john2gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πλάκα πλάκα με τον στρατό που έμπλεξα μου φαίνεται ότι θα μου χρειαστεί το Wii Fit, χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ThrowDOWN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τριτη μπαινω και εγω οποτε μου φαινετε το Wii Fit θα μας ερθει κουτι :lol:
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αυτοί που ξαφνικά αποφάσισαν ότι το pc gaming πρέπει να πεθάνει δεν είμαστε εμείς οι κάτοχοι των pc αλλά η gaming βιομηχανία. Με κόλπα όπως το να καθυστερούν επίτηδες τίτλους σαν το gta για τα pc θεωρούν ότι αργά η γρήγορα θα σπάσει και ο πιο φανατικός φίλος των pc και θα στραφεί στις κονσόλες. Φυσικά ο στόχος είναι το κέρδος και το κέρδος σε αυτήν την περίπτωση θα είναι για όλη την βιομηχανία. Στο hardware οι εταιρείες που παράγουν gpu δεν θα χρειάζετε να δαπανάνε τα ίδια ποσά για έρευνα αφού δεν θα χρειάζετε κάθε 2 μήνες να βγάζουν και μια νέα πρόταση στην αγορά. Στις κονσόλες υπάρχει μια κάρτα γραφικών που τις συνοδεύει πάνω από 2 χρόνια στην καλύτερη. Στο software και εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Αν επικρατήσουν οι κονσόλες και εκεί πλέον δεν θα χρειάζετε να προσπαθούν να βγάλουν κάποιον τίτλο που θα κάνει την διαφορά. Θα μπορούν άνετα να το κάνουν μια φορά και μετά να συνεχίζουν να βγάζουν το ίδιο game για μια δεκαετία αναβαθμίζοντας λίγο την μηχανή γραφικών του. Το έχουμε δει άπειρες φορές στα κονσολάδικα game να συμβαίνει. To αποτέλεσμα θα είναι σε λίγα χρόνια το gaming να μην προσφέρει καμία συγκινήση να έχει στερέψει από ιδέες και καινοτομία και να μετατραπει σε μια mainstream διασκέδαση για τις μάζες. Πίστευω ότι η μόνη σανίδα σωτηρίας για εμάς θα είναι οι ανεξάρτητοι παραγωγοί που πάντα πάνε κόντρα στο ρεύμα και δεν δίνουν δεκάρα για την βιομηχανία.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 παει στο να παρετε ολοι xbox, ωστε επιτελους να παρω κι εγω τα ποσοστα μου Αααα.... Εγώ πήρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν επικρατήσουν οι κονσόλες και εκεί πλέον δεν θα χρειάζετε να προσπαθούν να βγάλουν κάποιον τίτλο που θα κάνει την διαφορά. Θα μπορούν άνετα να το κάνουν μια φορά και μετά να συνεχίζουν να βγάζουν το ίδιο game για μια δεκαετία αναβαθμίζοντας λίγο την μηχανή γραφικών του. Το έχουμε δει άπειρες φορές στα κονσολάδικα game να συμβαίνει.To αποτέλεσμα θα είναι σε λίγα χρόνια το gaming να μην προσφέρει καμία συγκινήση να έχει στερέψει από ιδέες και καινοτομία και να μετατραπει σε μια mainstream διασκέδαση για τις μάζες. Δεν συμφωνω. Μια μεγαλη αγορα(κονσολες),''σηκωνει'' μεγαλες παραγωγες(παιχνιδια) σε χρηματα, καθως τα λεφτα θα τα παρουν πισω και με τεραστιο κερδος. Επισης η μεγαλη αγορα ευνοει το ρίσκο για καινοτόμα παιχνιδια που θα αποφερουν και αυτα καποιο κερδος λογο της μεγαλης αγορας. Μονο καλο θα κανει λοιπον η περαιτερο διογκωση της.
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Η ουσιά είναι ότι αν η αγορά ξεφύγει από το περιορισμένο σχετικά σημερινό κοινό της και πάει στις μάζες οι μεγάλες παραγωγές θα έχουν στόχο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν και μεγάλη επαφή με την gaming κουλτούρα και φυσικά θα έχουν και μικρότερες απαιτήσεις στα παιχνίδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πλάκα πλάκα με τον στρατό που έμπλεξα μου φαίνεται ότι θα μου χρειαστεί το Wii Fit, χαχαχαχαχαχαχαχαχα Παίξε με την Wii Mop σου τώρα και άσε τα Wii Fit.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Η ουσιά είναι ότι αν η αγορά ξεφύγει από το περιορισμένο σχετικά σημερινό κοινό της και πάει στις μάζες οι μεγάλες παραγωγές θα έχουν στόχο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν και μεγάλη επαφή με την gaming κουλτούρα και φυσικά θα έχουν και μικρότερες απαιτήσεις στα παιχνίδια. Γιατι στις ταινιες οπου η αγορα ειναι ακομα μεγαλυτερη,δεν βλεπεις και καλες ακριβες παραγωγες και κακες ακριβες παραγωγες ,αλλα και ψαγμενα εργακια? Μακαρι να φτασει σε τετοια επιπεδα η αγορα των κονσολων.Τοτε θα υπαρχουν πραγματικα τα παντα.
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αυτοί που ξαφνικά αποφάσισαν ότι το pc gaming πρέπει να πεθάνει δεν είμαστε εμείς οι κάτοχοι των pc αλλά η gaming βιομηχανία. Με κόλπα όπως το να καθυστερούν επίτηδες τίτλους σαν το gta για τα pc θεωρούν ότι αργά η γρήγορα θα σπάσει και ο πιο φανατικός φίλος των pc και θα στραφεί στις κονσόλες. Φυσικά ο στόχος είναι το κέρδος και το κέρδος σε αυτήν την περίπτωση θα είναι για όλη την βιομηχανία. Στο hardware οι εταιρείες που παράγουν gpu δεν θα χρειάζετε να δαπανάνε τα ίδια ποσά για έρευνα αφού δεν θα χρειάζετε κάθε 2 μήνες να βγάζουν και μια νέα πρόταση στην αγορά. Στις κονσόλες υπάρχει μια κάρτα γραφικών που τις συνοδεύει πάνω από 2 χρόνια στην καλύτερη.Στο software και εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Αν επικρατήσουν οι κονσόλες και εκεί πλέον δεν θα χρειάζετε να προσπαθούν να βγάλουν κάποιον τίτλο που θα κάνει την διαφορά. Θα μπορούν άνετα να το κάνουν μια φορά και μετά να συνεχίζουν να βγάζουν το ίδιο game για μια δεκαετία αναβαθμίζοντας λίγο την μηχανή γραφικών του. Το έχουμε δει άπειρες φορές στα κονσολάδικα game να συμβαίνει. To αποτέλεσμα θα είναι σε λίγα χρόνια το gaming να μην προσφέρει καμία συγκινήση να έχει στερέψει από ιδέες και καινοτομία και να μετατραπει σε μια mainstream διασκέδαση για τις μάζες. Πίστευω ότι η μόνη σανίδα σωτηρίας για εμάς θα είναι οι ανεξάρτητοι παραγωγοί που πάντα πάνε κόντρα στο ρεύμα και δεν δίνουν δεκάρα για την βιομηχανία. Κοιτα δεν υπαρχει περιπτωση να πεθανει το pc gaming... Μπορει τα pc να μην εχουν τοσα πολλα exclusive games οπως οι κονσολες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το pc gaming πεθαινει...
p3tran Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ψαραδες jοn & throwdown, καλα να περασετε! 8) για το wii fit που λετε, να σας πω κατι που συνεβη προχτες.. ειχα φιλους σπιτι, ενας εκ των οποιων ελειπε διακοπες καιρο και δεν ειχε ιδεα για gta κλπ.(εχoυν ολοι 360). ενας αλλος φιλος μου του ελεγε "ω! ρε #$%^&! στην εξορια που'σουνα εχεις χασει gta' κλπ, ΒΑΛΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ! και τετοια, και εγω ξερεις τι εκανα? τους εβαλα το wii fit. κριμα που ειναι της nintendo αυτα τα πραματα.. σκεφτομαι ενα next-next-gen wii-fit, να τρεχεις πχ στους δρομους της νεας υορκης και να ακολουθεις την κωλ@ρα της jay-lo και βριζω τη nintendo με τρελα :lol: με τους ρυθμους εξελιξης που παει αυτη, α-πο-κλει-ε-ται να προλαβω να τα δω αυτα σε αυτη τη ζωη! αλλα οτι εχει πιασει το fun της υποθεσης, το εχει πιασει (εστω και με γραφικα για καθυστερημενους lol) p.s. και μην τρελενεστε ολοι οι παλαβιαρηδες.. κανεις δε σας ειπε να πεταξετε τα pcια σας απο τα μπαλκονια. την καταστροφη φερατε.. τι'στε σεις ρε?
chek2fire Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Πολλά γράφτηκαν σε αυτό το νήμα για την φοβερή κυκλοφορία του game στις κονσόλες και δεν είχα κανένα λόγο να μην πιστέψω όσους το έλεγαν. Σήμερα έτυχε να πάω στο πλαίσιο να για να πάρω το preorder του warhammer. Σε μια γωνία είχαν βάλει το gta να τρέχει σε ps3 με μια 28αρα αν δεν κάνω λάθος οθόνη. Εντυπώσεις... Από εδώ και πέρα όσοι λένε για την φοβερή απόδοση του gta στις κονόλες θα πρέπει να το ξανασκεφτούνε. Αυτό που είδα ήταν φοβερά απογοητευτικό. Πτώση frame συνέχεια και σε σημεία του game που υπήρχε χαμηλή κίνηση(ενα δύο αμάξια και λίγους περαστικούς). Τα χρώματα και η γραφική παλέτα ήταν σκέτη απογοήτευση. Το game εκείνη την στιγμή έπαιζε σε night mode και υπήρχε ένα έντονο κόκκινο να κυριαρχεί παντού. Το δε animation αλλά και οι χαρακτήρες ήταν τελείως γελοία με τα σύγχρονα δεδομένα ένος pc. Τι να πω αν θεωρείτε ότι αξίζει να παίξετε το game έτσι όπως τρέχει στις κονσόλες τότε καλά να πάθετε. Εγώ θα περιμένω να το παίξω όπως πρέπει να είναι σε 6 μήνες.
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Και τι περιμένεις; Να έχει διαφορά στα γραφικά στο pc; Στο xbox έχω πετύχει όλο και όλο 2 φορες frame drop και εκείνο με την μισή αστυνομία πίσω μου και σε μεγάλη ταχύτητα.
chek2fire Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Αυτό το πράγμα πάντως που είδα δεν υπάρχει περίπτωση να το δω στην έκδοση για pc.
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Αυτό το πράγμα πάντως που είδα δεν υπάρχει περίπτωση να το δω στην έκδοση για pc. Μακάρι στο pc να είναι καλύτερο... να το ευχαριστηθούμε πιο πολύ εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα