javaneze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Υποθετω δεν θα εισαι ο μονος. Επισης υποθετω οτι για να μην ανηκεις στην πλειοψηφια μαλλον δεν φταει το παιχνιδι αλλα κατι στο hardware/software σου.
Arxidamos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Υποθετω δεν θα εισαι ο μονος.Επισης υποθετω οτι για να μην ανηκεις στην πλειοψηφια μαλλον δεν φταει το παιχνιδι αλλα κατι στο hardware/software σου. Εκτός του GTA, οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι και να βάλω, το παίζω στα τέρματα χωρίς το παραμικρό κόλλημα, οπότε δεν νομίζω να'χει να κάνει με h/w θέμα..Ακόμα και το ίδιο το GTA, στο 20 λεπτό παίζει άνετα, βαράει 65άρια συνεχώς, και μετά από 20 λεπτά, μπουμ, επιφάνεια εργασίας.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εκτός του GTA, οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι και να βάλω, το παίζω στα τέρματα χωρίς το παραμικρό κόλλημα, οπότε δεν νομίζω να'χει να κάνει με h/w θέμα..Ακόμα και το ίδιο το GTA, στο 20 λεπτό παίζει άνετα, βαράει 65άρια συνεχώς, και μετά από 20 λεπτά, μπουμ, επιφάνεια εργασίας. To γεγονος του οτι βαραει 65αρια ειναι απο μονο του υποπτο γιατι δεν θα επρεπε να βαραει τοσο σε καμια περιπτωση. Με ενα καλο συστημα 20 - 45 ειναι το "κανονικο".
Arxidamos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 To γεγονος του οτι βαραει 65αρια ειναι απο μονο του υποπτο γιατι δεν θα επρεπε να βαραει τοσο σε καμια περιπτωση. Με ενα καλο συστημα 20 - 45 ειναι το "κανονικο". Μόλις το ξαναέτρεξα με FRAPS, 62 ήταν το μέγιστο που είδα, κατα μέσο όρο, 37-52 εκεί κυμαίνεται..Φυσικά, μετά με ξαναπέταξε έτσι απλά ...κάποιο Conflict με τους οδηγούς μυρίζομαι...
Meraklis56 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Αρχίδαμος,εκεί που παίζεις,σου βγάζει σφάλμα οτι σταμάτησε να ανταποκρίνεται το gta? είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα,μονο που εγώ είχα πειράξει ενα αρχείο,και δεν είχα τους συνηθισμένους περιορισμούς στα γραφικά.δλδ όλα στο very high και πιθανολογώ να έφταιγε αυτο,που με πετούσε το gta
Arxidamos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Αρχίδαμος,εκεί που παίζεις,σου βγάζει σφάλμα οτι σταμάτησε να ανταποκρίνεται το gta?είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα,μονο που εγώ είχα πειράξει ενα αρχείο,και δεν είχα τους συνηθισμένους περιορισμούς στα γραφικά.δλδ όλα στο very high και πιθανολογώ να έφταιγε αυτο,που με πετούσε το gta Αυτό ακριβώς φίλε μου, αλλά δεν έχω πειράξει κάποιο αρχείο, τι πρέπει να κάνω; Εκεί που δείχνει πόσο μνήμη χρησιμοποιεί το game, λέει 896, έναντι 998 (1gb έχει η 280 μου), οπότε δεν τίθεται θέμα leak...σωστά; άλλωστε το χει πράσινο.
Meraklis56 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 τότε φίλε,δεν εχω ιδέα.απο τότε που εγκατέστησα το gta χωρίς να πειράξει αυτο με τις μνήμη,δεν με έχει πετάξει ποτέ.δοκίμασε να βάλεις τα γραφικά λιγο λιγότερο.μπορεις να ρωτήσεις στo forum του παιχνιδιού http://www.gtaforums.com/index.php?showforum=120
killez2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 εχω κανει ενα δευτερο χρηστη στο pc moy και θελω να μεταφερω τα saves μου απο τον ενα χρηστη στον αλλο για να μην αρχιζω απο την αρχη. δοκιμασα διαφορουσ τροπουσ αλλα τιποτα ουτε με την αντιγραφη του χlives oyte me ta saves. δηλαδη μολησ παει να φορτωσει τα saves moy απο τον αλλο χρηστη που τα μετεφερα στον καινουριο μου λεει fail load check the hard drive kai moy aρχιζει αλλο παιχνιδι απο την αρχη τι να κανω
kronosG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αν είσαι σε Vista τα save σου είναι C:\Users\<user>\AppData\Local\Rockstar Games C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\XLive Αν εισαι σε ΧΡ τα save σου ειναι C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\ C:\documents and settings\<user>\Local Settings\Applicationdata\Microsoft\XLive Κανε και τους 2 φακέλους backup
killez2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αν είσαι σε Vista τα save σου είναι C:\Users\<user>\AppData\Local\Rockstar Games C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\XLive Αν εισαι σε ΧΡ τα save σου ειναι C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\ C:\documents and settings\<user>\Local Settings\Applicationdata\Microsoft\XLive Κανε και τους 2 φακέλους backup sou λοεο ρε φιλε οτι το εχω κανει ηδη αλλα δεν μποπρι να τα αωοιξει το gta
DjAde Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 δεν μπορεις να φανταστεις πωσες ωρες εψαχνα κατι που να δουλευει κατεβασε αυτο ειναι με το xlive αλλα αυτο δουλευει 100% http://rapidshare.com/files/261874437/1235560115_50_save_data_by_mrs.rar
giorgos2710 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Wf3Gp7y92NI[/ame]
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Χεχ, αν το πάλεψε να το βγάλει επίτηδες ο τύπος που το κατάφερε, respect.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Χεχ, αν το πάλεψε να το βγάλει επίτηδες ο τύπος που το κατάφερε, respect. Βασικά το λένε πολύ συχνά οι ταξιτζήδες, απλά ήθελε να το κάνει πιο θεαματικό.
liopyr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Βασικά το λένε πολύ συχνά οι ταξιτζήδες, απλά ήθελε να το κάνει πιο θεαματικό. E, ναι. Αλλά να πέσεις από 800 ορόφους και να πετύχεις Έλληνα ταρίφα ξέρω γω, πόσες πιθανότητες έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα