Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

CD με mp3 μπορώ να το αντιγράψω στον δίσκο; δεν βρήκα τον τρόπο

ειτε ριπαρεις audio cd, ειτε βαζεις εκει μπροστα καννα usb stick, ειτε εισαι συνδεδεμενος στο pc και παιζει απο κει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειτε ριπαρεις audio cd, ειτε βαζεις εκει μπροστα καννα usb stick, ειτε εισαι συνδεδεμενος στο pc και παιζει απο κει

είπα να το γυρίσω σε pm αλλά είναι full... σβήσε να συνεχίσω εκεί

Προχώρησε η ώρα και δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Ακυρώνω το pm...:

Έβαλα στο usb stick-ακι μου αλλά δεν το "είδε"... υποθέτω ότι είναι θέμα διαμόρφωσης.

Έβαλα ένα cd με mp3 και έπαιξε κανονικά. Αυτά τα mp3 από το cd δεν μπορώ να τα βάλω στον δίσκο του xbox; Μόνο με lan;

ρε παιδια ..μην χαλιεστε ετσι...τα πραγματα ειναι απλα ..οποιος βαριεται να κανει install σε pc για να παιξει ενα game παει στην κονσολα κ βαζη το δισκακι και αυτο ειναι..τωρα αν ειναι καλυτερα τα πραγματα σε pc η κονσολα αυτο ειναι υποκειμενικο..εγω τουλαχιστων 20 χρονια ασχολιας μου με (pc,playstation,sepctrum, amstrad, amiga, game boy sega,) σας λεω τουτο...οτι το pc εχει απεριοριστα πραγματα να κανεις (και παιχνιδια) ενω στις κονσολες μονο παιχνιδια..αντε κ κανα online(τωρα με τις καινουργιες)..αυτο δεν συμαινει οτι το xbox η playstation ειναι μαπα καθε αλλο..το καθενα την δουλεια του..

Αλλά με το ρυθμό των αξιόλογων νέων κυκλοφοριών στα PC να έχει ελαττωθεί και τις κονσόλες να δίνουν τα ρέστα τους, δεν μου μένει άλλη επιλογή. Κάποτε είχα ένα Xbox (αλλά και ένα MegaDrive και ένα Gameboy και ένα PS1 κλπ) και τα χρησιμοποιούσα ως συμπληρώματα στο computer gaming. Τώρα γίνεται ακριβώς το ανάποδο. Το PC το έχω για κανα manager, κανα chessmaster, κανα adventure αν τύχει να βγει τίποτα καλό, κανα RTS (CoH ftw) και μερικά simulators (Live for Speed, FSX, Silent Hunter III&IV). Μέχρι εκεί. Τα καλά παιχνίδια που έπαιξα στο 360 τους τελευταίους 8 μήνες, δεν τα έχω παίξει μαζεμένα στο PC τα τελευταία 3 χρόνια.

quoted for emphasis

Καλο μεσημερι.Θα ηθελα να συμπληρωσω και εγω την γνωμη μου πανω σε αυτο το θεμα.Δεν ειμαι και πολυ PC gamer απο τον τελευταιο καιρο που εβαλα Internet στον υπολογιστη μου.Αν και αυτη η σειρα ειναι του στυλ μου,μου αρεσει αρκετα οχι ομως σαν το Resident Evil αλλα αρκετα,αφου μπορεις να κανεις οτιδηποτε εκει μεσα.Οταν ανοιγω το pc το μονο που θα ξεσκιζω ειναι forums.Mε λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι προτιμω και εγω οπως και ο ΒOUGAS,πιο πολυ τις κονσολες απο τον υπολογιστη.Εχω ολες την κονσολες στην κατοχη μου.ΒOUGAS ειμαι μαζι σου!!!! Συμφωνω μαζι σου!!!

Και ποιά game έχουν βγεί σε αυτούς τους 6 μήνες για το xbox που δεν τα έχετε δει σε 3 χρόνια στο pc??!

Τα δύο κονσολάδικα που μας έρχονται σε λίγες μέρες το devil may cry και το mass effect λίγο που είδα τα video τους από gameplay με πείρε ο ύπνος από την βαρεμάρα. Και μην μου πείτε για ράλι και gta που αυτό το game έχει κλείσει ήδη δεκαετία.

Τι να πω αν θεωρείτε αυτά τα game φοβερά μάλλον οι καιροί έχουν αλλάξει..

Ωωωωωχ ρε συ, αναφέραμε ήδη πόσα games και τα έβγαλες όλα μάπες. Πάνε δες βαθμολογίες και σχόλια σε κανα gamerankings για να δεις τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος γι' αυτά τα games και αν είναι όντως καλό το Mass Effect. Εδώ μιλάμε για GTA:IV που πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ και λέμε ότι είναι παιχνίδι δεκαετίας...

Ενδεικτικά πάντως να αναφέρω μια πρόχειρη λίστα από πέρσι τον Οκτώβρη μέχρι τώρα (είχα πει για 8, όχι για 6 μήνες):

• Halo 3
  • Fifa 08 next-gen
  • Project Gotham Racing 4
  • ΝΒΑ 2k8
  • Assassin's Creed (στο PC το είδαμε μισό χρόνο μετά και ήταν τίγκα στο bug)
  • Ace Combat 6
  • Mass Effect
  • Rock Band (στην Αμερική έστω, όπου να 'ναι έρχεται όμως)
  • Burnout Paradise
  • Devil May Cry 4 (οκ, ούτε εμένα μου αρέσει αλλά το έπαιξε πολύς κόσμος)
  • Lost Odyssey
  • Army of Two
  • Viking: Battle for Asgard
  • Uefa Euro 2008 nextgen (best football engine yet)
  • GTA: IV

Και αυτή η λίστα είναι για το 360, σκεφτείτε κι αυτά που βγήκαν αποκλειστικά στο PS3.

σα να σε απαταει λιγο η μνημη σου johnny μου.. :lol:

εγω θυμαμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την υστερια που ειχε πιασει ολους τους hi-end PCακηδες

MEXΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΧΑΚΕΥΤΕΙ ΤΟ OBLIVION, γιατι "μαμα" ητανε οπτικα χειροτερο απο το 360.

Μάλλον Peter εσύ δεν τα θυμάσαι καλά :P. Το Vanilla Oblivion συνεχίζω να το θεωρώ πατάτα (μην πω ότι δεν παρατηρούσες τα μακρινά θολά textures τότε. Μπορείς να ξεθάψεις το thread να δεις τι έλεγες :P). Στο ίδιο thread είχα δείξει και Vanilla Oblivion PC versus Oblivion X360 side-by-side και η PC έκδοση από μαμά είχε καλύτερο Image Quality (καλύτερο draw distance, περισσότερο χορτάρι/αντικείμενα και σκιές... για να μην πω ότι πάλι η Χ360 έκδοση υπέφερε από το ανύπαρκτο AF). Όσο για το FSAA... συγγνώμη αλλά στα PC games μπορούμε κάλιστα να ανεβάσουμε την ανάλυση για να το καλύψουμε αυτό το "κενό" ;). Όπως και να έχει όμως, επί 19-20 μήνες χαίρομαι high-end PC gaming με το ίδιο PC (και το κυριότερο από όλα με framerate πάνω από τα 30... κάτι που θεωρείται πολυτέλεια πλέον στα περισσότερα consoles games που είναι capped στα 30fps).

PS: Και δόξα τον Θεό έχω παιχνίδια να παίξω όταν παίρνω άδειες οπότε είμαι κομπλέ. Δεν μου λείπει κάτι σε θέμα gaming στο PC... εδώ ακόμα δεν έχω παίξει το Kane's Wrath να πούμε :lol:. Και ρίξτε μια ματιά σε ένα Indie παιχνίδι που ονομάζεται "Love". Ίσως σιγά σιγά μάθετε μερικοί κάτι από πρωτοτυπία που δεν συναντάται σε άλλα παιχνίδια ;)

Ωωωωωχ ρε συ, αναφέραμε ήδη πόσα games και τα έβγαλες όλα μάπες. Πάνε δες βαθμολογίες και σχόλια σε κανα gamerankings για να δεις τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος γι' αυτά τα games και αν είναι όντως καλό το Mass Effect. Εδώ μιλάμε για GTA:IV που πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ και λέμε ότι είναι παιχνίδι δεκαετίας...

Ενδεικτικά πάντως να αναφέρω μια πρόχειρη λίστα από πέρσι τον Οκτώβρη μέχρι τώρα (είχα πει για 8, όχι για 6 μήνες):

• Halo 3
  • Fifa 08 next-gen
  • Project Gotham Racing 4
  • ΝΒΑ 2k8
  • Assassin's Creed (στο PC το είδαμε μισό χρόνο μετά και ήταν τίγκα στο bug)
  • Ace Combat 6
  • Mass Effect
  • Rock Band (στην Αμερική έστω, όπου να 'ναι έρχεται όμως)
  • Burnout Paradise
  • Devil May Cry 4 (οκ, ούτε εμένα μου αρέσει αλλά το έπαιξε πολύς κόσμος)
  • Lost Odyssey
  • Army of Two
  • Viking: Battle for Asgard
  • Uefa Euro 2008 nextgen (best football engine yet)

Και αυτή η λίστα είναι για το 360, σκεφτείτε κι αυτά που βγήκαν αποκλειστικά στο PS3.

Xασμα.. τελικά για μερικούς μια χαρά είναι οι κονσόλες.

πωπω απιστευτα game στην λιστα :lol::lol:

πραγματικα ζηλευω :lol::lol:

Και μην συγκρινεται το Oblivion απο τα pc με τις κονσολες ειναι ατοπο.

εχω την 8800gtx απο τοτε που βγηκε και κανενα game δεν εχει καταφερει να με κανει να θελω να αλαξω καρτα γιατι δεν μπορεσε να το "τρεξει" comple

Εγώ βέβαια από την άλλη σκέφτομαι τι βγήκε exclusively σε PC την ίδιο χρονική περίοδο και πέραν του manager (που άργησε να βγει στο 360) και του Crysis δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι της προκοπής (όχι, το World in Conflict δεν μου άρεσε, μια απ' τα ίδια μου φάνηκε).

Και τελοσπάντων, δεν έχω ούτε χρόνο ούτε όρεξη να ασχολούμαι με την κόντρα PC-consoles, δεν το συνεχίζω το θέμα. Ο καθένας μας ας λέει τα δικά του. Πάω να παίξω τίποτα στην κονσόλα μου και σαν αφήνω στα benchmark σας και στο κυνήγι του AA/AF.

Εγω το μονο καλο παιχνιδι που εχω παιξει στο 360 μου ειναι το sonic the hedgehog.. Το συγκεκριμενο game μπορει να μην εχει καλα γραφικα αλλα εχει πολυ καλο gameplay. Το sonic the hegdehog με ενθουσιασε πολυ περισσοτερο απο το halo3 το οποιο halo3 δεν ειναι τιποτα μπροστα στον φοβερο και τρομερο σκατζοχοιρο sonic. Εχω τερματισει τα περισσοτερα games της σειρας τωρα παιζω το Sonic Adventure 2 στο pc. Διαβααα στο net οτι το επομενο game της σειρας θα βγει νοεμβριο για ps3 360&ps2 ενοειται οτι θα το παρω οπωσδποτε. Να σας θυμηθω ο μονος λογος που πηρα το 360 ηταν για να παιξω το Sonic The Hedgehog και κανενα αλλο game. Αν δεν ειχε βγει το Sonic στ0 360 ΔΕΝ θα επαιρνα 360!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...