Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξεκινάω το game...Πλιζ όποιος γνωρίζει στα γρήγορα να μου πει σε ποιο πατσάκι είμαστε;Γιατί το μόνο που έχω είναι τo game όπως είχε πρωτοκυκλοφορήσει...

H PC έκδοση είναι στο 1.04.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως εγω ελπίζω να το βελτιώσουν και να το ομαλοποιήσουν κάπως,όπως έγινε με το crysis,μπάς και καταφέρω και το παίξω,αλλιως xbox360,που τα σπάει το παιχνιδάκι...τα σπάει όμως ;)

Υγ:Γενικά το τελευταίο patch θεωρείται το καλύτερο,η το 1.2 ήταν το πιο καλό?(γιατί κατι τέτοιο άκουσα:rolleyes:)

Δημοσ.
gtaivb.jpg

Εδώ είμαι καλά ή να ρίξω κι άλλο;

To Vsync από που το ενεργοποιείς στο παιχνίδι;

Exει επιλογη κατ΄ απ'αυτα :P

Δημοσ.
Άμα είχε θα ρωτούσα;:P

Το ενεργοποίησα από την κάρτα αλλά κάτι πάλι δεν μου φαίνεται καλά..:-D

Eβαλες πατσακι ετσι;

Δημοσ.
Eβαλες πατσακι ετσι;

no...To ξέχασα!:-D

Τόση ώρα πάλευα να μπω μέσα στο παιχνίδι και να απενεργοποιήσω τα Windows live για το gamepad.

Τώρα θα κατεβάσω το 1.03 για 64bit..To 1.04 υπάρχει;Είναι καλύτερο;

Δημοσ.

Τόση ώρα πάλευα να μπω μέσα στο παιχνίδι και να απενεργοποιήσω τα Windows live για το gamepad.

Δεν εχω ιδεα...:P

Μονο το 1.0.4 εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.Μια χαρα.

Αμα μπορεις πανε και στο OOT,μπας και με διαφωτισεις εσυ....:-D

Δημοσ.

Με το 1.04 παίρνει μια μικρή αύξηση ακόμα σε επιδώσεις και οι σκιές στο high πλέων είναι αψεγάδιαστες.

φυσικά υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις όπως και διορθώσεις λαθών...

άντε κούτσα κούτσα και με το επερχόμενο hardware ...μέσα στο 2010 θα μιλάμε για τον καλύτερο τίτλο!

και όλα αυτά ακριβός επειδή ήρθε σε λάθος εποχή από κάθε άποψη (συμπεριλαμβανομένης και της εταιρικής βιασύνης) :o

Δημοσ.

Έβαλα το 1.0.3

Τώρα που το άρχισα δεν ξαναβάζω άλλο πατσάκι...Μια χαρά είμαι..

Σε 1920χ1080 με 48fps High ολα και το water Quality very High.

View distance 32,

Detail distance 72,

Vechicle Density 51 και

Shadow Density 10.

Όπως μου τα είχε δεν πείραξα τίποτα.

Να πειράξω τίποτα αξίζει;Θα δω καμία διαφορά τρελή αν ρίξω τίποτα πιο κάτω;

Δεν έπαθα και την πλάκα μου-Tι πλάκα δηλαδή να πάθαινα με cartoonίστικους χαρακτήρες;-αλλά παίζεται μια χαρά και είναι και πώρωση..:devil:

Y.Γ:To ν@κι-μου τι θέλει να κάνεις για να κάτσει;:-D

Δημοσ.

βασικά nikos21aek είσαι ΠΟΛΥ μια χαρά (και απορώ με τι σύστημα...)

το 1.04 δεν θα σε χαλάσει. κατά τα άλλα αν αυτό το framerate στο κρατήσει Ingame μέρα νύχτα...μην πειράζεις τίποτα.

Υ.Γ ε πάν το 2-3 βόλτες να χαρεί ντε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι κατάλαβα...Χρησιμοποιεί πολύ gpu ram και πιθανόν να μετράει σε αυτό το παιχνίδι το 1gb ram της 4870 μου..Και θέλει και δυνατό επεξεργαστή..Με quad default στα 2,3ghz έβγαζε 42fps και με o/c στα 3,1ghz πήγα στα 48fps(Και με 42fps μια χαρά παιζόταν)

Επίσης θέλει οπωσδήποτε και 4gb ram

Χρησιμοποιεί το 75% της cpu,το 74% της ram και το 90% της gpu ram(Παίζει δηλαδή να θέλει και πάνω από 1gb ram..Αν πήγαινε πάνω από 90% θα μαμιόνταν ο Δίας).

Άρα θέλει gpu από ~4850 και πάνω με 1gb ram,πάνω από 3gb ram και επεξεργαστή με περισσότερους από 2 πυρήνες για να παίξει το παιχνίδι ικανοποιητικά.

edit:Soz μ@λκία είπα..Για να παίξει ικανοποιητικά σε High θέλει πάνω από όλα αυτά.

Σε low θα παίζει και με χειρόταρο hardware..Άλλα 1gb gpu ram και >3gb ram όπως και δήποτε..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ----------

Btw το MS X360 έβγαλε κιόλας τα λεφτά του..Πραγματική απόλαυση να παίζεις το παιχνίδι με αυτό το χειριστήριο!

Μόνο το γκάζι δεν είναι κλιμακώμενο όπως στα ραλάκια και τσάμπα η μεγάλη διαδρομή του L2,R2..Αν το είχε και αυτό..:fear: Την αίσθηση την έχεις παρόλα αυτά..:-)

Πολύ κάψιμο όμως λέμεεεεεε 14%..έχουμε ακόμη..:-D

Επεξ/σία από nikos21aek
Δημοσ.

Btw το MS X360 έβγαλε κιόλας τα λεφτά του..Πραγματική απόλαυση να παίζεις το παιχνίδι με αυτό το χειριστήριο!

Πολύ κάψιμο όμως λέμεεεεεε 14%..έχουμε ακόμη..:-D

Tι 14%;Eχτες δεν αρχησες;:whistle:

Δημοσ.
Tι 14%;Eχτες δεν αρχησες;:whistle:

Ναι!!!:-D:-D:-D

Διάλειμμα για κατούρημα,καινούριο φραπέ και λίγο insomnia να ξεμουδιάσω!:-D

Φτάνει για σήμερα!Να κοιμηθώ και λίγο..:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...