UpToDate_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Χρειαζεται να backupαρεις και τα αρχεια του wlive. Μονο που μου το δωσαν κατι πειρατες..... Αρα δεν παιζει ... Να αυτος εδω ηταν
javaneze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 lol ΑΠο αυτον δεν βαζεις καθολου live; Ουτε σε offline mode;
UpToDate_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 lol ΑΠο αυτον δεν βαζεις καθολου live; Ουτε σε offline mode; Tιποτα,κατι αρχεια αλλαζοντε και ολα μελι γαλα.....η μονη βλακεια ειναι οτι τωρα που θελω να κανω φορματ...και εχω το παιχνιδι σε προχωριμενο σημειο...δεν ξερω αν θα λειτουργουν τα saves για μετα....
N.I.C Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Tιποτα,κατι αρχεια αλλαζοντε και ολα μελι γαλα.....η μονη βλακεια ειναι οτι τωρα που θελω να κανω φορματ...και εχω το παιχνιδι σε προχωριμενο σημειο...δεν ξερω αν θα λειτουργουν τα saves για μετα.... Θα λειτουργούν ρα, εγώ μόνο αυτά πήρα, και μετά από κάμποσα format, παίζουν οκ.
UpToDate_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Θα λειτουργούν ρα, εγώ μόνο αυτά πήρα, και μετά από κάμποσα format, παίζουν οκ. Στο 1ο δεν επιασε εε;:lol:
jimmy007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Παιδια θελω να κανω φορματ στο πσ μου και θελω να αντιγραψω τα saves, εχω ακουσει οτι αντιγραφεις αυτα τα αρχεια (C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames) τα save δηλ. και μετα δουλεύει παλι κανονικα αλλα μηπως θελει και τιποτα αλλες διαδικασιες???Ευχαριστω!!!
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Να πω ότι είναι πολλά πόστς πίσω....Λίγο πρίν το δικό σου το ίδιο συζητάνε!
jimmy007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Να πω ότι είναι πολλά πόστς πίσω....Λίγο πρίν το δικό σου το ίδιο συζητάνε! Αυτο λεω αν χρειαζεται και τιποτα αλλο και οχι μονο αυτο (C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames) πως γινεται buckup sto xlive????καμια ιδεα??? Ξερει κανεις τιποτα ρε παιδια????????????????????? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2009 από jimmy007
jimmy007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry:
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να παίξει σε 3ghz cpu 1.5gb ram ati 9600 ? ξέρω θέλω αναβάθμιση αλλά λέω μήπως και γίνει κανένα θαύμα. ενώ το πέρασα όταν το τρέχω μου βγάζει σφάλμα.ότι η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει κλπ κλπ.
outlaw star Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να παίξει σε 3ghz cpu 1.5gb ram ati 9600 ? ξέρω θέλω αναβάθμιση αλλά λέω μήπως και γίνει κανένα θαύμα. ενώ το πέρασα όταν το τρέχω μου βγάζει σφάλμα.ότι η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει κλπ κλπ. δε ξέρω τις απαιτήσεις του αλλά θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα θέλει vga με shader model 3 πράγμα το οποίο η ati 9600 δεν έχει οπότε...
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να παίξει σε 3ghz cpu 1.5gb ram ati 9600 ? ξέρω θέλω αναβάθμιση αλλά λέω μήπως και γίνει κανένα θαύμα. ενώ το πέρασα όταν το τρέχω μου βγάζει σφάλμα.ότι η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει κλπ κλπ. Το μηχανημα της αδερφης μου ειναι τετοιο. Οχι δεν προκειται να παιξει ποτε και με τιποτα. Εδω δεν παιζει αλλα κ αλλα αυτο το "μαρκουτσι" θα παιξει?
jimmy007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Χρειαζεται να backupαρεις και τα αρχεια του wlive. τι ενοεις????
activex Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 τι ενοεις???? αδελφέ. πιάσε ότι σχετίζεται με το παιχνίδι και κράτα το! δηλαδή το προφίλ από το "Microsoft Games for Windows - LIVE" Και xlive. Κρατάς και τα save και εφόσον θυμάσαι κωδικούς από τα προφίλ σου είσαι εντάξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα