Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια έχω κάνει τα πάντα το παιχνιδι παίζει μια χαρά αλλά παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να μην μπορώ να αποθηκεύσω το παιχνίδι αρχικά επειδή δεν είχα internet.όταν έβαλα γράφτηκα και στο social club και στο windows live games (υποτίθεται). όταν ανοίγω το παιχνίδι να παίξω και παω να συνδεθώ στο w. l. βγάζει σφάλμα. έκανα ότι μπορούσα χωρίς αποτέλεσμα, δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε εκτός παιχνιδιού στο w.l. (κωδικοί και τέτοια είναι ok), επομένως δεν μπορώ να αποθηκεύσω το παιχνίδι....τι σκ...α πρέπει να κανω;;;; :mad::mad:

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιδια έχω κάνει τα πάντα το παιχνιδι παίζει μια χαρά αλλά παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να μην μπορώ να αποθηκεύσω το παιχνίδι αρχικά επειδή δεν είχα internet.όταν έβαλα γράφτηκα και στο social club και στο windows live games (υποτίθεται). όταν ανοίγω το παιχνίδι να παίξω και παω να συνδεθώ στο w. l. βγάζει σφάλμα. έκανα ότι μπορούσα χωρίς αποτέλεσμα, δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε εκτός παιχνιδιού στο w.l. (κωδικοί και τέτοια είναι ok), επομένως δεν μπορώ να αποθηκεύσω το παιχνίδι....τι σκ...α πρέπει να κανω;;;; :mad::mad:

φτιάξε ένα νέο email αλλά για χώρα,αμερική ή αγγλία...!:shifty:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Ελπίζω να μου επιτρέπεται να κάνω μια απολύτως newbie-ερώτηση:

ξέρει κανείς γιατί το GTA IV στο pc είναι γύρω στα 14GB ενώ σε xbox 360 γύρω στα 7 με 8GB;

Είχα ασχοληθεί παλιά με την σειρά και είπα να δοκιμάσω κι αυτό. Έχω ακούσει βέβαια ότι οι χρήστες pc ταλαιπωρούνται με πολλά bug... Γιαυτό κλίνω στην xbox έκδοση, αλλά θα ήθελα να ξέρω που οφείλεται η διαφορά του μεγέθους (lol) και αν πραγματικά αξίζει να ταλαιπωρηθείς με το pc version, προσφέρει τόσα περισσότερα σε γραφικά ή οτιδήποτε άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εχώ δει και τις δύο εκδόσεις να τρέχουν δλδ για xbox και για pc και μπορώ να πω ότι η έκδοση για pc είναι με διαφορά καλύτερη στα γραφικά από αυτή για xbox αλλά...

Θέλει ένα πολύ καλό μηχάνημα για να τρέξει σωστά. Στην αρχή στην έκδοση για pc υπήρχαν και αρκετά bug αλλά με τα διάφορα patch η κατάσταση έχει διορθωθεί. Πάντως όλοι περιμένουμε το νέο περιεχόμενο που για τις κονσόλες το έχουν προσθέσει εδώ και μήνες.

Είναι βλέπεις και αυτές οι συμφνωνίες που κάνουν με τα studio παραγωγής για αποκλειστικότητες γιαυτό τα pc πέρνουν το περιοχόμενο τελευταία.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να παίξω το παιχνίδι με το χειριστήριο του PS2?

Το έχει δοκιμάσει κανεις?

Γιατί με keyboard-mouse δεν παλεύεται η κατάσταση :cry:

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να παίξω το παιχνίδι με το χειριστήριο του PS2?

Το έχει δοκιμάσει κανεις?

Γιατί με keyboard-mouse δεν παλεύεται η κατάσταση :cry:

το παίζω με το cordless rumblepad2 της logitech,καλύτερη φάση από keyboard/mouse!

Δημοσ.

Παιδακια εχεις κανενας δοκιμασει να εγκαταστησει το GTA IV στα Windows 7 64bit (Home Premium)??

Ακουω πολλα και δεν ξερω τι να κανω...

Παιζει ή οχι και αν ναι τι ρυθμισεις στην εγκατασταση θελει??

Δημοσ.
Παιδακια εχεις κανενας δοκιμασει να εγκαταστησει το GTA IV στα Windows 7 64bit (Home Premium)??

Ακουω πολλα και δεν ξερω τι να κανω...

Παιζει ή οχι και αν ναι τι ρυθμισεις στην εγκατασταση θελει??

Εμενα φιλε μου παιζει μια χαρα χωρις καμια επιπλεον ρυθμιση :-D

Δημοσ.
Εμενα φιλε μου παιζει μια χαρα χωρις καμια επιπλεον ρυθμιση
Μαγκες επαναλαμβανω σε Windows 7 με 64bit????

Δεν κανατε καμια ρυθμιση σε compatibily σε XP σε Service Pack 3 κτλ που λενε σε καποια φορουμ?

Σορρυ που ξαναρωταω αλλα θελω πολυ να παιξω το παιχνιδι αυτο...

Οποτε το κανατε απλα εγκατασταση και επαιξε???

Απο Original ή πειρατικο βασικα?

Δημοσ.
Μαγκες επαναλαμβανω σε Windows 7 με 64bit????

Δεν κανατε καμια ρυθμιση σε compatibily σε XP σε Service Pack 3 κτλ που λενε σε καποια φορουμ?

Σορρυ που ξαναρωταω αλλα θελω πολυ να παιξω το παιχνιδι αυτο...

Οποτε το κανατε απλα εγκατασταση και επαιξε???

Απο Original ή πειρατικο βασικα?

Όχι καμία.Γιατί να κάνουμε;.Απολύτως οκ!Παίξτο!

Original και το παιχνίδι,και τα windows!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...