Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jason13 το παιχνίδι για να το ευχαριστηθείς θέλει έναν quad να τρέχει σε καμιά 3.6+ συχνότητα. από εκεί και πέρα όσο ποιο δυνατή κάρτα γραφικών έχεις (με μπόλικη vram) τόσο θα ανεβάζεις και γραφικά. μνήμη μπόλικη προτείνετε επίσης για να μην έχεις στιγμιαία κολλήματα στον τεράστιο (και χωρίς Loading) χάρτη.

Για να μην αερολογούμε εγώ με dual ([email protected]) 4 gb ram και ΑΤΙ 5850 παίζω ικανοποιητικά με ποιότητα γραφικών στο 50% πάνω κάτω...

αλλά να είσαι σίγουρος ότι από το νέο έτος θα το "απολαύσουμε" στο full :o

Δημοσ.

στο καινουργιο ετος θα βγει ενα καλυτερο που θα χρειαζεται καλυτερη καρτα γραφικων και επεξεργαστη....οπως γινεται καθε μηνα με τα ηλεκτρονικα!!

Δημοσ.
στο καινουργιο ετος θα βγει ενα καλυτερο που θα χρειαζεται καλυτερη καρτα γραφικων και επεξεργαστη....οπως γινεται καθε μηνα με τα ηλεκτρονικα!!

Μπα...το επόμενο GTA θα αργήσει...

Δημοσ.

Το τσέπωσα από το steam αυτές τις μέρες τις καλές!!!

Παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ στο live ....Τί να κάνω;Μου βγάζει σφάλμα...και με κάνει disconnect ..Και αναγκάστηκα και έφτιαξα offline για να μπορώ να κάνω save τουλάχιστον.Αλλά θέλω να παίξω online!!!

Δημοσ.

Γιατί να κάνω deal δηλαδή? Αφού έτσι και αλλιώς μαζεύεις πάνω απο ενα μύριο και στην εκδίκηση. Άσε που ο Ρόμαν σου δίνει και ταξί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην λέτε τα τέλη από τα παιχνίδια ρε σεις :P

Τί να κάνω για να φτιάξω το live και να παίξω online;;

liveprob.jpgliveprob.jpg

66liveprobj

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Αν είσαι από ελλάδα δεν υποστιρίζετε από το live. Θα πρέπει να φτιάξεις άλλο λογαριασμό και να δηλώσεις άλλη χώρα και πόλη όπως η Νεα Υορκη με το geek postcode της 10001

Δημοσ.
Αν είσαι από ελλάδα δεν υποστιρίζετε από το live. Θα πρέπει να φτιάξεις άλλο λογαριασμό και να δηλώσεις άλλη χώρα και πόλη όπως η Νεα Υορκη με το geek postcode της 10001

Ναι από Ελλάδα.Μπορώ να αλλάξω αυτά τα στοιχεία από το να φτιάχνω νέο;;;Μιας και μετά παω uk.

---------- Προσθήκη στις 12:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ----------

Τα άλλαξα αλλά τίποτα...πάλι βγάζει σφάλμα εκεί!

Δημοσ.
Ναι από Ελλάδα.Μπορώ να αλλάξω αυτά τα στοιχεία από το να φτιάχνω νέο;;;Μιας και μετά παω uk.

---------- Προσθήκη στις 12:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ----------

Τα άλλαξα αλλά τίποτα...πάλι βγάζει σφάλμα εκεί!

Δεν αλλάζει αν φτιαχτεί και μετά...

πρέπει να φτιάξεις νέο Live ώστε να μη φαίνεσαι πουθενά σαν Έλληνας (Ούτε καν στις ρυθμίσεις του gmail πχ!) και αν έχεις καταχωρίσει Online

το παιχνίδι στον Ελληνικό σου λογαριασμό...απλά το ξεχνάς καθώς δεν υπάρχει τρόπος ακύρωσης/αλλαγής. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις!

Δημοσ.

activex καπου αλλου ειναι το σκαλωμα.

Μπαινω κανονικα multiplayer στο live με email σε .gr και δηλωμενη χωρα ελλαδα παντου.

Καθαρη περιεργια, οσοι εχετε προβλημα στο LIVE με ελλαδα μηπως εχετε και ολοι connex;

Δημοσ.

Καθαρη περιεργια, οσοι εχετε προβλημα στο LIVE με ελλαδα μηπως εχετε και ολοι connex;

εγώ ναι...

Δημοσ.
activex καπου αλλου ειναι το σκαλωμα.

Μπαινω κανονικα multiplayer στο live με email σε .gr και δηλωμενη χωρα ελλαδα παντου.

Εγώ tellas ..

Μήπως πρέπει να ανοίξω τίποτα πόρτες;

Άντε αύριο θα μιλήσουμε όταν θα έχω γυρίσει uk..να δούμε και από κει τί παίζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...