UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Όπως νομίζεις. Mα μου λες οτι δεν ειναι δυνατο να τρεξει με λιγα λογια....
liopyr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Mα μου λες οτι δεν ειναι δυνατο να τρεξει με λιγα λογια.... Δε στο λέω. Το ξέρω πως δεν είναι δυνατό να τρέξει με playable framerate στο σύστημα σου. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις θέλεις, και να εμπιστεύεσαι το youtube ψάχνοντας τον "άγνωστο" λόγο που δεν σου παίζει.
jimmy007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Γεια σας!Μηπος γινεται να μου πειτε πως να το κανω να μην κανει εκκινηση με τον υπολογιστη το rockstar game αυτο μορε που βγαζει οταν ανοιγουμε τον υπολογιστη που παταμε play για να παιξουμε!!!
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δε στο λέω.Το ξέρω πως δεν είναι δυνατό να τρέξει με playable framerate στο σύστημα σου. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις θέλεις, και να εμπιστεύεσαι το youtube ψάχνοντας τον "άγνωστο" λόγο που δεν σου παίζει. Kαι παλι σου λεω,δεν με ενδιαφερει το framerate..και με τα παντα χαμηλα να παιξω απλως θελω.... Και πανω κατω δεν καταλαβες οτι εμενα αλλο ειναι το προβλημα μου...δεν κανει load τα textures του παιχνιδιου. Kαι μου κρυβει επιλογες απο το Graphics Interface. Kαι οσο για το βιντεο,το παρεθεσα για να σου δειξω οτι ΓΙΝΕΤΑΙ να παιξει καποιος το ΙV ακομα και με χειροτερη καρτα απ'την δικια μου σε αξιολογα οπως βλεπεις και εσυ frames. Man, όπως σου ξαναειπα, με το υπάρχον hardware ξέχνα το, σε οποιαδήποτε ανάλυση/settings.
liopyr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Γεια σας!Μηπος γινεται να μου πειτε πως να το κανω να μην κανει εκκινηση με τον υπολογιστη το rockstar game αυτο μορε που βγαζει οταν ανοιγουμε τον υπολογιστη που παταμε play για να παιξουμε!!! Σφάχτο από τις υπηρεσίες εκκίνησης. start - run - msconfig - υπηρεσίες - ξετίκ ότι έχει σχέση με R* live μπούρδα. Πάντως μόλις ξανα-ξεκινήσεις το παιχνίδι, αυτό θα ξανα-ορίσει την υπηρεσία στην έναρξη, και θα πρέπει να κάνεις ξανά την ίδια διαδικασία. Εγώ έχω συμβιβαστεί μέχρι να προκόψω να το τερματίσω.
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Γεια σας!Μηπος γινεται να μου πειτε πως να το κανω να μην κανει εκκινηση με τον υπολογιστη το rockstar game αυτο μορε που βγαζει οταν ανοιγουμε τον υπολογιστη που παταμε play για να παιξουμε!!! Λοιπον,πατα στο κουμπι της εκκινησης.(START) Δεξια θα δεις μια επιλογη "Εκτελεση",πατα εκι,στο κουτι που θα σου βγει γραψε msconfig. Θα εμφανιστει ενα παραθυρο. Πας στην καρτελα Εκκινηση και θα δεις καπου να αναγραφεται κλικαρισμενο το RGSCLauncher. Ξετικαρετο και εισαι οκ. Εdit...αργησα πολυυυυ...
jimmy007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Λοιπον,πατα στο κουμπι της εκκινησης.(START)Δεξια θα δεις μια επιλογη "Εκτελεση",πατα εκι,στο κουτι που θα σου βγει γραψε msconfig. Θα εμφανιστει ενα παραθυρο. Πας στην καρτελα Εκκινηση και θα δεις καπου να αναγραφεται κλικαρισμενο το RGSCLauncher. Ξετικαρετο και εισαι οκ. Εdit...αργησα πολυυυυ... Ευχαριστω πολυ!!!UpToDate:-):lol:
javaneze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ε μην κανουμε το λαθος και λεμε οτι ειναι απαιτητικο. Απλα κακοφτιαγμενο ειναι. Οχι κι εσυ κανεις λαθος. Περα απο κακοφτιαγμενο τα physics ειναι τα καλυτερα που εχουμε δει σε παιχνιδι. Ειδικα οταν χτυπας πεζους με αυτοκινητο ειναι οτι πιο ρεαλιστικο. Οπωσδηποτε και ιδιαιτερα απαιτητικό. Μην ξεχνας οτι την πολη την φορτωνει ολοκληρη και οχι διχως load απο νησι σε νησι. I know...σε low ή medium θελω να παιζω...και τα αλλα χαμηλα,δεν με ενδιαφερει.Να παιξω θελω! Λειπουνε 2-3 επιλογες ή ειναι ιδεα μου; Φιλε θα με τρελανεις... Low με render quality :Highest, View distance 44 kai detail distance 50+ ;;;; Καταρχας αν δεν το εχεις βαλε το 1.0.3 patch. Θα ωφεληθεις. Eπειτα τα view + detail distance και τα 2 κατω απο 30. Vehicle density κατω απο 25.! Render medium. Τελος τα textures αν ολα τα αλλα δεν δουλεψουν βαλτα στο low, αν και πιστευω θα διορθωθουν με τα παραπανω.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Kαι παλι σου λεω,δεν με ενδιαφερει το framerate..και με τα παντα χαμηλα να παιξω απλως θελω....Και πανω κατω δεν καταλαβες οτι εμενα αλλο ειναι το προβλημα μου...δεν κανει load τα textures του παιχνιδιου. Kαι μου κρυβει επιλογες απο το Graphics Interface. Kαι οσο για το βιντεο,το παρεθεσα για να σου δειξω οτι ΓΙΝΕΤΑΙ να παιξει καποιος το ΙV ακομα και με χειροτερη καρτα απ'την δικια μου σε αξιολογα οπως βλεπεις και εσυ frames. Ρε φίλε αν έχεις αδύναμο hardware μερικές επιλογές απο το Graphics Interface απενεργοποιούνται αυτόματα. Τα textures δεν στα φορτώνει λόγω ανάπηρου hardware. Τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν πρόκειται να παίξεις GTA IV σαν άνθρωπος με τέτοιο υλικό.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Οχι κι εσυ κανεις λαθος. Περα απο κακοφτιαγμενο τα physics ειναι τα καλυτερα που εχουμε δει σε παιχνιδι. Ειδικα οταν χτυπας πεζους με αυτοκινητο ειναι οτι πιο ρεαλιστικο.Οπωσδηποτε και ιδιαιτερα απαιτητικό. Μην ξεχνας οτι την πολη την φορτωνει ολοκληρη και οχι διχως load απο νησι σε νησι. Αν μπορει να τρεχει τελεια σε κονσολα και ενα pc αρκετες φορες ισχυροτερο πατωνει παει να πει οτι κατι πηγε στραβα στην μεταφορα.
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Φιλε θα με τρελανεις... Low με render quality :Highest, View distance 44 kai detail distance 50+ ;;;; Καταρχας αν δεν το εχεις βαλε το 1.0.3 patch. Θα ωφεληθεις. Eπειτα τα view + detail distance και τα 2 κατω απο 30. Vehicle density κατω απο 25.! Render medium. Τελος τα textures αν ολα τα αλλα δεν δουλεψουν βαλτα στο low, αν και πιστευω θα διορθωθουν με τα παραπανω. Φιλε...ΕΤΥΧΕ εκεινη η φοτό να ειναι με εκεινα τα χαρακτηριστηκα...και στο LOW να τα ειχα...τερμα κατω ολα...παλυ ΔΕΝ εκανε τιποτα...ειναι λογικο να πειραματιζεσαι οταν κατι δεν τρεχει σωστα. Ειχα το 1.0.3...μολις εβαλα το 1.0.4 βγηκαν και οι επιλογες που ελειπαν απο το Graphics interface,ψιλοloadaroyn τα textures πλεον..μονο που δεν μπορω ΚΑΝ τωρα πια ν'αγγιξω το View Distance,κολλημενο στο 1......τι να πει κανεις,τετοιο μπ***ελο παιχνιδι δεν εχει ξαναβγει για pc...με τοσα προβληματα πια...αν ειναι δυνατον. Δεν το λεω μονο για εμενα...αλλα γενικως απ'οτι ειδα και απο τα forums του GTA...της Ποπης γινεται.... Ρε φίλε αν έχεις αδύναμο hardware μερικές επιλογές απο το Graphics Interface απενεργοποιούνται αυτόματα. Τα textures δεν στα φορτώνει λόγω ανάπηρου hardware. Τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν πρόκειται να παίξεις GTA IV σαν άνθρωπος με τέτοιο υλικό. Αναπηρο Hardware; Τουλαχιστον μπορω και παιζω το fc2 σε very high με 20-30 frames....ε δεν το λες κ' αναπηρο!
Tilemaxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αναπηρο Hardware; Τουλαχιστον μπορω και παιζω το fc2 σε very high με 20-30 frames....ε δεν το λες κ' αναπηρο! Άλλο FC2, άλλο GTA IV. Το δεύτερο σου τρώει 10 φορές περισσότερους πόρους απο το πρώτο.
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Άλλο FC2, άλλο GTA IV. Το δεύτερο σου τρώει 10 φορές περισσότερους πόρους απο το πρώτο. Προφανες πλεον. Απλως ηθελα να τονισω οτι δεν λες αναπηρο ενα hardware το οποιο παιζει τελευταιο τιτλο σε πολυ υψηλα settings....
Tilemaxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Προφανες πλεον.Απλως ηθελα να τονισω οτι δεν λες αναπηρο ενα hardware το οποιο παιζει τελευταιο τιτλο σε πολυ υψηλα settings.... Είπα οτι έχεις ανάπηρο hardware για να μπορεί τρέξει flawless το GTA IV, κατα τα άλλα μια χαρά είναι.
nikos21aek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ξεκινάω το game...Πλιζ όποιος γνωρίζει στα γρήγορα να μου πει σε ποιο πατσάκι είμαστε;Γιατί το μόνο που έχω είναι τo game όπως είχε πρωτοκυκλοφορήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα