Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άκουσα ότι βγήκε ένα patch (1.06), αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για PS3.

Για PC που έχουμε σταματήσει???

1.0.0.4 μου δείχνει το club εμένα...

Υ.Γ δηλαδή στις κονσόλες είχαν να βελτιώσουν πράγματα, ενώ στα Pc όχι ε ; :o

Δημοσ.

εγω τι να πω που στο ps3 εβαλα το 1.03 παω να ξεκινησω το παιχνιδι και μου λεει οτι δεν βρεθηκε save το παιχνιδι θα αρχισει απο την αρχη;;;χεχε

Δημοσ.
εγω τι να πω που στο ps3 εβαλα το 1.03 παω να ξεκινησω το παιχνιδι και μου λεει οτι δεν βρεθηκε save το παιχνιδι θα αρχισει απο την αρχη;;;χεχε

Το επαθα και εγώ στο 360. Άρχισε απο την αρχή, και μετά το έκανα load το save απο το μενού. Και όλα οκ.

Δημοσ.

ευτυχως με ησυχασες φιλε tilemaxxx.Θα το ξανακατεβασω χεχε

---------- Προσθήκη στις 19:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:04 ----------

edit αν μπορει κανενας ας μου πει πως παει το ρημαδι 100% γιατι ειμαι στο 63% τερματισμενο και δεν ξερω τι να κανω.Εχω μονο αποστολες του jacob και του αλλου στην 3 πολη στον τηλεφωνικο θαλαμο!

Δημοσ.

για 100% θέλει να καθαρίσεις και τα περιστέρια, να κάνεις τα άλματα... γενικά ότι χαζό έχει το παιχνίδι

Δημοσ.
για 100% θέλει να καθαρίσεις και τα περιστέρια, να κάνεις τα άλματα... γενικά ότι χαζό έχει το παιχνίδι

Και αν θυμάμαι καλά, στο MultiPlayer να σκοτώσεις στέλεχος της RockStar :P

Δημοσ.
Και αν θυμάμαι καλά, στο MultiPlayer να σκοτώσεις στέλεχος της RockStar :P

Αυτό το παίρνεις ακόμα και αν σκοτώσεις άλλον παίκτη που το είχε ήδη. Εγώ το πήρα με το πρώτο μου kill.

Δημοσ.
Αφηστε τοκαλυτερα!!

---------- Προσθήκη στις 15:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ----------

Να σας πω ρε παιδια http://www.youtube.com/watch?v=sjIuPpdk3qs&feature=related αυτο εδω περα πως γινεται τι ειναι αυτο πως γινεται αυτο???;);)

Το έχω κάνει άπειρες φορές!

Τρελή πλάκα! :-D

Δημοσ.

Το αυτοκίνητο τις περισσότερες φορές γίνεται μια μπάλα σιδερικών. Αλλά έχει πολύ πλάκα. Το έκανα για πάνω απο μια ώρα συνεχόμενα.

Δημοσ.

Γεια σας.

Επειδή πάω και χαραμίζω του κόσμου τα λεφτά στα net cafedia για να παίζω gta iv και τις υπόλοιπες εκδόσεις του σκέφτηκα να το αγοράσω.

Το παρακάτω σύστημα θα το σηκώσει η τζάμπα θα το πάρω?

AMD Sempron 140 με ελάχιστο overclock(εργοστασιακή ψήκτρα που θα αλλαχθεί ) στα 3106,2Mhz

2 giga ram

Nvidia Ge force 9500 gt 512mb

24Mbps για το multi.

Φτάνει :confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.

Εκει που πας και χαραμιζεις γιατι δεν φτιαχνεις με τα λεφτα που χαραμιζεις ενα συστηματακι αξιοπρεπες?Δεν θελει δα και τοσα πολλα χρηματα (επειδη τα πετας αλλου βλεπω για αυτο το λεω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...