Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι!!!:-D:-D:-D

Διάλειμμα για κατούρημα,καινούριο φραπέ και λίγο insomnia να ξεμουδιάσω!:-D

Φτάνει για σήμερα!Να κοιμηθώ και λίγο..:-(

Με την καμια!αφου εχτες κατα τις 2 αρχησες...86% σε 10 ωρες;Mε τιποτα!screenshot .....:P

Δημοσ.

Να πειράξω τίποτα αξίζει;Θα δω καμία διαφορά τρελή αν ρίξω τίποτα πιο κάτω;

Να βαλεις και το 1.0.4.

Μπορεις να χαμηλωσεις τα vehicle density & detail distance. Ισως να δεις διαφορα.

Το 48 fps που ειδες στο bench μην σε τρελαίνει.

60 μου δινει το bench αλλα ingame παιζω βαση fraps, 25-40 στην καλυτερη.

Αν μπορει να τρεχει τελεια σε κονσολα και ενα pc αρκετες φορες ισχυροτερο πατωνει παει να πει οτι κατι πηγε στραβα στην μεταφορα.

Aναλωνουμε τις ιδιες ατακες ... Τι να συγκρινεις γραφικα με την κονσολα...

Το ειχα παιξει σε ps3 μεχρι να βγει για pc ... Αλλο παιχνιδι ...

Δημοσ.

Aναλωνουμε τις ιδιες ατακες ... Τι να συγκρινεις γραφικα με την κονσολα...

Το ειχα παιξει σε ps3 μεχρι να βγει για pc ... Αλλο παιχνιδι ...

Δεν ειναι μονο τα οπτικα τα ιδια αλλα και η γενικη αποδοση του παιχνιδιου. Εδω εχουμε δει αλλα και αλλα παιχνιδια να παιρνουν πραγματικα αυτο που τους αξιζει στο PC και το GTA 4 να μην μπορουν να κανουν σωστη δουλεια? Ελεος. Μην προσπαθουμε να τους καλυψουμε, οι ανθρωποι βιαστηκαν και δεν εκαναν ακριβως τη δουλεια τους οπως επρεπε γι αυτο και βγηκε ετσι το παιχνιδι.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε κακες μεταφορες απο κονσολες σε PC. Εχουμε μαθει πλεον αν και υπαρχουν πολλα παραδειγματα που τα παιχνιδια οντως ειναι πολυ καλυτερα απο τις κονσολες και κανουν σωστη χρηση του ανωτερου hardware.

Δημοσ.
Αν ξεμείνεις από λεφτά και όπλα τι κάνεις;

Εκτός από το να ψειρίζεις 20$ από περαστικούς.

Στα αυτοματα μηχανιματα Νικο .;)

Βtw,εβαλα εκεινο το σετακι με τα 4giga και εστρωσε τερμα το παιχνιδι...ανασταση:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:59 ----------

Tι ηθελα και μιλησα με το κωλοπαιχνιδο...........:mad:

Κατι εγεινε τωρα και μου βγαζει error WS10 ....και μου λεει να ξαναεγκαταστησω το παιχνιδι...:mad::mad::mad:

Οτι να'ναι:mad:

Δημοσ.

A αυτό το patch(1.0.3)που έβαλα είχε και καμιά 10αρία dll για αντιγραφή επικόλληση αντικατάσταση στον φάκελο του παιχνιδιού για να αποφύγεις τα τυχόν errors που μπορούν να βγουν.Στείλε πμ άμα είναι να στο στείλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρητήσω την αποψή σας, για το άν θα παίζει καλύτερα το GTAIV σε μία GTX260 (που σκοπέυω ν' αγοράσω) απο την τωρινή μου 9600GT ;;

(Το λέω λόγω μνήμης, άν είχα μάλιστα πιό πολλά λεφτά θα πήγαινα σε 1.8 GB μνήμης, που πιστέυω εκεί θα έδινε τα ρέστα του, το GTAIV (το υπόλοιπο σύστημα μου: P5B, Ε8400, 2GB KINGSTON HYPERX, PSU 750W)).

Ευχαριστώ πολύ liopyr, για την άμεση απάντηση.

Δέ το περίμενα η Palit που επέλεξα να τα πηγαίνει τόσο καλά.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
Να ρητήσω την αποψή σας, για το άν θα παίζει καλύτερα το GTAIV σε μία GTX260 (που σκοπέυω ν' αγοράσω) απο την τωρινή μου 9600GT ;;

(Το λέω λόγω μνήμης, άν είχα μάλιστα πιό πολλά λεφτά θα πήγαινα σε 1.8 GB μνήμης, που πιστέυω εκεί θα έδινε ρέστα το GTAIV, το υπόλοιπο σύστημα μου: Ε8400, 2GB KINGSTON HYPERX, PSU 750W)

Εννοείται πως θα παίζει καλύτερα.

Αλλά μιας και θα κάνεις την αναβάθμιση για το κωλοπαίχνιδο, επιβάλλεται να πάρεις άλλα 2giga ram, και να παίξεις σε 64bit λειτουργικό.

Δημοσ.

Παίζει να είναι το μόνο παιχνίδι που αξίζουν τα 2gb..

Για να χρησιμοποιεί το 90-95% από το 1gb σημαίνει ότι χρειάζεται πιο πολλά..

Εγώ πιστεύω με την Gtx260 2gb ή 4870VX 2gb θα παίξει το game τα πάντα όλα στο τέρμα..Αλλά σε γενικές γραμμές δεν αξίζει η αγορά των δύο αυτών καρτών..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...