Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια!εχω ενα προβλημα με το grand theft auto iv.Αγορασα χθες το γνησιο DVD εκανα εγκατασταση κανονικα και μολις παω να το τρεξω μου βγαζει αυτο το μηνυμα.

RGSC.EXE CANNOT STAR.RGSC(Rockstar games social club) must be present and running for game to run.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.ευχαριστω.:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.
Καλημερα παιδια!εχω ενα προβλημα με το grand theft auto iv.Αγορασα χθες το γνησιο DVD εκανα εγκατασταση κανονικα και μολις παω να το τρεξω μου βγαζει αυτο το μηνυμα.

RGSC.EXE CANNOT STAR.RGSC(Rockstar games social club) must be present and running for game to run.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.ευχαριστω.:shifty::shifty::shifty:

να εγκαταστήσεις το social club και να κάνεις account και στη σελίδα

http://socialclub.rockstargames.com/

Δημοσ.

Την εγγραφή στο social club το κάνουν μόνο όσοι το έχουν αυθεντικό? (Δεν το εχω καθόλου το παιχνίδι, απο καθαρή περιέργεια ρωτάω.)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχετε δοκιμασει σε win7 64?

Το εβαλα με την καινουργια καρτα 5770 και ενω τα γραφικα φαινονται τελεια σε high ρυθμισεις καθε 5'' κολλαει για δευτερολεπτα και τα fps πανε στο 5

Στα xp με καρτα 3850 επαιζε σχετικα ομαλα με 20-30 fps

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:21 ----------

Βρήκα λύση για τα κοληματα

Go to start bar and type "services" Inside the search bar, and click on "services"

now go down to "Windows Event log" , now what you need to do is Right click it and go to properties

now go to "Start up type" and select DISABLE,

Restart PC

Δημοσ.

παιδες μπορει να εχει υποθει πιο πριν αλλα τα saves του gta ειναι online ? θελω να κανω φορματ κ αν ειναι online εχω ξεχασει τον κωδικο μου .

Δημοσ.
κριμα .

Μπορείς να τα κρατήσεις σώζοντας και μεταφέροντας τα προφίλ με όλα τα σχετικά!

(έχει ξανά αναφερθεί η διαδικασία) τον κωδικό δεν μπορείς να τον ανακτήσεις ;

Δημοσ.

PC Lost and Damned Achievements seen

The list of Achievements in Grand Theft Auto IV on PC has been updated to include those from downloadable add-on The Lost and Damned.

TLAD: One Percenter, TLAD: The Lost Boy, TLAD: Easy Rider, TLAD: Get Good Wood and TLAD: Full Chat were spotted by GTA4.net.

Their appearance suggests that Rockstar is finally ready - or finally able, contractually - to offer GTAIV DLC on platforms other than Xbox 360.

Rockstar has not responded to our request for comment.

Δημοσ.

αυτό είναι τα περιβόητα νέα πράγματα που θα υποστήριζε η έκδοση 1.0.4 αν θυμάμαι καλά,πριν 6 μήνες?

η ήρθαν και δεν πήρα πρέφα?

Δημοσ.

Όχι δεν αφορά την έκδοση 1.0.4.0 (η οποία έχει κυκλοφορήσει από τις 19 Ιουνίου) η συγκεκριμένη είδηση αλλά για νέο περιεχόμενο για το παιχνίδι μέσω DLC.

Το Lost and Damned είναι ένα από τα DLC του GTA IV που είχε πληρώσει (50$ εκατομύρια) η Microsoft την Rockstar ώστε να δημιουργηθούν αποκλειστικά για το XBOX 360.

Τώρα από ότι φαίνεται από το νέο patch v1.0.5.0, τουλάχιστον το Lost and Damned, θα κυκλοφορήσει και στο PC.

Δημοσ.

Χμ...σαν μεγάλο patchάκι το 1.0.5.0, γνωρίζουμε τι διορθώνει ;

Edit :

GENERAL:

* Convert all region SKU's into the same SKU.

* Include support for all languages within single exe.

CONTROLS:

* Allow controls to be double mapped on keyboard.

* Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.

* Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.

MULTIPLAYER:

* Security Updates to deter cheating in multiplayer.

* Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.

* Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game.

@@

καλά το είχα φανταστεί ότι τελειώσαμε από καιρό με το optimization...αλλά έτρεφα κρυφές ελπίδες :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...