Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dhmak εγώ θα έλεγα να μη δώσεις λεφτά για κάρτα τώρα...

μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι θα έχουν εμφανισθεί οι καινούριες της

ΑΤΙ σε λογικά...λογικές τιμές! εκεί θα πάρεις ένα καλό Plus συνολικά ;)

(αν και φημολογείται ότι μπορεί να πιάσει και ΟΚΤΩΒΡΗ...

πάλι δεν αξίζει τόσο να τα σκάσεις τώρα και για τόσο λίγο!)

Επεξ/σία από activex
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω με την Gtx260 2gb ή 4870VX 2gb θα παίξει το game τα πάντα όλα στο τέρμα..

Ναι καλα εχω την 4870χ2 και 3g se triple kai i7 και το παιχνιδι ειναι απαραδεκτο .Παιζω crysis στο full ( HD analisi) και δεν μπορω να παιξω την μαλ@κια...Αισχος!!!! απλα

Το πιο κακογραμμενο video game στην ιστορια.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ναι καλα εχω την 4870χ2 και 3g se triple kai i7 και το παιχνιδι ειναι απαραδεκτο .Παιζω crysis στο full ( HD analisi) και δεν μπορω να παιξω την μαλ@κια...Αισχος!!!! απλα

Το πιο κακογραμμενο video game στην ιστορια.......

Δεν βάζεις άλλα 3gb;:-D

Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω..Patch έβαλες;Τα dll τα άλλαξες με τα σωστά της Razor;

Σε εμένα πάντως με Quad γτπ,4gb ram και 4870 1gb νεράκι πάει..

Λίγο στις σκιές αν το προσέξεις πολύ έχει μικρές κηλίδες..αλλά θέλει να το προσέξεις πολύ..την ώρα που παίζεις δεν το προσέχεις.Και όλα high και very high σε 1920x1080.

Η μήπως νομίζεις ότι για να παίξει ένα παιχνίδι πρέπει να πιάνεις over 60fps μόνιμα και να έχεις όλες τις μπάρες στις ρυθμίσεις ανεξαρτήτου τι είναι η καθεμία στο τέρμα;(To view distance πχ για να μπεί στο τέρμα μπορεί να θέλει και 4gb vram):fear:

Τα settings για να τα αλλάζεις είναι man δεν είναι για μόστρα..

Κακογραμμένο είναι αλλά με ένα μέτριο hardware παίζει μια χαρά...B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:32 ----------

εγω το καταλαβα απο την πρωτη φορα που το βαλα και το σουταρα

Και εγώ την πρώτη που το είχα βάλει..χωρίς σωστό patch,δεν έπαιζε και με χειριστήριο(άντε να στρίψεις με τα βελάκια..) έφυγε με τη μία...Τώρα όμως παίζει κυριλέ..

Επεξ/σία από nikos21aek
Δημοσ.

nikos21aek Με το 1.04 και τις σκιές στο high οι τελείες που λες εξαφανίστηκαν σε εμένα και είναι τελείως smooth.

Δημοσ.

Καλά έδωσες ένα σωρό λεφτά και δεν έβαλες τουλάχιστον 6 γιγα μνήμη σε σύστημα με i7?

Με τουλάχιστον 4 γίγα μνήμη και το 1,04 patch δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το παιχνίδι. Το συγκεκριμένο θέλει απλά μνημη και καλό επεξεργαστή.

Δημοσ.
παρεπιπτόντως έχει βγει σπασμένη έκδοση του 1.04 από τα ξουράφια.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα στην 1.0.3

Να το ρισκάρω άραγε;

:fear:

Δημοσ.

Ίδια φάση είμαι και εγώ...

Δεν κουνάω φύλο αν δεν τερματιστεί...:-D

Άντε καλή συνέχεια να παίξουμε και λίγο gta γιατί πολύ το άφησα και είμαι ακόμη στο 30%..

Μια ερώτηση γρήγορη.

Κανένα πιπίνι θα παίξει ή αυτή τη Μισέλ θα παντρευτώ κιόλας;

Μου τα έχει ζαλίσει μέχρι και κοστούμι 2000$ έβαλα και δεν της αρέσει..:-(

Δεν πιστεύω να βρίσκεις και κανένα γκομενάκι από το ίντερνετ από τη σελίδα που έκλεισες ραντεβού με το στράκι...χα καλή ιδέα..Κάτσε να το προσπαθήσω τώρα...:-D

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να βρίσκεις και κανένα γκομενάκι από το ίντερνετ από τη σελίδα που έκλεισες ραντεβού με το στράκι...χα καλή ιδέα..Κάτσε να το προσπαθήσω τώρα...:-D

γιατί να μην βρίσκεις ; (Θέλει λίγο επιμονή φυσικά)

κοίτα και τα επαγγέλματα...μην χτυπάς κακομοίρες :P

θα σου φανούν χρήσιμες οι υπηρεσίες τους :o

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:46 ----------

Δεν έχω κανένα πρόβλημα στην 1.0.3

Να το ρισκάρω άραγε;

:fear:

για μας τους γνήσιους δεν έπαιξε πρόβλημα!

το αντίθετο μάλιστα... είναι πιο ώριμα τα πράγματα ;)

Δημοσ.
Καλά έδωσες ένα σωρό λεφτά και δεν έβαλες τουλάχιστον 6 γιγα μνήμη σε σύστημα με i7?

Με τουλάχιστον 4 γίγα μνήμη και το 1,04 patch δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το παιχνίδι. Το συγκεκριμένο θέλει απλά μνημη και καλό επεξεργαστή.

δεν ειναι θεμα μνημης ! αλλα θεμα μαμακιας που δερνει τους προγραμματιστες του πιχνιδιου

Δημοσ.

Μια χαρά μπορείς να πάρεις ταξί.

Εγώ μόνο με ταξί μετακινούμαι πλέον.

Κρατάς πατημένο το πλήκτρο που μπαίνεις στο αυτοκίνητο και μπαίνεις σαν πελάτις.Μετα διαλλέγεις προορισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...