Rubin074 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το άτιμο το LIVE... Welcome to Banania Republic...
chek2fire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχει σημασία η σύνδεση. Θα πρέπει αφού φτιάξεις τον νέο λογαριασμό με χώρα άλλη εκτός από ελλαδά μετά να πας και στα settings του λογαριασμού και να αλλάξεις ξανά την χώρα σε κάποια άλλη. Με λίγο google θα το βρείτε πως γίνετε..
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχει σημασία η σύνδεση. Θα πρέπει αφού φτιάξεις τον νέο λογαριασμό με χώρα άλλη εκτός από ελλαδά μετά να πας και στα settings του λογαριασμού και να αλλάξεις ξανά την χώρα σε κάποια άλλη. Με λίγο google θα το βρείτε πως γίνετε.. Να κάνω άλλον λογαριασμό,και να αλλάξω την χώρα 2 φορές;
polonos1313 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Παίδες μετά από καιρό είπα να ξαναβάλω το GTA IV και παρατήρησα το εξής.Την τελευταία φο΄ρα που το έπαιξα είχα την version 1.0.2.0 και τα saves βρίσκονταν στα έγγραφα μου.Ενω σήμερα που το έκανα ξανά εγκατάσταση τα saves δεν βρίσκονται στα εγγραφά μου αλλά στο C:\Documents and Settings\PoLoNoS\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00001b4040a4dfb και έβαλα τα saves Μου στο καινούργιο path αλλά δεν βλέπει τα saves.Μάλιστα και με new game που ξεκίνησα έκνα save βγήκα και μόλις ξαναμπήκα δεν υπήρχε το save που έκανα.Με λίγα λόγια χάνει τα save παρόλο που έχω κάνει offline account.Το game δεν το έχω original.... Καμιά βοήθεια ????
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τα κατάφερα..Έκανα νέο live με τα στοιχεία μου εδώ της αγγλίας και παίζει 'Oποιος θέλει να παίξουμε καμία μέρα ας με βάλει στους φίλους του: snprxtrm
polonos1313 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρει κανείς τον λόγο που δεν μου κρατάει τα saves ???
activex Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρει κανείς τον λόγο που δεν μου κρατάει τα saves ??? Από ότι θυμάμαι τα save στα κρατάει μέσα σε Offline Προφίλ του xlive, για την ακρίβεια είναι απαραίτητο και αυτό για να στα αναγνωρίσει... έχεις κάνει uninstall και το xlive ; εγώ μια φορά πάντως που άλλαξα windows, το είχα μεταφέρει με copy Paste στη νέα εγκατάσταση και τότε δούλεψαν όλα κανονικά. Πιστεύω κάτι με αυτό παίζει...δεν αρκούν μόνο τα saves!
polonos1313 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Από ότι θυμάμαι τα save στα κρατάει μέσα σε Offline Προφίλ του xlive, για την ακρίβεια είναι απαραίτητο και αυτό για να στα αναγνωρίσει... έχεις κάνει uninstall και το xlive ; εγώ μια φορά πάντως που άλλαξα windows, το είχα μεταφέρει με copy Paste στη νέα εγκατάσταση και τότε δούλεψαν όλα κανονικά. Πιστεύω κάτι με αυτό παίζει...δεν αρκούν μόνο τα saves! Και που βρίσκεται ο φάκελος του xlive ? Ψάχνω στο Google για xlive setup/xlive download και μου βγάζει να κατεβάσω ένα αρχείο xlive.dll.Όταν λες οτι το είχες μεταφέρει στη νέα εγκατάσταση τι εννοείς ??? Ok το έκανα !!! Όντως έλειπε το αρχειάκι xlive από τον φάκελο στον οποίο είναι εγκατεστημένο το GTA Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2010 από polonos1313
stratos789 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 για σασ παιδια.λοιπον εχω το gta iv αλλα μου κανει κατι κολυματα γιατι το κανει αυτο? εντομεταξει εχω αναβαθμισει τον υπολογιστη για να συκονει τετοια παιχνιδια μηπωσ ειναι σκληροσ,η ραμ?γιατι ειχα 2gb ραμ που ειχα απο το προηγουμενο συστημα και μετα του πηρα αλλα 2gb:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-Ddr2-2Gb-Kit-800G-G-Series-AD2800G001GOUX2.htm και λεω μηπωσ επειδη η αλλεσ που δεν ηταν δυνατεσ μηπωσ εριξαν σε αποδοση και τησ καινουργιεσ για να συγχρονιζονται.και οταν χαλασαν η παλοιεσ πηγα και πηρα παλι τισ ιδιεσ.please πητε καμοια ιδια.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
adi32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 υπαρχει θεμα για το gta Αν εχεις win 7 δοκιμασε αυτο 3) GTA4 στιγμιαία κολλήματα Go to start bar and type "services" Inside the search bar, and click on "services" now go down to "Windows Event log" , now what you need to do is Right click it and go to properties now go to "Start up type" and select DISABLE, Restart PC (Προσοχη ετσι δε λειτουργει το norton ghost και πρεπει να το ξανακανετε ENABLE)
stratos789 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλα ξεχασα να πω κατι εβγαλα τα 2gb ram να δω πωσ παιζει και τωρα που τισ ξανα εβαλα κολαει απιστευτα και οταν πατησα να μπω στο μενου του παιχνιδιου μου ελεγε κατι για memory
xtonyx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παλικαρακια μου..χθες πηρα το καινουριο μου pc και εντιμετωπισα κατι προβληματα...αφοτου εκανα εγκατασταση τα windows 7 64 bit,εκανα εγκατασταση το gta 4 και ετρεξα ενα benchmark test..το συστημα μου αποτελειται απο phenom 965 στα 3.4 5770 crossfire 1tb seagate hdd 4 giga ram kingston 1333mhz και οθονη acer 23 inch wide..αφου ετρεξα το benchmark sta 1920x1080 59hz και ολα στο high εκτος απο view distance μου εvγαλε average fps 59.15..ενω ομως το τρεχω μου εωγαζε τον ηρωα στην αρχη χωρις κεφαλι...μετα καθως στριβω με ενα αμακσι κολλαει παντα οταν στριβω και γενικα κολλαει...γιατι φταιει το συστημα μου η μηπως επειδη πηρα το παιχνιδι απο ενα μαγαζι και ισςσ ειναι κακογραμμενο αντιγραφο?α επισης μου ελεγε να κανω κατι account se xlive και gta social?τι γινετε?θα εχω κανα προβλημα και στα αλλα παιχνιδια?επισης οτι εφαρμογες και να βαζω πρεπει να ειναι 64 bit?βοηθηστε παρακαλω γιατι παω να τρελαθω.....
activex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 xtonyx χαμήλωσε λίγο τα γραφικά και πέρνα τα Patch του παιχνιδιού... Tα άλλα παιχνίδια θα τρέχουν σαφώς καλύτερα, από εκεί και πέρα αφού αυτό το έχεις αντίγραφο, δε σε πολύ αφορά το xlive και τα λοιπά (πέραν των saves) καθώς είναι για Online. Τα 64bit win τώρα, τρέχουν και 32 και 64 εφαρμογές, αλλά όπου βρεις 64 προτιμάς αυτό!
xtonyx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 το προβλημα λυθηκε..δεν εφταγαν τα γραφικα η οι καρτες.εβαλα τους καινουριους drivers και το καινουριο Patch του παιχνιδιου και ολα οκ..ευχαριστω παντως για την βοηθεια σου
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω;;Το patch μπαίνει μόνο του αν έχεις την steam έκδοση;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα