Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα FIB Buffalo είναι. Βρήκα cheat που το κάνει spawn... Στο game παρκαρισμένο δεν το βρήκα κάπου. Το παίρνεις αν δώσεις "μάχη" με τους πράκτορες (5 αστεράκια).

Αυτό που δείχνεις είναι FIB πάλι; Πρώτη φορά το βλέπω σαν patrol car..

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μπορειτε να μου δωσετε τις καλυτερες δυνατες ρυθμισεις για να παιξω το παιχνιδι νορμαλ?(εστω και αν το παιχνιδι δεν ειναι νορμαλ απο μονο του:-D)?για το συστημα της υπογραφης....

Δημοσ.

doc, δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτό που ρωτάς.

Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του bug, ψάχτο μόνος σου όσο σε παίρνει μέχρι να βαρεθείς και να το παρατήσεις.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του bug, ψάχτο μόνος σου όσο σε παίρνει μέχρι να βαρεθείς και να το παρατήσεις.

χααχαχα Δεν ξερω αν θυμασαι..Αναγκαστηκα να παρω το παιχνιδι γνησιο και καλα για να μην εχω bug ενω με τη μουφα επαιζε κανονικα...Αποτελεσμα..Να μην εχω παιξει ποτε μου το παιχνιδι πανω απο 1 λεπτο και κοντευω να κλεισω χρονο..χαχαχαχχαχα

ουστ αποδω κωλοροκσταρ

Δημοσ.

χαχαχα...το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα ηδη γ@μωτο:-(...

Δημοσ.

errornq.jpg w229.png

Moυ βγαζει αυτο το μυνημα σε μια απο τις πρωτες αποστολες(με την κοπελα που ξεφευγει με τον φιλο της με μια μοτοσυκλετα και πρεπει να τους κυνηγισω).

Δεν εχω βαλει καποιο patch.Yπαρχει τροπος να το διορθωσω????

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους! Πρόσφατα έκανα μερικές αλλαγές στο pc μου, άλλαξα δηλαδή την κάρτα γραφικών μου και την μνήμη RAM. Σήμερα έκατσα να δω αν το pc σηκώνει το GTA IV. Παρατήρησα ότι έχω όλα αυτά που χρειάζεται εκτός από το CPU.. Δηλαδή από ότι έψαξα το GTA IV απαιτεί Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz και εγώ έχω Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι ικανό το pc να τρέξει το παιχνίδι χωρίς να κολλάει ιδιαίτερα; Παίζει τόσο σημαντικό ρόλο το CPU;

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οκ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Απλά για να ξέρω να μην το αγοράσω. Καλά Χριστούγεννα!!

Δημοσ.
Οκ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Απλά για να ξέρω να μην το αγοράσω. Καλά Χριστούγεννα!!

ουτε 2πυρινο δεν θα κανει με τοσα ghz ;)

Δημοσ.
Καλημέρα σας παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους! Πρόσφατα έκανα μερικές αλλαγές στο pc μου, άλλαξα δηλαδή την κάρτα γραφικών μου και την μνήμη RAM. Σήμερα έκατσα να δω αν το pc σηκώνει το GTA IV. Παρατήρησα ότι έχω όλα αυτά που χρειάζεται εκτός από το CPU.. Δηλαδή από ότι έψαξα το GTA IV απαιτεί Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz και εγώ έχω Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι ικανό το pc να τρέξει το παιχνίδι χωρίς να κολλάει ιδιαίτερα; Παίζει τόσο σημαντικό ρόλο το CPU;

Σας ευχαριστώ.

Σε νιωθω.. και γω Pentium 4 στα 3.4 εχω. Σε καμια περιπτωση μην πας να το αγορασεις :-)

Δημοσ.

Ειμαι περιπου στο 30% και δε βλεπω την ποικιλια που ειχε το San Andreas

Μπορει να εχει πολυ καλυτερα γραφικα και λεπτομερειες τρελλες αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω κατι ιπταμενες μηχανες κατι αεροπλανα κατι αποστολες στο νερο σε βουνα εξοχες πολεις .....

Ετσι παει ως το τελος ?

Ολο σ αυτη τη βαρετη πολη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...