Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτος ηταν ο σκοπος τους ομως... Στο ΣΑ, ηταν 3 πολεις σε διαφορετικους "νομους", ενω το IV ειναι μια τεραστια πολη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!

Προσπαθω να εγκαταστησω το gta 4 και κατα την εγκατασταση του 2 dvd που εχει το cab.3 μου βγαζει το μυνημα ανεπανορθωτη αποτυχια χωρις κωδικο λαθους μηπως ξερει καποιος τι σημαινει,ευχαριστω εκ των προτερων!!!

το pc μου εχει intel core 2 duo 6600 2.4hez 4g ram και Ατι hd 4800

Επεξ/σία από peter1304
Δημοσ.

Εαν εχεις κατεβασει την και καλα 6.5GB εκδοση (στην ουσια ειναι κοντα στα 9) εχεις το ιδιο προβλημα που ειχα και εγω, δεν το κανεις Install στo Default Location (C:\Games) και εχει εως αποτελεσμα οτι δεν μπορει να κανει το Decompress μετα (δεν βρισκει τιποτα στον φακελο που ψαχνει) , δοκιμασε επισης και κανενα Compatibility Mode και Admin Rights στο Setup.exe της εγκαταστασης.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα το GTA IV και όταν πάω να κάνω Live Acoount Linking μου βγάζει αυτό A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID.

Δοκίμασα με τρία διαφορετικά ID και συνέχεια μου βγάζει αυτό. Τι να κάνω?:mad:

Δημοσ.
Καλησπέρα. Αγόρασα το GTA IV και όταν πάω να κάνω Live Acoount Linking μου βγάζει αυτό A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID.

Δοκίμασα με τρία διαφορετικά ID και συνέχεια μου βγάζει αυτό. Τι να κάνω?:mad:

Δοκιμασε να φτιαξεις ενα ακαουντ στο hotmail/live.com/passport.net (αν δεν εχεις ηδη ενα απο αυτα) και μετα μπες στο:

>http://www.microsoft.com/games/en-us/live/pages/livejoin.aspx

για να δημιουργησεις το gametag σου.

Δημοσ.

δηλ. τι υπολογιστη θελει αυτο το παιχνιδι? εχω παραγγειλει καινουργια τηλεοραση samsung 40 8 σειρα ..και θελω να τρελαθω στο παιχνιδι..ουτε pc δεν εχω δηλ. ουτε λαπτοπ...θα ενοικιαζω υπολογιστες!!..κανονικα δεν εχει καλα γραφικα,επεξεργαστη,και μνημη για να το τραβηξει?

Δημοσ.

Πιστευώ θα παίξει με μέσο όρο λεπτομεριών γραφικών λίγο πάνω απ τη μέση.

Αν είχε ο επεξεργαστής 2 πυρήνες παραπάνω κι η κάρτα γραφικών ήταν πιο ισχυρή με λίγη ακόμα μνήμη, θα ταν καλύτερα.

Δημοσ.

σε κανα δυο χρονια με τον καινουργιο μου υπολογιστη μαλλον θα το παιξω με high performance,τωρα θα το παιξω σαν το Tetris.(με τετραγωνακια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...