλλά ρε παιδιά, δεν είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν σχεδόν 1.5 χρόνο μετά βελτιώσεις σε ταχύτητα και ποιότητα ; και μάλιστα όταν αυτό συνοδεύεται από εμπορική κυκλοφορία dlc... ε ο κοινός νους λέει ότι μας είχαν γραμμένους! ενώ φυσικά και μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα πριν χρειαστεί να τα ξανά σκάσουμε... Δηλαδή χωρίς τα expansions Patch δε χρειαζόταν ; Δε νομίζω να είναι συμπεριφορά σοβαρής εταιρίας αυτή To θεμα με το GTA IV ειναι οτι οι περισσοτεροι προσπαθησαν να το τρεξουν με full settings ενω τα μηχανηματα τους σαφως δεν το σηκωναν.Ναι συμφωνω οτι η Rockstar ειναι τραγικη στο porting (σε αντιθεση π.χ. με την 2k που ειναι πολυ καλη στην δουλεια αυτη) αλλα δεν φταιει αν καποιοι με καρτες γραφικων 512mb (οπως εγω) εβαζαν τις ρυθμισεις στο High και Very High και τα density κατοσταρισμενα.Παρακατω παραθετω τις ρυθμισεις με τις οποιες τρεχει το παιχνιδι σε x360+PS3: Xbox 360: Game Resolution: 1280 * 720 [20 to 30 Frame Per Second] Texture Quality: Set To Medium Shadow Quality: Set To Medium Reflection Resolution: Set To Medium Water Quality: Set To Medium Render Quality: Set To Low Settings View Distance : 21 Detail Distance: 20 Vehicle Density: 11 V-Sync: Is off Shadow Density: This option is not available in Xbox 360 PS3: Game Resolution: 1140 * 640 [20 to 30 Frame Per Second] Texture Quality: Set To Medium Shadow Quality: Set To Medium Reflection Resolution: Set To Medium Water Quality: Set To Medium Render Quality: Set To Low Settings View Distance: 21 Detail Distance: 20 Vehicle Density: 11 V-Sync: Is off Shadow Density: This option is also not available in PS3 Τα παραπανω δεδομενα εξηγουν τα παντα κατα την γνωμη μου.Με τις ρυθμισεις κονσολας στην 8800gt και με 1680χ1050 τα fps δεν πεφτουν κατω απο 60 και το usage ειναι στο μισο της gpu!!Αυτο σημαινει οτι ανετα ανεβαινουν και αλλο οι ρυθμισεις. Οι pcαδες εχουμε το μικροβιο σε καθε παιχνιδι να τουμπανιαζουμε τα settings και μετα να τα χωνουμε στις εταιριες.Η αληθεια ειναι καπου στην μεση.
activex Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ντάξ fearwhatnow κατά βάση γνωστό και σωστό αυτό, αλλά μιλάμε για ριζικές βελτιωτικές αλλαγές στη μηχανή γραφικών (πχ η τεχνική των σκιών επανασχεδιάστηκε) θα μου πεις με την ευκαιρία των expansion πιάστηκαν ξανά αλλά αυτό ούτως ή άλλως δηλώνει και επιβεβαιώνει ότι ο πρώτος τίτλος αμελήθηκε / αδικήθηκε έντονα, ανεξαρτήτως ρυθμίσεων... Εδώ 1.5 χρόνο μετά άνοιξαν το AF και ακόμα δεν έχει ΑΑ καλά καλά!
manost Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Έχει αγοράσει κανείς το Episodes From Liberty City; Εντυπώσεις;
fearwhatnow Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Έχει αγοράσει κανείς το Episodes From Liberty City;Εντυπώσεις; Πολυ καλο ειναι.Ειδικα το Ballad ειναι καλυτερο απο το GTA IV με πιο ωραιες αποστολες και περισσοτερο "χαρακτηρα".
manost Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πολυ καλο ειναι.Ειδικα το Ballad ειναι καλυτερο απο το GTA IV με πιο ωραιες αποστολες και περισσοτερο "χαρακτηρα". Thanks. Έγινε παραγγελία από το blahdvd.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κάλλιο αργά παρά ποτέ, κατά τη γνώμη μου. Το έχω αφήσει λόγω έλλειψης χρόνου το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστο θα πιάσω με περισσότερη όρεξη κατά το καλοκαίρι. Και on the bright side, το απέκτησα κατά την προσφορά του Steam με 7 ευρώ τα Χριστούγεννα, οπότε δεν περίμενα πολύ για το patch. lol
Massiv0r Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δοκιμασε κανεις τα "Expansions" χωρις το Full πακετο να μας πει εαν δουλευανε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα