Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασα το παιχνίδι αυθεντικό. Έφτιαξα account στο Social Club, έβαλα την Αγγλία σαν χώρα, έφτιαξα και account στο Windows Live με το e-mail μου, κι όποτε πάω να συνδεθώ μου λέει πως η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή μου.

Πως το παρακάμπτω το ρημάδι? Ούτε saves δεν αφήνει να κάνω γμ το φελέκι του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει βρει κανείς το περιπολικό της ασφάλειας που σε κυνηγά στο Bohan; Με έχει φάει τα αυτιά ο μικρός να του το βρω.. Γενικά παίζει κανένα unique car στο game;

Δημοσ.
Έχει βρει κανείς το περιπολικό της ασφάλειας που σε κυνηγά στο Bohan; Με έχει φάει τα αυτιά ο μικρός να του το βρω.. Γενικά παίζει κανένα unique car στο game;

Με mod πάντως παίζουν αμαξάκια...

http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=503271&st=0#entry7038915

Δημοσ.

Χεχ, θα του βάλω κανα τέτοιο στα κρυφά, μπας και τον καταφέρω να μ'αφήσει ήσυχο, ωστόσο αν έχει βρει κανείς τίποτα, ας ρίξει ένα tip.

Τα mod αυτά φαντάζομαι αντικαθιστούν τα ήδη υπάρχοντα αμάξια του παιχνιδιού έτσι δεν είναι; GTA SA style δηλαδή..

Δημοσ.

Τα mod αυτά φαντάζομαι αντικαθιστούν τα ήδη υπάρχοντα αμάξια του παιχνιδιού έτσι δεν είναι; GTA SA style δηλαδή..

Δεν το γνωρίζω αλλά σίγουρα θα έχει σχετικό read me ώστε να τα βρεις εύκολα φαντάζομαι... κάπου αραγμένα!

Δημοσ.
Τι είναι αυτά?

mod για επιπλέον αυτοκίνητα και καλύτερα texture.

Έχει online το παιχνίδι;

Ναι...το γνήσιο έχει.

Δημοσ.

το mod για τα texture δεν εχει να τα κατεβαζεις ολα με την μια πχ 600mb??

και θελει το γνησιο game για να παιξουνε?

Δημοσ.
Δεν το γνωρίζω αλλά σίγουρα θα έχει σχετικό read me ώστε να τα βρεις εύκολα φαντάζομαι... κάπου αραγμένα!

Αυτο εδω του fbi λες ;

pmp600.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...