dhmak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Φίλε Sorath γία βάλε τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου, μου το έκανε και εμένα αυτό, με τους 17x.xx της nvidia βέβαια, απ' τους 18x.xx και μετά (φαίνεται η nvidia το διόρθωσε), η κάμερα με ακολουθεί αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται η πραγματικά σπαστική μετακινήση της, με το ποντίκι.
DjAde Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 γεια σας guys εχω ζαλιστει να ψαχνω για το πως γινετε να παρουμε saves και να τα βαλουμε στο gta iv ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ.οταν παω να τα τρεξω απο το παιχνιδι δλδ να κανω load μου βγαζει σφαλμα και μου λεει να ελενξω τον σκληρο δισκο please help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
activex Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 γεια σας guys εχω ζαλιστει να ψαχνω για το πως γινετε να παρουμε saves και να τα βαλουμε στο gta iv ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ.οταν παω να τα τρεξω απο το παιχνιδι δλδ να κανω load μου βγαζει σφαλμα και μου λεει να ελενξω τον σκληρο δισκο please help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. τα save είναι δικά σου ; αν τα παίρνεις από αλλού και έχει άλλη έκδοση (patch) είναι πιθανό το σφάλμα.
DjAde Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 δεν ειναι δικα μου αλλα αυτος που τα ανεβασε λεει οτι το εχει πατσαρισμενο σε 1.0.2.0 οπως και εγω δοκιμασα πολλα πατσ αλλα τα ιδια
activex Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 δεν ειναι δικα μου αλλα αυτος που τα ανεβασε λεει οτι το εχει πατσαρισμενο σε 1.0.2.0 οπως και εγω δοκιμασα πολλα πατσ αλλα τα ιδια ίσως γίνεται κάποιο μπέρδεμα με τα προφίλ. κάλο είναι να σου στείλει ΚΑΙ όλα τα σχετιζόμενα αρχεία (xlive κλπ κλπ) ώστε μαζί με τα save να ξεκινάς και με το δικό του προφίλ. Υ.Γ δοκίμασε και με τα save από το gamecopyworld.com (έχει και οδηγίες)
DjAde Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 οκ ευχαριστω για την βοηθεια βρηκα την λυση σε ενα σιτε και ειναι παρα πολυ απλη,μια απλι αντιγραφι ετσι ωστε να μην φορτωνει το windows live
xristoss1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 καλημερα,μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι η επιλογη να παιξω online? ευχαριστω.
activex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 καλημερα,μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι η επιλογη να παιξω online?ευχαριστω. Εφόσον είσαι συνδεδεμένος στο σωστό προφίλ (online και γνήσιος εννοείτε) ξεκινάς κανονικά το παιχνίδι και πατάς το πάνω (πλήκτρο δρομέα) ώστε να ανοίξεις το κινητό. εκεί έχει και το Multiplayer
mojitooc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Kαλημερα,εχω ενα προβληματακι με τις σκιες του game : και τα settings που εχω ειναι τα εξης : .. GPU εχω την ΑΤΙ HD4850 και CPU Inter Core 2 6600 @ 2.40GHz και RAM 2GB
activex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 mojitooc μια χαρά είσαι. βάλε τελευταίο Patch και high στις σκιές και θα δείχνει καλύτερα.
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ξερει κανεις που αποθικευονται τα κλιπακια που τραβαμε απο την in-game επιλογη;
giorgos2710 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ξερει κανεις που αποθικευονται τα κλιπακια που τραβαμε απο την in-game επιλογη; Πας στο video editor απο το κινητο μετα πατας πανω στην κατρελα Editor - Create new επιλεγεις ενα βιντεο απο την στηλη στα αριστερα ,βαζεις ενα τιτλο και ανάλογα με την ποιοτητα που θες πατας στο αναλογο κουτακι WEB,720p κτλ Το video θα αποθηκευτη στο My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Videos\rendered σε μορφη wmv
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Πας στο video editor απο το κινητο μετα πατας πανω στην κατρελα Editor - Create newεπιλεγεις ενα βιντεο απο την στηλη στα αριστερα ,βαζεις ενα τιτλο και ανάλογα με την ποιοτητα που θες πατας στο αναλογο κουτακι WEB,720p κτλ Το video θα αποθηκευτη στο My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Videos\rendered σε μορφη wmv Θενξ,θα το δοκιμασω αργοτερα.
Arxidamos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω, είμαι ο μόνος που εξακολουθεί να του κρασάρει το game, μετά από 20 λεπτά και να τον πετάει στην επιφάνεια , ακόμα και μετά τα 4 patch που έχουν βγει; Νισάφι πια με αυτό το κ*λοπαιχνιδο (sorry κιόλας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα