Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ignorance is bless. (again). Actually, ignorance is bliss. (ε, τουλάχιστον να τα λέμε σωστά )
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Actually, ignorance is bliss. (ε, τουλάχιστον να τα λέμε σωστά ) Kαι τα δύο έχουν επικρατήσει ρε Μπαμπινίωτη!
GabrielConnor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Kαι τα δύο έχουν επικρατήσει ρε Μπαμπινίωτη! Bless = Ευλογία Bliss = Ευτυχία Η παροιμία καλώς ή κακώς υπάρχει με το bliss:-DΦιλικά
christos_75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Τρομερη διαφημηση....κατι μου θυμιζει..... oh wait!!!!!!!!
APsD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Αυτο ειναι αλλο απο το The Lost and Damned και The Ballad of Gay Tony? Η ειναι απλα και τα δυο μαζι σαν πακετο?
christos_75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 χμ....αν δεν κανω λαθος μαζι και τα δυο.. Το Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City επεκτείνει την μοναδική εμπειρία του GTA IV προσφέροντας ολοκαίνουργιο περιεχόμενο υπό την μορφή δύο expansions. Μαζί σε ένα δίσκο θα βρείτε το ολοκαίνουριο expansion The Ballad of Gay Tony και το πρώτο expansion The Lost and Damned το οποίο μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο για download ! Τα expansions είναι standalone, δηλαδή δεν απαιτείται το πρωτότυπο Grand Theft Auto IV για να το παίξετε. THE LOST AND DAMNED -- Ο Johnny είναι ένα παλιό μέλος της διαβόητης συμμορίας μηχανόβιων The Lost. Ο Johnny έβρισκε διάφορες επαγγελματικές ευκαιρίες για τους The Lost στη Liberty City, αλλά πρώτο μέλημα του είναι η αφοσίωση στο σήμα που φοράει στην πλάτη του και στον Billy Grey, τον αρχηγό της συμμορίας. Όταν όμως ο Billy επιστρέφει από την αποτοξίνωση αποφασισμένος για αιματοχυσία και ακολασίες, ο Johnny βρίσκεται στη μέση ενός ανελέητου πολέμου συμμοριών για τον έλεγχο μίας πόλης κατεστραμμένης από τη βία και τη διαφθορά. Μπορεί η αδελφότητα να επιβιώσει; THE BALLAD OF GAY TONY -- Το δεύτερο expansion του Grand Theft Auto IV φέρνει στη Liberty City μία υπερβολική δόση όπλων, εύκολου πλουτισμού και παρανομίας. Αναλαμβάνετε την τύχη του Luis Lopez, βοηθού του θρυλικού ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών Tony Prince (γνωστού και ως "Gay Tony"). Αναλαμβάνετε όλες τις βρώμικες δουλειές του αφεντικού σας, και ως εκ τούτου θα βρεθείτε σύντομα αντιμέτωποι με αντίπαλες φαμίλιες χωρίς να είστε ποτέ βέβαιοι για το ποιος είναι αληθινός και ποιος ψεύτικος σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν μία τιμή.
Meraklis56 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 In January 2010 Rockstar announced that the DLC as well as Episodes From Liberty City would be made available for the PlayStation 3 and Microsoft Windows on 16 April 2010 ωω...αυτά είναι!! αχ,καταραμένες πανελλήνιες...
ALTUSGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Sozz, δεν εχω κανενα προβλημα να πω κατι αναληθες βασικα... Η αληθεια ειναι αυτη: Το bench λεει 16 Fps, η αναλυση ειναι στα 1366χ768, το draw detail (?) ειναι στο High, και τα αλλα οπως ειναι στο Auto. το θεμα ειναι και θα το ξαναπω το παιχνιδι παιζει με πανω απο 16 fps και παιζει κανονικοτατα και ειναι απολυτα playable! Δεν θελω να σας πρηξω αλλο αλλα αυτη ειναι η αληθεια... για μενα τουλαχιστον. Επαναλαμβανω i3 330M (2.18GZ) , ATI molibity Radeon HD 5470 512MB, 3GBRAM, eSATA, Windows 7 (64bit). Αν υπαρξουν και αλλοι απιστοι Θωμαδες (χαχαχα) μαλλον θα στειλω screenshot!
sozz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Sozz, δεν εχω κανενα προβλημα να πω κατι αναληθες βασικα... Η αληθεια ειναι αυτη: Το bench λεει 16 Fps, η αναλυση ειναι στα 1366χ768, το draw detail (?) ειναι στο High, και τα αλλα οπως ειναι στο Auto. το θεμα ειναι και θα το ξαναπω το παιχνιδι παιζει με πανω απο 16 fps και παιζει κανονικοτατα και ειναι απολυτα playable! Δεν θελω να σας πρηξω αλλο αλλα αυτη ειναι η αληθεια... για μενα τουλαχιστον. Επαναλαμβανω i3 330M (2.18GZ) , ATI molibity Radeon HD 5470 512MB, 3GBRAM, eSATA, Windows 7 (64bit). Αν υπαρξουν και αλλοι απιστοι Θωμαδες (χαχαχα) μαλλον θα στειλω screenshot! εγω περιμενω ενα βιντεο να μου βγαλεις να δω ποσο playable ειναι 16 fps!!! βγαλε 2 φωτο με μια τα fps (max min avg) και μια με τα στατς (ολα μπαρες κατω και τα πανω στις επιλογες)
ALTUSGR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν σε καταλαβα ρε sozz... Φωτο προσπαθησα να βγαλω με CTRL+PrScreen και μου τα εβγαλε ολα μαυρα! Εντω μεταξυ το Fraps δεν θελω να το βαλω μαμοτο γιατι μολις πηρα το λαπτοπι και δεν θελω αχρηστα προγραμματα μεσα στο PC μου, (εγκαταστασεις της μιας χρησης δηλ.). Καπου διαβασα/ειδα οτι το Fraps οταν κανει recording το βιντεο του παιχνιδιου, αυτο φαινεται μετα πιο αργο... Το διαβασα μαλλον σε καποιο βιντεο σχετικο με το GTA IV στο YouTube, [ame]http://www.youtube.com/watch?v=O9DZNIqV9as[/ame] Eδω ο τυπος λεει οτι το παιζει με 20fps και λεει οτι το Fraps του κοβει 5 fps... Εγω παντως το παιζω στα 1366χ768 και το παιζει σχεδον ιδια (στα δικα μου ματια βασικα). Δεν ειναι ο σκοπος μου να σε αποφυγω αλλα πιστευω οτι αφου εγω ειμαι ενταξει τοτε δεν χρειαζεται να αποδειξω κατι στους αλλους... Θα προσπαθησω να βγαλω καποιο screenshot... (πως ομως Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2010 από ALTUSGR
sozz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 αν βαλεις το fraps μπορεις να βγαλεις φωτο δεν ειναι αναγκη να τραβηξεις βιντεο δεν σου τρωει τιπορα το fraps μονο αμα εχεις βαλει να τραβαει βιντεο αλλιως δεν κανει τιποτα μονο να σου διχνει τα fps που ποιανεις
liopyr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αν έχεις το fraps ανοιχτό, με F10 τραβάει screenshot. Αποθηκεύεται στο C:\ Fraps.
fe31h Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Παιδια ξερει κανεις τι ακριβες γραφικα στα very high και αναλυση στο φουλ...Τεσπα ολα τα πραγματα στο φουλ τους!!! Ευχαριστω εκ των προτερων:-)
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 το διαβαζω εδω και 10 λεπτα και δεν μπορω ακομη να καταλαβω τι ρωτας...υπαρχει και εδω η καταλληλη ενοτητα να ρωτησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα