Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Στο internet πια, είναι "ο καθένας με τα γούστα μου".
Stormwatch Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εγω το μονο καλο παιχνιδι που εχω παιξει στο 360 μου ειναι το sonic the hedgehog.. Το συγκεκριμενο game μπορει να μην εχει καλα γραφικα αλλα εχει πολυ καλο gameplay. Το sonic the hegdehog με ενθουσιασε πολυ περισσοτερο απο το halo3 το οποιο halo3 δεν ειναι τιποτα μπροστα στον φοβερο και τρομερο σκατζοχοιρο sonic. Εχω τερματισει τα περισσοτερα games της σειρας τωρα παιζω το Sonic Adventure 2 στο pc. Διαβααα στο net οτι το επομενο game της σειρας θα βγει νοεμβριο για ps3 360&ps2 ενοειται οτι θα το παρω οπωσδποτε. Να σας θυμηθω ο μονος λογος που πηρα το 360 ηταν για να παιξω το Sonic The Hedgehog και κανενα αλλο game. Αν δεν ειχε βγει το Sonic στ0 360 ΔΕΝ θα επαιρνα 360!!!! http://www.gamerankings.com/htmlpages2/929717.asp?q=sonic
ThrowDOWN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ε καλα δεν λεει και τπτ το score σε ολους, 3 ποστ ποιο πανω εχεις 1 παραδειγμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και το Assasin's Creed έχει σχεδόν 80% Stormwatch...αλλά πιο μονότονο game δεν έχω παίξει εδώ και καιρό original δεν τα αξίζει ΜΕ ΤΠΤ τα λεφτά του...παίζει να μην αξίζει καν να το τερματίσεις από copy...χαμένες ώρες
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εξαρτάται, είναι λίγο επαναλαμβανόμενο, συμφωνώ, αν και εμένα μου άρεσε, αλλά έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία σαν παιχνίδι και πολύς κόσμος (όχι άσχετος) το βρήκε εξαιρετικό. Τώρα άμα αμφησβητείτε την αξία παιχνιδιών όπως το Mass Effect και το GTA και θεωρείτε καλύτερα παιχνίδια τα upcoming exclusives του pc, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.
Exoskeletor Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και το Assasin's Creed έχει σχεδόν 80% Stormwatch...αλλά πιο μονότονο game δεν έχω παίξει εδώ και καιρό original δεν τα αξίζει ΜΕ ΤΠΤ τα λεφτά του...παίζει να μην αξίζει καν να το τερματίσεις από copy...χαμένες ώρες τι μουφα και αυτη, εβλεπα να το παιζει ενας φιλος μου και βαριομουν, δεν το θεωρω καν παιχνιδι, interactive documentary ηταν
ZauZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Λοιπόν δεν άντεξα άλλο και χθές αγόρασα την πρώτη μου κονσόλα ever (καλά οκ , την δεύτερη μετά το Atari)!!! Αγόρασα το XBOX 360 με σκληρό κ.τ.λ + 2 games δώρο και φυσικά και το GTA IV !!! Το GTA είναι απλά κορυφαίο. Τα γραφικά του είναι άψογα. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια ποιότητα. Το παίζω σε 1380χ800 ή κάτι τέτοιο σε ανάλυση σε 22'' wide monitor υπολογιστή. (Το monitor υπολογιστή θεωρείτε η καλύτερη επιλογή από πλευράς οθονών . Αυτό που μου έκανε εντύπωση με το XBOX 360 στο pc monitor είναι ότι είναι πολύ πολύ σταθερή η εικόνα και πεντεκάθαρη. Μπορείς άνετα να παίζεις και από 40 πόντους απόσταση όπως σε ένα κανονικό pc game. (Ουσιαστικά δεν βλέπω καμία διαφορά από άλλα pc games, δηλαδή άν δεν είχα δίπλα την κονσόλα δεν θα καταλάβαινα άν παίζει pc ή κονσόλα). Κοίτα να δείς τι μας έκανε το GTA... και έλεγα ότι δεν θα αγοράσω ποτέ στη ζωή μου κονσόλα...
Stormwatch Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μην τρελαθούμε ρε παίδες... Το τελευταίο Sonic είναι μακραν το χειρότερο ever..και είμαι και φανατικός Segaκιας...
Bougas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εγω το μονο καλο παιχνιδι που εχω παιξει στο 360 μου ειναι το sonic the hedgehog.. Το συγκεκριμενο game μπορει να μην εχει καλα γραφικα αλλα εχει πολυ καλο gameplay. Το sonic the hegdehog με ενθουσιασε πολυ περισσοτερο απο το halo3 το οποιο halo3 δεν ειναι τιποτα μπροστα στον φοβερο και τρομερο σκατζοχοιρο sonic. Εχω τερματισει τα περισσοτερα games της σειρας τωρα παιζω το Sonic Adventure 2 στο pc. Διαβααα στο net οτι το επομενο game της σειρας θα βγει νοεμβριο για ps3 360&ps2 ενοειται οτι θα το παρω οπωσδποτε. Να σας θυμηθω ο μονος λογος που πηρα το 360 ηταν για να παιξω το Sonic The Hedgehog και κανενα αλλο game. Αν δεν ειχε βγει το Sonic στ0 360 ΔΕΝ θα επαιρνα 360!!!! μπούλσετ.... Γρηγόρη,όλο το φόρουμ γελάει μαζί σου,έλεος.Έχεις πολύ πλάκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εξαρτάται, είναι λίγο επαναλαμβανόμενο, συμφωνώ, αν και εμένα μου άρεσε, αλλά έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία σαν παιχνίδι και πολύς κόσμος (όχι άσχετος) το βρήκε εξαιρετικό. Τώρα άμα αμφησβητείτε την αξία παιχνιδιών όπως το Mass Effect και το GTA και θεωρείτε καλύτερα παιχνίδια τα upcoming exclusives του pc, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. μόνο λίγο Miltoz? αν δεν ήταν μικρό θα το είχα παρατήσει 100% χωρίς να το τερματίσω...τα ίδια και τα ίδια σε όλες τις πόλεις ZZzzzZZ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το mass effect (kotor wannabe) και για το gta δεν χρειάζεται να πούμε κάτι...θα βγουν και στο pc πάντως άρα είμαστε ok
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 (έχω μεγάλη περιέργεια να δω που το πάει αυτό το τόπικ....)
p3tran Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 (έχω μεγάλη περιέργεια να δω που το πάει αυτό το τόπικ....) παει στο να παρετε ολοι xbox, ωστε επιτελους να παρω κι εγω τα ποσοστα μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Wii ftw ρε...να χάνουμε και κανά κιλό όσο παίζουμε (ναι θα πάει μακρυά το topic )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα