Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
E, ναι. Αλλά να πέσεις από 800 ορόφους και να πετύχεις Έλληνα ταρίφα ξέρω γω, πόσες πιθανότητες έχεις;

Νομίζω ενας στους τρεις ταξιτζηδες στο gta ειναι ελληνας.Το δυσκολο ειναι τα πετυχεις το ταξι..

υγ:καντε κανενα comment/rate στο youtube

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Νομίζω ενας στους τρεις ταξιτζηδες στο gta ειναι ελληνας.Το δυσκολο ειναι τα πετυχεις το ταξι..

υγ:καντε κανενα comment/rate στο youtube

Χα, εσύ το είχες ανεβάσει;

Δημοσ.
E, ναι. Αλλά να πέσεις από 800 ορόφους και να πετύχεις Έλληνα ταρίφα ξέρω γω, πόσες πιθανότητες έχεις;

Αν πέσεις πάνω σε κόκκινο φανάρι εκείνη την ώρα, είναι εύκολο να βρείς ενα ταξί απο κάτω, και ότι τύχει :P

Δημοσ.
Αν πέσεις πάνω σε κόκκινο φανάρι εκείνη την ώρα, είναι εύκολο να βρείς ενα ταξί απο κάτω, και ότι τύχει :P

Nα τος ο καμικαζι :P

Δημοσ.

λολ...να μπορουσα να ανεβαζα και 'γω ενα μαματο που τραβηξα...αλλα εχω που εχω 17-18 φραμες..μου το ριχνει στα 5 το προγραμματακι:mad:

Δημοσ.

Επειδη εχασα τα saves μου που μπορω να βρω αλλα?

Ημουν εκει που πας σε ενα ρωσικο μπαρ και σε πυροβολουν καποιοι και πρεπει να κυνηγησεις εναν που παει να ξεφυγει

Δημοσ.
Επειδη εχασα τα saves μου που μπορω να βρω αλλα?

Ημουν εκει που πας σε ενα ρωσικο μπαρ και σε πυροβολουν καποιοι και πρεπει να κυνηγησεις εναν που παει να ξεφυγει

Αυτο ειναι στην αρχη ετσι και αλλιως....παντως πρεπει να υπαρχουν κανονικα saves για κατεβασμα...αλλα δεν εχω κατσει να ασχολειθω..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!!!Παιδια εκανα φορματ ενω ειχα αποθηκευση τα saves για το iv τα εχασα!:cry:

Μηπος μπορει να μου δωσει καποιος τα δικα του γυρω στα 35-40%

Επεξ/σία από jimmy007
Δημοσ.

Μια ματιά στο μέλλον (modded GTA4 με downsampling)

hjf9cznd9hln6jql22rn.jpg

vrnj8hjdm8xts88p0373.jpg

8lq6uyn0v28wndo1h9nk.jpg

nzwbf5kpmn5fk5bbi5jz.jpg

user OC_Burner of the 3D Center Forum published new screenshots of GTA 4 that have been taken at a resolution of 6,400 x 3,600 pixels and the following settings: No Anti Aliasing, 16:1 AF and maximal details (draw distance is only 40). Furthermore the weather has been tweaked with a trainer and the graphics have been improved with the Visual IV modification. The latter one offers features like enhanced lighting, a Bloom effect, better reflections on cars and buildings as well as enhanced shadows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...