ALTUSGR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια, μου εφυγε ενα βαρος....! Νομιζα οτι δε θα παιζει... Καιρος να στειλω λοιπον το λαπτοπ μου πρωτα και μετα να το κανω εγκατασταση στα γνησια μου windows 7 64 bit μου!
kostacurtas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 GTA IV: Episodes from Liberty City sees slight delay on PC and PS3 Rockstar has revealed that GTA IV: Episodes from Liberty City will be delayed into April. Originally slated for March, blame it on SCEE, apparently, because according to Rockstar, Sony wanted it to edit some of the content in media bits of the game. “Due to a last minute game submission request from Sony Computer Entertainment Europe to edit some of the in-game Liberty City radio station, television, and internet content – we are forced to delay the worldwide release of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for both PlayStation 3 and PC for an extra two weeks,” wrote Rockstar on its blog. “The new release date for Episodes from Liberty City – and the two downloadable episodes The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony – on those platforms is now April 13th in North America and April 16th in Europe.
activex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια, μου εφυγε ενα βαρος....! Νομιζα οτι δε θα παιζει... Καιρος να στειλω λοιπον το λαπτοπ μου πρωτα και μετα να το κανω εγκατασταση στα γνησια μου windows 7 64 bit μου! Σε τι λαπτοπ θα το παίξεις ;
Massiv0r Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 θα το γραψω τωρα στο Xbox να το λιωσω να δουνε οι παπαρες.. Και κλασσικα οταν θα βγει θα χει τελειο Performance.. ιδια φαση και το Saint Row 2, επιτηδες το κανουνε ?
ALTUSGR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ActiveX ειναι ενα i3 330M, ATI HD 5470, 3GB RAM, 250HD drive.... καλο δεν ειναι?
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ActiveX ειναι ενα i3 330M, ATI HD 5470, 3GB RAM, 250HD drive.... καλο δεν ειναι? Σε γενικές γραμμές για λαπτοπ δεν είναι κακό. Αλλά GTAIV χλωμό εώς απίθανο να παίξεις με αποδεκτό framerate.
activex Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Σε γενικές γραμμές για λαπτοπ δεν είναι κακό.Αλλά GTAIV χλωμό εώς απίθανο να παίξεις με αποδεκτό framerate. Εγώ πιστεύω ότι σε low θα παίζει κάπως
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Εγώ πιστεύω ότι σε low θα παίζει κάπως Μακάρι, αλλά δε το βλέπω. Κακογραμμένο game που διψάει για quad, μπόλικη ram, gpu αξιώσεων με επίσης μπόλικη vram. Ξέρω γω, δε διαθέτει τίποτα από τα παραπάνω το laptop...
ALTUSGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εγώ πιστεύω ότι σε low θα παίζει κάπως Παιδια και εγω πιστευω οτι θα παιξει σε χαμηλες αναλυσεις (800χ600) με καμια 20-24 fps. Παντως ευχαριστω παιδια... ΥΓ: Ειδα κατι βιντεακια στο YouTube να το παιζουν σε μια ΑΤΙ Mobility HD 5470 και δεν ηταν και ασχημο... Για δειτε το.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=O9DZNIqV9as[/ame]
Massiv0r Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Καλα μιλαμε οτι αξιζει καργα, πολυ Gunιλικη πεφτει ακομα και στην αρχη του LATD, αλλα θα χουμε κλασσικα χειροτερο Performance απο αυτο του Xbox.
nitzamc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 λακγαρω ιπερβολικααααα, εχω καρτα γραφικων 230 ΜΒ δε κσερκω περισοτερες πλιροφοριες για τιν καρτα γραφικων μου και εχω μια ερωτηση,μιπος επιδη δεν ειναι διπιρινος ο επεκσεργαστης μ φτεει που λαγκαρω ? γιατι εχω κατεβασι τα γραφικα ετσι ωστε να ινε πρασινο αφτο με τα γραφικα π εχει στα οπτιονς στο πεχνιδι,φτεει ο επεκσεργαστης η αμα παρω 512 καρτα γραφικων ασπουμε 8α διορ8ο8ει ?
zapermania Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φίλε μου,για να τρέξει κανονικά αυτό το παιχνίδι θες quad core επεξεργαστή και τουλάχιστον 1gb καλή κάρτα γραφικών.Ακόμα και στην πιο χαμηλή ανάλυση δν θα τρέξει με τον επεξεργαστή σου
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φίλε μου,για να τρέξει κανονικά αυτό το παιχνίδι θες quad core επεξεργαστή και τουλάχιστον 1gb καλή κάρτα γραφικών.Ακόμα και στην πιο χαμηλή ανάλυση δν θα τρέξει με τον επεξεργαστή σου Αυτο κανει το παιχνιδι πιο cpu limited lol
ALTUSGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!1 Eγκατασταση κανονικα με την μια, αναλυση 1366χ768 (!) και παιζει τελεια! Τελικα το λαπτοπ ειναι αριστο, Η ΑΤΙ 5470 και ο i3 330M μαμανε!!!!!! Μου εφυγε ενα βαρος παιδια γιατι πραγματικα δεν ηξερα αν θα παιξει επανω στα Windows 7 64 bit και μαλιστα χωρις προβληματα... Ευχαριστω πολυ και εσας!
nitzamc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ξενερωσα ---------- Προσθήκη στις 00:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ---------- δηλαδη τσαμπα θα αγωρασω καρτα γραφικον ε? πρεπει να αλακσο μιτρικι πλακετα ποοοοο αστα να πανε το quad core τι ινε δυπυρινο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα