Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γιαυτο "μετρανε" τα pc...το gta με τα μοντς παει σε αλλο επιπεδο!

το θέμα είναι να πάει και με κανένα frame!

Δημοσ.

ρε παιδια εγω στο gta 4 εκει που παιζω μου διχνει ασπρε γραμμες μικρες μικρες λες και δεν εχεις κανενα aa καταλαβατε τι ενοω??:P

πως διορθοντε??

τα textyre ειναι στο φου και τα αλλα στο high :(

Δημοσ.
ρε παιδια εγω στο gta 4 εκει που παιζω μου διχνει ασπρε γραμμες μικρες μικρες λες και δεν εχεις κανενα aa καταλαβατε τι ενοω??:P

πως διορθοντε??

τα textyre ειναι στο φου και τα αλλα στο high :(

Vertical Sync έχεις ενεργοποιημένο?

Δημοσ.

Γεια σας!!!Παιδια εκανα φορματ ενω ειχα αποθηκευση τα saves για το iv τα εχασα!:cry:

Μηπος μπορει να μου δωσει καποιος τα δικα του γυρω στα 35-40% και οτι αλλο χρειαζεται για να δουλεψουν?

Ευχαριστω!!!:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:cry:

Γεια σας!!!Παιδια εκανα φορματ ενω ειχα αποθηκευση τα saves για το iv τα εχασα!:cry:

Μηπος μπορει να μου δωσει καποιος τα δικα του γυρω στα 35-40% και οτι αλλο χρειαζεται για να δουλεψουν?

Ευχαριστω!!!:-)

Παιδια τα βρηκα τα saves αλλα δεν δουλευει λεεi:Load failed.Please check your hard drive and try again.:cry::mad:

Εχω τα saves,οτι εχει σχεση με gfwlive,xlive!

Εχω κρατησει αυτα

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Rockstar Games

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\microsoft\xlive

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\microsoft\gfwlive

Απο τον σκληρο δισκο C:\program files\(Windows Live SkyDrive,Microsoft Games for Windows - LIVE)

C:\program files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live

Τα εβαλα ολα και δεν δουλευει please help!!!

εχω windows xp

Ευχαριστω!!!

Επεξ/σία από jimmy007
Δημοσ.
:cry:

Παιδια τα βρηκα τα saves αλλα δεν δουλευει λεεi:Load failed.Please check your hard drive and try again.:cry::mad:

Εχω τα saves,οτι εχει σχεση με gfwlive,xlive!

Εχω κρατησει αυτα

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Rockstar Games

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\microsoft\xlive

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\microsoft\gfwlive

Απο τον σκληρο δισκο C:\program files\(Windows Live SkyDrive,Microsoft Games for Windows - LIVE)

C:\program files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live

Τα εβαλα ολα και δεν δουλευει please help!!!

εχω windows xp

Ευχαριστω!!!

Ρε παιδια δεν ξερει κανεις τιποτα?:cry::mad::cry:

Δημοσ.

Έβαλα το GTA αλλά έχω γύρω στα 20 fps και το παιχνίδι είναι οριακά playable. Το σύστημα μου είναι:

C2D 6400 @ 2.1ghz

4g ram

Radeon 4890

Winxp sp3 32bit

λέτε ήρθε η ώρα για το format ε?

τελευταίοι drivers κτλ

Ο επεξεργαστής χτυπάει 100% χρήση :-D

ιδού κ οι ρυθμίσεις μου

613870

τα είχα κατεβάσει όλα αρκετά πιο κάτω αλλά το πολύ να κέρδιζα 2-3 frames, οπότε το ξαναγύρισα στο auto configure. Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση?

Επίσης τι παίζει με τα αμάξια? Όποτε πάω κάπου με κάποιον και το παρκάρω απ' έξω μετά συχνά δε το βρίσκω. Έχω κλέψει τη μισή Liberty City επειδή έχω χάσει 4-5 φορές το -κλέμμενο- αμάξι μου.

Δημοσ.

η cpu σου θέλει overclock, πρέπει να πας 3+ στην συγκεκριμένη για να δείς διαφορά . Επίσης λογικά τρώς bottleneck από την GPU λόγω της CPU πάλι .

Δημοσ.

Eγω με την 8600 και με τον επεξ. στα 1,8 δεν επιανε τιποτα,τωρα που ειναι στα 3 κερδισα μεχρι και ~6-7 frames σε μερικες φασεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...