activex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω;;Το patch μπαίνει μόνο του αν έχεις την steam έκδοση;; Ε δε νομίζω να μπαίνει και χωρίς ενημέρωση...
xtonyx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω;;Το patch μπαίνει μόνο του αν έχεις την steam έκδοση;; απλα κατεβασα το patch εβαλα και τους καινουριους drivers για καρτες γραφικων τους 9.12 και εκανα και ενα θπδατε το xlive και παιζω κανονικοτατα ...
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 απλα κατεβασα το patch εβαλα και τους καινουριους drivers για καρτες γραφικων τους 9.12 και εκανα και ενα θπδατε το xlive και παιζω κανονικοτατα ... όχι δεν λέω αυτό,λέω για όσους έχουν το παιχνίδι μέσα από το steam το κάνει update μόνο του ή πρέπει να βάλω το patch μόνος;
activex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 όχι δεν λέω αυτό,λέω για όσους έχουν το παιχνίδι μέσα από το steam το κάνει update μόνο του ή πρέπει να βάλω το patch μόνος; Αν το GTAIV.exe λέει στις λεπτομέρειες ver 1.0.0.4 είσαι οκ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια εχω windows 7 και εχω το gta iv προσπαθω να ανοιξω το setup αλλα μου βγαζει runtime error! abnormal program termination μηπως μπορειτε να μου πειτε τι σημβαινει και αν διορθονεται???
IMAndreas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Παιδια να ρωτήσω κάτι... θέλω να κάνω φορματ αλλά δεν θέλω να χάσω το save του gta....αυτό από το documents/rockstargames/gta θα με σώσει ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Ευχαριστώ
john sepparnt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 δοκιμασε να το βαλεις στις εξαιρεσεισ του DEP και να το τρεξεις σαν administrator μπορει να δουλεψει
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 πως μπορω να το βαλω στις εξαιρεσεις του DEP δεν ξερω πως γινεται???
thomasG4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 πως μπορω να το βαλω στις εξαιρεσεις του DEP δεν ξερω πως γινεται??? control panel-->System and Security-->System-->Advanced System Settings-->πατας το settings tou performance-->Data Execution Prevention-->Turn on DEP for all programs and services except those i select-->και κανεις add το GTA-->OK
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Επιτέλους!!!!! We are happy to announce the much anticipated release of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for the PlayStation®3 computer entertainment system and Games for Windows® - LIVE on March 30, 2010. For the first time, PlayStation 3 and Games for Windows - LIVE players will have the opportunity to experience the last two thrilling chapters of the Grand Theft Auto IV saga. The two action packed episodes will also be available for download on the PlayStation Network and Games for Windows® LIVE on March 30, 2010. Each episode boasts the same detailed and immersive Liberty City we all know and love. Games for Windows - LIVE players can enjoy 32-player multiplayer matches and an advanced video editor, and all fans will have the chance to once again listen to the dulcet tones of Liberty City Radio. The Lost and Damned is a dark trip through Liberty City’s seedy underbelly as outlaw biker, Johnny Klebitz, fights to keep his gang together as a rift in the gang’s leadership threatens to tear the brotherhood apart. In The Ballad of Gay Tony, players explore Liberty City’s high-end nightlife as Luis Lopez, struggling to balance the temptations of money and vice against loyalties to family and friends. Both episodes feature a slew of new vehicles and weapons, and each episode adds new activities including cage fighting, gang wars and BASE jumping. http://www.rockstargames.com/news/2010/01/29/2861/grand_theft_auto_episodes_from_liberty_city_coming_to_playstation_3_and_pc
rotten crusader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά επειδή έχω χάσει την μπάλλο με το θέμα,λόγω 242 σελίδων...είμαι πλέον κάτοχος φορητού με nvidia GT230M 1024mb,intel 2,13ghz,4gb ddr3@7premium 64bit os...Έχω ελπίδες να παίξω αξιοπρεπώς το παιχνίδι η να μην μπώ στον κόπο να το αποκτήσω?
nikosl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά επειδή έχω χάσει την μπάλλο με το θέμα,λόγω 242 σελίδων...είμαι πλέον κάτοχος φορητού με nvidia GT230M 1024mb,intel 2,13ghz,4gb ddr3@7premium 64bit os...Έχω ελπίδες να παίξω αξιοπρεπώς το παιχνίδι η να μην μπώ στον κόπο να το αποκτήσω? Μπά.... Θα κάνεις πολλές υποχωρήσεις και πάλι δν θα τρέχει σωστά, δλδ δεν θα το χαρείς.
jakegate7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 μόνο μέσω hamachi παίζαμε για πλάκα...αλλά με το mw2 το παρατήσαμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Χμμμ μάλιστα..Κάποιος άλλος με original; Όσες φορές έχω ψάξει βρίσκω 3-4 άτομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα